117

Анонимен

преди 1 година

Щях да я уважа, ако не беше дрънкала толкова.Истината е - няма работа на паметник! Още по-малко - разкекерена като...Казват -извинила се!Тя няма никакво чувство за отговорност.Другите са й виновни, че вече се чуди къде да се кекери, за да я забележат.Недостойно и ниско интелигентно момиче.Не е искрена в извинението си. Това са "ценностите" й.Аз не и прощавам, зная, че за нея няма значение.Сега ли забеляза разрухата? Но се чекнеш, за пари!

116

Анонимен

преди 1 година

Принципно оправданието и е малко в стил "абе аз права мизерия ама и другите също правят. Защо съдите само мен". Ами теб те съдим понеже ти си известна и уж трябва да си за пример на младите. Пък от наркоманите със спринцовките никой не очаква нищо положително

115

възмутен

преди 1 година

Ама как само подмени проблема!! - замотава всички!! - тая рут е обиграна, нали е все в чужбина, тая не е българка отдавна.

114

Кк

преди 1 година

Следващия път да отиде да се дупи на паметника на Съветската армия.Тогава бих я одобрил и ще и лайкна снимките в социалните мрежи.

113

Анонимен

преди 1 година

Очевидно преди да дойде тази Рут бая други рутки са минали и са осквернили паметника и сега същите тия рутки вадят извод, че понеже самите те са оопикали и оплескали паметника той вече не е паметник... Алооо, рутките... позор сте за държавата! И прадядовците ви Киряк Стефчов и Спас Турчев ги е срам от вас... и те не са падали до нашите рутки!

112

Някой

преди 1 година

Сама призна преди няколко дни, че не е знаела на какво място отива. Сега мрън-мрън. Навеждай виновно глава и мълчи! Ама то за това се иска мозък...

111

Адолфо

преди 1 година

Тая па с какво е известна точно, че не мога да се сетя? Участничка в порно филм ли е, "инфлуенсър" ли е?

110

Анонимен

преди 1 година

защо просто не се извини, ами обивнява другите? Занемарено било? Трябва да се гаврим със всичко занемарено ли? Аз не я съдя, сгрешила е, извинява се и толкова.

109

Анонимен

преди 1 година

Незнанието на Рут не я оправдава! Още повече, че тя е очевидно с доста ограничен умствен багаж и е почти неграмотна. Всички тези *** и дебъта ще е добре да разчитат на по- интеигентни и одухотворени личности. С откровено опростачване няма да стане.

108

Христо Христов

преди 1 година

До ПроСоТоЕй лъжец ти ми беше обещал, че ще ходим у вас да мърсуваме. Обеща ми го още на протестите миналата година, когато лъскахме заедно в тоалетните на централна гара докато чакахме влака за Пазарджик. От тогава само се скатаваш и се правиш, че не ме познаваш.

107

Турист:

преди 1 година

Безсрамна ЧУМА...!

106

опетков

преди 1 година

До Двата "X"и Понеже пожелаваш все "хубави неща на въпросната, трябва да знаеш, че който кълне обикновено тези неща се случват на него. Не си играй с неща, които не разбираш.

105

опетков

преди 1 година

До безсрамница Просвети се преди да плюеш. Паметникът не е костница, а опит на комунистите да се пришият към героите от Априлското въстание, с което нямат нищо общо тези майкопродавци, вечни слуги на империята и до днес. както е казала и Рут, големите псевдопатриоти се възпалихте от един невинен акт. Да бяхте отишли и почистили святото за вас място.

104

ХИЧО

преди 1 година

Фотосесия?Фотомоделите трябва поне да са красиви...Никой не иска от тях да са интелигентни....Рут Колева?Откъде се появи тази поредна самозванка,която вместо да се извини и замълчи,започва да се държи нагло,да бръщолеви глупости за Септемврийското въстание??????Какво общо има???Постъпката и е изключително грозна,като много ясто е знаела какво прави,а именно да си чекне срамотиите на най -неподходящото място....

103

Анонимен

преди 1 година

Остаряват и нямат мярка, е няма да стане по млада!, а можеше на оживено място, като иска изява, и евентуално да бъде аплодирана!

102

Мда

преди 1 година

Права е, за жалост !

101

Фин

преди 1 година

До аз... прав си и най яркия пример е Бузлуджа. Трябвало е няъде там да се снимат с вирнати крака.

100

ПроСоТо

преди 1 година

мислех че по-нагло същество от Тиквата няма,но тая Рут разби увереността ми..Но иначе ни отвори очите за предпочитанията й:..-За "фотосесията" трябва да е бъкано с презервативи,да има гнусни надписи,игли и спринцовки...Защото явно ТОВА я е привлякло толкова силно там...Очаквам следващата й "сесия" да бъде от някоя градска тоалетна..Баш по вкуса й !...Иначе ме развесели:-Даже намеси и "кървавия комунистически ботуш"...Симпатяга!

99

Анонимен

преди 1 година

Безобразна наглост, съчетана с липса на родолюбие, за знания да не говорим!

98

Анонимен

преди 1 година

И таз ще прави партия?Да я изпратим при комшиите да спретнем една там,при многото