23

Анонимен

преди 1 година

А който се е хванал все пак с тази дейност, само знае да се оплаква - двойно увеличение на цените на фуража, тройно увеличение на промишления ток. - оплаква се който си е продал нивите и се мисли за младши предприемач. Ела да видиш кравите на съседите дали са на промшлен ток, хаха. 6 деца на социални помощи с Айшето и 50 крави *** захранват цялото село. Продава мляко на 1.60литъра качеството 10 пъти над това в лидл и кауфланд.

22

Анонимен

преди 1 година

Путин си е Путинкомунизма си е комунизъмама сиренето си е с пари

21

Случаен минувач

преди 1 година

До 18Ами ето това това е, в Нидерландия се гледат много крави, овце, кози. Тука е нас вече никой не иска да гледа ***. А който се е хванал все пак с тази дейност, само знае да се оплаква - двойно увеличение на цените на фуража, тройно увеличение на промишления ток... Ами направете нещо - в западните държави се използва масово биогаз за производство на ток, ползват си и соларни панели хората, вятърни перки...

20

Смех

преди 1 година

АЗ ПЪК ШЕ БЛГОДАРЯ НА КОМУНИСТИТЕ ОТ ТКЗС....хахахаа...

19

Анонимен

преди 1 година

"SuCkMyD1ck" те русофилите баби отдавна не купуват сирене и са нота пердута в политиката, основно ще издишат тези с малките деца, както и да е, не ми се спори за сирене. Има хора, които не консумират млечни продукти с десетилетия и въобще не им липсват. Серенето е просто една стара традиция, за който яде яфка и макарони за закуска и нищо повече. Тази седмица има сирене на 6лв килото в Кауф... ;) Петък-събота и неделя в Младост 4 има 10% намаление с апликация, днес ще си купа 5кг на 5,40лв/кг

18

СПОКО БЕ...

преди 1 година

....Ментетата са неизчерпаеми и евтини...хахахаа

17

Анонимен

преди 1 година

Благодарете на демократите за съсипаното ни селско стопанство.

16

Ами така е...

преди 1 година

КОГАТО НЯМА ОСНОВНИ СУРОВИНИ...хахахааа

15

Анонимен

преди 1 година

Всички харесват САЩ. Там има над милион и половина Българи. Още над милиона има в Европа. България е европейска държава и обича Европа. Никой не харесва азиатци, не съм някой да ходи там или да работи в блатная. Бягай от тука с тея пропаганди охльовв:) Младите ако трябваше да се хранят с вашите соц разбирания или подаяния... сега България щеше да е 3 милиона пенсионера. Неставете за нищо .

14

Анонимен

преди 1 година

Няма как в България да не се повишават цените, докато в същото време в целия ЕС се повишават. За последно България е на осмо място в ЕС по инфлация за 12 месеца.

13

Анонимен

преди 1 година

То от сухо мляко го правят меко е не става за нищо.Крави не се гледат унищожиха всичко,за да им върви вноса на разни комунисти.

12

Анонимен

преди 1 година

До пияница мистик - никой във форума не се е съмнявал, че ще се ожениш за краварка. Човек и добре да си живее накрая става дърт пиргиш. :)

11

Анонимен

преди 1 година

"Крайно време е цените да заприличат на средностатистическа европейска държава, да може цялата русофилска 13мет в България да умира от глад." - хаха, надявам се осъзнаваш, че русофилската измeт са предимно пенсионери с 40 години трудов стаж и с по 350лв пенсия. Точно заради такива изказвания 65% от народа не харесва краварофилите, а русофилите се видя колко са в България, някакви 4-6% от народа гласували за Възраждане и БСП като даже е много спорно дали са русофили. :)

10

Случаен минувач

преди 1 година

Е колко да се увеличават? Вчера се върнах от Холандия, в техните магазини качествен кашкавал "Гауда" е 16 евро килото. Тука някои кашкавали минаха 30 лв. за килограм. И там протестират между другото, въпреки че ги залъгват като нас, че войната докарвала инфлацията. А тяхната инфлация е доста по-ниска. Вчера например имаше стачка по железниците, някои обявени влакове бяха отменени. За малко да си изпусна полета.

9

Анонимен

преди 1 година

Това до голяма степен се дължи и на продажните медии! Аз съм ЗА линч на евроманипулаторите!

8

Анонимен

преди 1 година

Не виждам защо трябва да се обвиняват политиците за ситуацията със сиренето. По форума е пълно с IT-та, които се хвалят със заплати по 4000-15000лв очевидно е, че производителите предпочитат клиентелата да спадне с 10-20% за сметка на 40% завишаване на цените. Добра финансова политика на фирмите нищо повече. Хората сами са виновни, че не отглеждат животни и че станаха зависими спрямо големите фирми. Така е навсякъде в капиталистическия свят. Ниско КПД с много претенции за равенство.

7

Анонимен

преди 1 година

По малко храна е по полезно за здравето. Масово затлъстяха всички от преяждане. Нямате нужда от мн храна , а от мн ходене :)) Живеете си живота стига драми . Живота винаги има предизвикателства те не спират. Вчера бяха едни, днес другия, утре никой не знае.

6

Анонимен

преди 1 година

Нормално е. Българите изоставиха фермите и сега няколко фермери определят цените на цялата държава. Дори сиренето да стане 10лв/кг, а кашкавала 20лв/кг пак ще има кой да го купува.

5

Анонимен

преди 1 година

A nицитe нa kpиcтaли no koлko ce xapчaт?

4

КозяНостра

преди 1 година

300% до две години. Като най - много ще куца логистиката....ако не е с дронове.