127

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Малко за политика - Крим се "оттегли" от Украйна?! Смайващо! И Просия "има право" да си вземе от друга държава? Благодаря! Разговора с теб е безсмислен! Лично аз смятам, че ресофилите сте национални предатели - казал го е първи Димитър Благоев. А от твоите съждения разбирам, че си точно такъв!

126

Анонимен

преди 1 година

Палячото на Герб! Така добре забогатява на гърба, точно на тези със знамената .Намерил си е ниша и ще се облагодетелства лично.Оказа се лесно, дори той не е очаквал.ХаХа

125

Анонимен

преди 1 година

КОПЕЙКОВЦИ СА РУСКИ ПРОКСИТА, А ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА АМЕРИКАНСКИ ПРОКСИТА. ЧЕ ИМА ЛИ БЪЛГАРСКИ ПАРТИЙ ? 60 ПРОЦЕНТА БЪЛГАРИ НЕ ГИ ВИЖДАТ И ЗАТОВА НЕ ГЛАСУВАТ

124

До 137

преди 1 година

До Лаврентий Берия__ Путин завладя Крим около седмица след изказването на Зеленски на конференцията в Мюнхен.Войната наистина е за ресурси и контрол. В политиката няма място за морални категории,а само за геополитически интереси.Това е причината страните от НАТО да наливат оръжия в Украина вместо да пледират конфликта да се реши чрез дипломация.

123

ехее

преди 1 година

Войната приключи хора. Путин и Зеленски пият заедно след като са видяли протеста и надписите не на войната на А4 на лист от тетрадка. Това е протеста който промени историята.

122

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Боби - айде отново! Ти си изявен "прегръщач" на дрътите руски ръждясали железа! Които вие русофилите ще разнасяте като мощите на Средновековен светец, щото сами няма скоро да могат да изпълзят от хангарите си. Забрави! Всичките ти доводи са мътене на вода. В Украйна ясно се видя немощтта и неадекватността на руската техника срещу не до там модерното Западно оръжие. Не можеш да "модернизираш" мъртъвци. На България трябва модерно западно оръжие и наше производство.

121

мутрофанова

преди 1 година

уникално манипулативни снимки, браво така се прави.Копейкин браво заслужи си копейките , събрал си целия си електорат пред НС.

120

Малко за политика

преди 1 година

До Лаврентий Берия: Разбира се, че една от причините Русия да присъедини Крим беше това, че е важно да има контрол върху Черно море. Но какво доказва това? Крим имаше право да се отдели от Украйна така, както международният съд в Хага реши, че Косово можр да се отдели от Сърбия. Крим беше даден на Украйна с един подпис на Хрушчов заради това, че Украйна беше в състава на СССР. Сега Русия си го прибра обратно. Е, САЩ не можаха да направят военна база там. Не има харесва, но това е положението.

119

Анонимен

преди 1 година

Герб му дават пост на Костя и след първото му ходене в Брюксел, ще смени посоката веднага.Толкова му трябва.Събира разни безработни психопати и изпълнява задачите на Герб и ДПС.Но се оказа, че много *** и луд народ имало, след като не могат да разберат кой е Костя ?!Кой вече ще се върне в тоталитаризъм? Кой ще стои на село, защото няма жителство? Кой има руска техника вкъщи? Кой ще се откаже да се снима по света и да се хвали? Всеки продава в евро

118

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Боби - 126 - това не е вярно! Не одобрявам действията на Америка в Сърбия - загинаха цивилни, което не е справедливо. Но донякъде ги разбирам. Милошевич беше същия *** като Путин. Само че, дали престъпленията на една Глобална Сила дават на Друга Глобална Сила моралното оправдание да извъши геноцид, да разкъса съседна държава, да остави жени и деца без ток, покрив и вода през зимата? Така ли е според теб?

117

Анонимен

преди 1 година

До Аноним излизай тъкмо като си сам гарантирано ше си на първа линия. ама по-лесно на диванчето. о,извинявай - ти работиш и храниш ВСИЧКИ.

116

Анонимен

преди 1 година

Абе бяха 50 човека около паметника къв протест :) преди час минах от там

115

САЩ и сателитите

преди 1 година

Това е война между Русия и САЩ. Но САЩ само дават оръжие (директно и чрез сателитите си, които редовно събират в база Рамщат в Германия за да видят кой какво дава) а на фронта загиват украинци и наемници.

114

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Кой какъв е - отново избягваш отговора и увърташ! Тази омраза започна откакто Путин завладя Крим! Счита се и за "рожден ден" на ЧВК Вагнер. Попитах - защо завладя Крим? Отговора е много ясен. Колкото и да увърташ - за контрол над Черно море и ресурсите. Тази война, както и онази в Абхазия не се "самозапочна". Започна я Путин, още през 2014 когато превзе и анексира чужда територия. Точка! Можеш да си пустословиш колкото искаш, но избягваш отговора. И няма аналогия с Балканката война!

113

до 133

преди 1 година

Ми там е работата, че не ги искат вече :)

112

Анонимен

преди 1 година

хахаха Stop the great reset :)))))))))))))))) гледам коцето е събрал и душевно болните които са му 90% от избирателите :)

111

Анонимен

преди 1 година

Мислих, че Украйна отдавна победи, като слушам нашите медии. За какво им е оръжие тогава?

110

Анонимен

преди 1 година

Коцето взе субсидийката и почна да събира безработните от цяла българия :)

109

анонимен

преди 1 година

Копейкин, интригант и шмекер, като ПП. Вън!

108

Анонимен

преди 1 година

Да агитираш на чужд език е противоконституционно но тук се прави от една партия която е с терористичен произход бе маймуни .