65

Който се води по

преди 1 година

Който се води по кравар - зимува в плевнята! Не ми е жал за нацистите - сами си дробят попарата!

64

мазепа

преди 1 година

До Анонимен-----влизам в тубата и гледам Донецк цял и непокътнат след 8 години ''бамбас'' разграбени магазини и предприятия ясно от кого и само стари хора. Обясни ми?

63

Анонимен

преди 1 година

Руските удари вчера съвпаднаха с падането на първия сняг. Руските удари са насочени срещу обекти, осигуряващи военния украински потенциал и се реализират от 10.10.2022 г.

62

Анонимен

преди 1 година

До 66. Американците по-добре ли освобождават? Или към тях претенции не може да има?

61

Анонимен

преди 1 година

До 59...И целта е постигната?... Само украинската армия остана без ток..?Така ли Путин ,,освобождава " пленените .Както в Киноцентъра в ,,Москва ,,освободи 200 заложници тогава от терористите.Пусна газ в залата за да унищожи петима терористи и уби 100 заложници .Това е ,,освобождение" по руски.Ами да хвърли и една ядрена бомба над София и да ни освободи и над от фашистите.

60

Анонимен

преди 1 година

До 58. Не си ли чувал за препинателни знаци бе, приятелю? Нищо не ти се разбира.

59

Чук и Гек

преди 1 година

Представете си да бяхте дали С 300 на Зеленски и с българската ракета той да унищожи полския трактор! Как щяхте да отговаряте и се срамувате пред полския Сенат?

58

До 48

преди 1 година

"Организираната руска група" във форума се състои от трима другари, които дори не си сменят IP адресите и се появяват с различни никове, но със същата "граматическа стилистика".

57

Анонимен

преди 1 година

Щом за Путин 10 милиона украинци са ,,фашисти".Значи ние, 6 милиона българи сме чалгари ,,Азисти".По тая логика американците са ,,кравари ".180 милиона.А пък нигерийците са човекоядци....Просто , като комунист болшевик.....И да нямаме врагове, пак ще си измислим...Важното е да имаме враг...Важното е да има световна революция и кръв...Нали знамето ни е червено....

56

ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ

преди 1 година

Тия ги върнаха у каменната ера ! хахахахаххахаха

55

Анонимен

преди 1 година

Целта е да се остави без ток украинската армия, а не украинците.

54

Анонимен

преди 1 година

Можеш драгинко да влезеш в социалните мрежи има стотици разкази на хората от2014 г до сега може би дори хиляди всеки може да прочете аз запомних за това колко ниско са летяли самолетите дето са ги бомбели запази си сарказма за себе си може да ти потрябва не е далече

53

дядо йоцо гледа

преди 1 година

До СТРАНДЖАТА---Странджа, моята оферта включва и постеля. Слава Украини.

52

Анонимен

преди 1 година

Нямат електричество а у нас с претенции спа, хотели с джакузита

51

Анонимен

преди 1 година

Щом за Путин 10 милиона украинци са ,,фашисти".Значи ние, 6 милиона българи сме чалгари ,,Азисти".По тая логика американците са ,,кравари ".180 милиона.С пък ногриците са човекоядци....Просто , като комунист болшевик.....И да нямаме врагове, пак ще си измислим...Важното е да имаме враг...

50

До 44

преди 1 година

Да, СветЪТ се пита: "Колко форумци са клиенти на 4-ти километър?"

49

мазепа

преди 1 година

До Анонимен----виждали лицата на пилотите?! Тази жена от Донецкия драмтеатър ли е? Като онази за ''разпятия малчик''

48

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Приемам 3 украинки до 22 г. 55 килограма. Осигурявам Ток, Вода, суши, хайвер и шампанско. Слава Кокайне

47

Анонимен

преди 1 година

Русофили....Нали Путин твърдеше , че напада шепа ,,фашисти".10 милиона ли са фашистите на Путин.Вие мръднали ли сте или полудявате?

46

Ельоменат

преди 1 година

Банко банко дърт Плевенски ***. Светът помага на Зеленски и ще му помага срещу руските фашаги, а такив а като теб скоро ще бъдат издирени и убити.