376

ха ха

преди 1 година

В кое ракетостроене са добри руснаците С тези със западни чипове и платки ли

375

Анонимен

преди 1 година

До До 409 "И как се набива точно канчето на САЩ ,без флот" - с ракети. Руснаците в ракетостроенето поне са доста добри, да не кажа най-добри, въпреки че не могат да правят телевизори, перални и други уреди за бита, за което много местни гении им се присмиват... :) ...

374

Анонимен

преди 1 година

добро предложение ще допълват отли4но новите напрактика ще имаме две ескадрили една нова и една стара пове4е машини за пилотите и помощ за храбра та братска Украйна . Браво за победата в Херсон

373

Край

преди 1 година

До 420 Русия никога не е толкова силна и не е толкова слаба колкото изглежда. Казал го е един по умен от мен а пък аз го напомням за да не останеш учуден после.

372

ъъъ

преди 1 година

Петолъчките русофилски се правят на патриоти Но ние сме им свикнали на номерата

371

Анонимен

преди 1 година

Някога живяхме в Елхово. Родителите на загиналия полицай може да са мои съученици. Съжалявам.

370

добра сделка за БГ

преди 1 година

Това е добра сделка за България и трябва да я приемем. А с русия няма смисъл да се съобразяваме - тия и войната загубиха и тотално пропаднаха.

369

Анонимен

преди 1 година

Аз ако бях "Петолъчка" да ми е оправен живота до сега но ти ако си Петоколонник за себе си мисли петолъчките не ги мисли те са оправени.

368

Роко2

преди 1 година

ПП закриха малките полицейски поделения в малки градчета ,дори по границата.Има села където полиай идва най рано за 30-40 мин.Ние за изтребители си говорим тука.

367

До 409

преди 1 година

И как се набива точно канчето на САЩ ,без флот - крайцера Масква го видяхме, димящия самолетоносач Кузнецов го знае, имат не повече от 12 СУ57 самолета от които поне половината са тестови ,таник Армата видяхме какго дърпат по парадите(от него има по-малко и от Су57),сухопътните войски напълниха гащите от 12 HIMARS-a които оперират в Украйна или и ти като другите психари разчиташ на атома , където ако се ползва ще затрият цялата планета не само САЩ

366

Анонимен

преди 1 година

До анонимен. И без да са дошли еФките Миговете може да заминат за Полша уж за реновиране и да не се върнат от там познай защо щото всички знаят че сме продажници което си е

365

Анонимен

преди 1 година

До Ф.С.В. "Истината е че САЩ заедно с Русия са в прокси икономическа война срещу Европа" - Точно, обаче докато им светне на някои в кратуните и ЕС ще се срути. ЕС е нещо наистина много хубаво за Европа, но пречи на другите големи, защото ставаме много силни. Ще цитирам един човек, който повечето от вас мразят "ЕС е икономически гигант и политическо джудже." Макрон примерно имаше много добра идея - единна европейска армия, но не знам дали я искаше, за да ни ваксинират, или за да пази ЕС...

364

Анонимен

преди 1 година

САЩ и Русия някога да са водили директна война? На територията на САЩ или Русия?? Да не са луди? Защо да си разрушават земите, като могат да жертват Европа! Украйна е само една наета и пратена военна прощадка!

363

Анонимен

преди 1 година

Украинците ще им писне и с тия оръжия ще подпукат ЕС че и САЩ дето ги натикаха във войната и не спират да дават оръжия и ние барабар Петко с мъжете което е срамно дайте да дадем демек изгода да търсим и Словакия и Гърция но не знам какво са получили.

362

Анонимен

преди 1 година

До ха ха "Петолъчките са в дива ярост Никой не им обръща внимание, а те като стари бабички продължават да си пеят тяхната песен" - А ти нещо стойностно имаш ли да споделиш или просто спамиш, за да се запишеш? Ако ти плащат разбирам, ако не пак разбирам - толкова ти е акъла хахаха ... Напиши поне дали одобряваш да сменим МиГ-овете с F16. Аз лично съм ЗА, стига първо да дойдат F16-ите и чак тогава да пратим МиГ-овете. Даже ще е още по-добре да ги пратим уж на Полша, а те да ги дават на Украйна.

361

Ф.С.В.

преди 1 година

Истината е че САЩ заедно с Русия са в прокси икономическа война срещу Европа- ама джедайджендърите от Брюксел това не го знаят- като свърше тоалетната хартия в Брюксел и хората почнат да ползват евробанктноти вместо тоалетна хартия в домовете си -тогава самозабравилите се чиновници в Брюксел ще разберат какаво е станало! Англия не напразно напусна евросъюзът-защото знаеха какво идва!

360

ха ха

преди 1 година

Петолъчките са в дива ярост Никой не им обръща внимание, а те като стари бабички продължават да си пеят тяхната песен

359

Анонимен

преди 1 година

Или САЩ и Русия играят заедно срещу ЕС, или и САЩ, и Русия се оказаха страхливци, които не смеят да се изправят едни срещу други в пряк сблъсък. Това научихме последните месеци. Русия знае кой стои зад Украйна и вместо да набие канчето на САЩ, воюват с Украйна. САЩ пък голям го вадят, колко лоша била Русия на Путин, но вместо да вкарат армията си там, дават оръжия на Украйна и им викат - биите се вие. Украйнците може да са всякакви, но се оказаха по-смели от американците, но и по-глу_пави.

358

Анонимен

преди 1 година

Защо ЕС вкл. и Бг даде оръжията си на Украйна. Защото Украйна да ги подпука и тях с тия оръжия и да ги даде на СЩ курбан.

357

До 405

преди 1 година

Разбира се че И техният подпис нищо не струва!2014 когато Русия анектира Крим, те си мълчаха..Защо Украйна си мисли че някой от тях ще и гарантира нещо пак, ми е загадка??