36

Анонимен

преди 1 година

Сега си представете, че Русия напада нас - първо колко от вас ще избягат и тези които останем да се бием понеже сме истински българи за разлика от Кирил Петков и Асан които не са ходили казарма и е ясно ще имаме нужда от модерни оръжия и боеприпаси приятно ли ще ви е примерно Германия да ни откаже помощ?

35

Анонимен

преди 1 година

В България никой никога не е ходил в Русия и никой не познава руснаци. Ако бяхте ходили да видите за какво става въпрос нямаше сега да русофилствате.

34

Анонимен

преди 1 година

смотаняците като тоя да вземат по един автомат и да отиват да воюват като искат,но бас държа че няма да го направят защото са стахливи мишки

33

Анонимен

преди 1 година

Произвеждаме модерно леко оръжие, което е признато за добро в реални конфликти и от украинци и от американци и от сирийци. В същото време БА оперира още със старите съветски аналози. Дори собствената си армия не искаме да модернизираме с модерно, произведено в България оръжие.

32

Анонимен

преди 1 година

Дебатът русовили-русофоби ще се реши тогава, когато всички русовили отидат за 2 седмици на почивка в Русия и видят каква *** е. Бил съм там, семейството ми е живяло там. *** страна, озлобени хорица. Всички намръщени, гледат лошо, мразят всички.

31

Анонимен

преди 1 година

До е2 и що тогава е толкова толкова толкова важно да сме "дадяли"? Ето, дали сме значи? За милиард? Какво още? Прочети

30

Анонимен

преди 1 година

Заради такива тъпун гери като тоя уродляк-професор е сегашната криза в Европа.Такива откачалници се добутаха до управлението и разказаха играта на ЕС

29

Анонимен

преди 1 година

"От кога е национално предателсво в България да следваш интересите на руската външна политика?" - Хаха. Това само супер-заблуден русофил може да го напише. Явно историята и политиката не ви е силната страна на русофилите.

28

999

преди 1 година

Да дарим оръжие на Украина и после да купим западно или да продадем оръжие на Украина и после пак да купим западно.И ако платим оръжието,но не ни го доставят по някакви техни съображения тогава какво се случва,г-н Тагарев?

27

Анонимен

преди 1 година

Абе защо русофилите не отидат да защитават Донбас на страната на Русия, а ни пращат нас да воюваме за Украйна? Ходете вие в Русия. Нали там много ви обичат. Те са братя, а вие братушки (малки братчета).

26

Анонимен

преди 1 година

До 15 "не трябва да изпускаме далаверата да ни дарят по-модерно НАТОвско оръжие" Абе, те не ни дават това което сме си платили, сега щели да ни "дарят" някакво си там?

25

Анонимен

преди 1 година

"Мисля че отдавна беше ясно, ние си пращаме оръжия и взимаме кеш." - Да ама този кеш не отива за модернизацията на армията ни. Стоим си със старите оръжия, а кинтите потъват в джобовете на няколко милионера.

24

Анонимен

преди 1 година

От кога е национално предателсво в България да следваш интересите на руската външна политика?

23

Предложение :

преди 1 година

Всички ястреби евроатланДици да се въоръжат и яхнали розовите понита под дъгата да се втурнат дружно да защитават родната си Покрайна и да пазят стоката на зеления нарк0Maн! И да не се връщат никога! :D

22

Българин

преди 1 година

Аз се сещам за идеалната военна помощ. Даваме ти един автомат и те пращаме на фронтовата линия. Така хем ще дадеш личен пример, хем ще можем да кажем, че сме помогнали на Украйна, хем България ще се отърве от един национален предател и защитник на чужди интереси в ущърб на българския народ.

21

прецених

преди 1 година

Никаква! Малко ли оръжие изнесохме до Полша, което отиде в Украйна, че сега и помощ? Само САЩ дадоха едни не знам си колко милиарда, но те ще си ги върнат, ако не са си ги и върнали, че земята вече е на американски компании. Ние колкото си нямаме, сега пък и да дадем?! На кого, на укрофашистите??? Аман от подобни краварофили!

20

Анонимен

преди 1 година

"Извинете, но ние нямаме за нас" - Нямаме не защото сме го опукали във войни, а защото през годините на прехода заради русофилски подмазвания оставихме армията си немодернизирана и със старото съветско оръжие, голяма част от което е вече негодно. Голяма грешка е да си член на НАТО и да не искаш да имаш модерно НАТОвско оръжие.

19

Анонимен

преди 1 година

За последните 18 години България неизменно държи най-русофилската външна политика в НАТО и в ЕС. И въпреки това Русия ни смята за враг. Ние им се дупиме, а те ни мразят. Най-жалкото е, че българските русофили никога не са били в Русия. Ходят на море в Гърция, а не в Сочи. Искаме ли да сме на местото на Беларус? От руската страна на новата желязна завеса?

18

е2

преди 1 година

Официално днес казаха, че България ударила 1 милиард евро от продажба на оръжия към Украйна. Тука обаче все още някои заблудени си мислят че не го прави или че руснаците не знаят... Мисля че отдавна беше ясно, ние си пращаме оръжия и взимаме кеш. Другите държави пращат оръжия и получават оръжия.

17

Анонимен

преди 1 година

"Обадете се в посолството на Русия и питайте" - Хайде няма нужда да питаме Русия за всяко решение на суверенна Бтлгария, което не е в противоречие на международните норми от ООН. Мина се времето, когато се допитвахме до Москва за всичко, което трябва да праим или неправим.