144

Сводката

преди 1 година

На мобилизираните ще се плаща за унищожената и пленена техника на зомби нацитата, както и за успех в боя.Руското министерство на отбраната публикува сумите на плащанията за унищожаване на конкретна военна техника на противника:За унищожен самолет-300х. рубли;За унищожен хеликоптер-200х.;За унищожен БЛА-50х.;За унищожен танк-100х.;За унищожаване на бойни машини на пехотата,бронетранспортьори, МТЛБ,самоходни оръдия,С-300,Бук,Тор,Оса,бойна машина РСЗО-50х..

143

Анонимен

преди 1 година

До 186 Че в Америка и Канада не е лошо, много хора искат да ги "приемат" там, ама там не ги приемат :)

142

Прясно телешко

преди 1 година

Прясно телешко от ферма, на както в България замразено стояло месеци в хладилник - 600 рубли = 18 лева "Farmer's Market in Moscow. Food Abundance Under Sanctions".

141

Сводката

преди 1 година

В по-голямата част от Украйна е въздушна тревога."Ракети във въздуха, всички в укритията!" - пише николаевският гаулайтер Ким.Украински канали съобщават за изстрелването на втората вълна руски ракети.Очевидци съобщават за експлозии в Тернопол, Житомир, Виница, Черновци и Николаевска област, има информация и за експлозии в Кривой Рог. Местните жители също съобщават за ракети, летящи в редица от тези райони.

140

Анонимен

преди 1 година

И кой реши , че ще бяга ?

139

¾

преди 1 година

Само с позорно бягство от Русия, Путин може да си спаси кожата и то временно.

138

Анонимен

преди 1 година

Вестник Труд съобщава за припаднали и починали лелки и чички русофили, получили инфаркти от яд. Ще получат евтино погребение, а пенсиите и апартаментите им ще бъдат дарени на Украйна.

137

анонимен келеш

преди 1 година

Украйна ше замръзне колкото ше замръзне България без руската газ:):):)Точно никога:):):)

136

КИР-чо

преди 1 година

За Путин не очаквам бягство, ама наш Кирчо веднага ще го приемат в САЩ или пък в Канада.

135

Германец

преди 1 година

Да се избяга в миналото и да ритне бременната си майка в корема.

134

Анонимен

преди 1 година

Путин е на 70г. Има две големи дъщери и две внучета. Това е от първия му брак, а жена му е била красива стюардеса. От младата си приятелка има четири деца ,едното изцяло негово копие. А самата тя освен млада е многократна шампионка по художествена гимнастика. В личен план той е един щастлив или да кажем успешен човек баща и дядо. Има пари и е уредил близките си. Да с тази война може би сбърка но вината не е само негова а и на международната общност която проспа буквално проспа ставащото в украйн

133

анонимен келеш

преди 1 година

Господ е Българин!България вече е много далече от разни лузъри като русия,сирия,иран,северна корея,куба,индия:):):)БЪЛГАРИЯ-ЕС-НАТО-САЩ!Руски тролеи рИвЪт тук под новините безпомощно на умрело:):):)

132

Анонимен

преди 1 година

Мдааа, а междувременно шефа на ЦРУ се моли в Истанбул на шефа на риското разузнаване, руснаците да не избиват краварските протежета.

131

Анонимен

преди 1 година

Украйна замръзва.

130

Анонимен

преди 1 година

Интересът на КГБ/ГРУ към български пророчици е от време оно. Но явно са ги ползвали само за пропаганда. Ако лилиПутин се беше вслушал в думите на Преподобна Стойна, сега нямаше да води Империята на злото към колапс, а щеше да се опитва да я превърне в нормална държава. А предсказанията на Слава Севрюкова за славянството като водещ фактор изглежда ще се отнася за Украйна и Полша. Е, ние ще видим очите си рухване на последната империя - най-мракобесната от всички.

129

БАЧКАТОР

преди 1 година

Село Опитное отново е в ръцете на руската армия. На Херсон ожесточени артилерийски двубои.

128

Анонимен

преди 1 година

Докато мисирките публикуват свободни съчинения руската армия от левия бряг на Днепър хвърля огън и жупел върху украинците.

127

Анонимен

преди 1 година

що всички пишат руснаците колко са лоши, ок - лоши са, а сащ с тоз странен президент, дето раздава странни политически прогнози наляво и надясно, странни присъди, що не пишете за него, дето е за старчески дом и даже не може да разбере продиктуваните му заповеди, ... путин щял да избяга, от кого да избяга, аз се чудя, с какво украйна може да изплаши путин, с какво, с призрачно НАТО, цяла европа е зависима от русия, путин щял да бяга, всеки знае, че щатите не са страшни за русия, зеленски е бушон

126

Анонимен

преди 1 година

гладна кокошка просо сънува ес е гладна сънува просо в това число бг првителство и бг медии които като стари роми лъжат да ви .............та

125

анонимен келеш

преди 1 година

Лично за мене путин след време кога го подгонят и неговите там в русия и другите ше бега при Мадуракис във Венецуела:):):)