80

Нагло, та нагло...

преди 1 година

Ти му биеш шута с 200, оно пак драпа за кокала... нагло, та нагло... нема отърване...

79

Г557дт

преди 1 година

Този неграмотен и нискоинтелигентен Тиквен политик не спира с лъжите и манипулациите. Как има шарани да му се ловят на опорките и фалшивите клишета.

78

Голям мъж

преди 1 година

Голям мъж е Борисов. Затова много хора го уважават. Малко останаха като него. Честен водач и Българин. Голям си. Дано на следващите избори спечелиш мнозинство в парламента. Голям го ядем сега заради долнопробните ПП. Много жалко че народа се подлъга. Кел файда, че ми е безплатна детската градина, като хляба стана двоен. Егати *** са тея ПП.

77

Професора

преди 1 година

Е, разбира се, че е бил в излишък то с толкова стягане и постни пици България вече е една шепа хора.

76

Кобрат Сулев

преди 1 година

Като лъжец , накъде гледаш . През цялото време лъжеше , че има 10 милиарда резерв и , като настана истерията с Ковид , изведнъж взе да ревеш , че пари няма и сме на минус 3 милиарда.

75

Разярен

преди 1 година

Бюджетът ви на ГЕРБ бил в излишък, защото народа на България ви го изгладува! А вие го изкрадохте в чували и чекмеджета! С това ли се хвалите от ГЕРБ? Не ви ли е срам бре изедници нагли, съвест нямате ли?

74

Анонимен

преди 1 година

да, като оствиш доходите с без увеличение, краднеш 20-30 %, ще има излишък от 7%

73

Анонимен

преди 1 година

Бай лойко иска пак да пълни шкафчетата с евро, пак иска да краде похотливеца дърт

72

Буци

преди 1 година

Буци, баце. Чака да пълни чекмеджето, тоя път с войната ще пълни доста. Ама не е познал. Пак ще сме на площада.

71

народната любов

преди 1 година

Като гледам народната любов към Буци, чак се чудя как някой не го е надупил вече. Мошеник висша класа!

70

Браво Борисов

преди 1 година

Жалко че не събраха мнозинство. При ГЕРБ нещата бяха далеч по стабилни. Крадеше се много малко. Много неща построи тоя човек, много работа свърши. Евала.

69

Реалист

преди 1 година

Защо се иска на мен да ми бъде направена операция?

68

баба мара

преди 1 година

този чиляк в качеството на какъв се изказва дава му се трибуна тои е господинникои пише се в листите за депутат после се отказва рита футбол и сега ще даваоценки хаиде стига вече прос-то-тия да взема мотиката и да бачка 12 години предостатъчно връщаите веднага мандата и не се мотаите

67

Анонимен

преди 1 година

Тоя ма_зен ту_луп пред европейците се прави на евроатлантик, пред Путин е по-руснак и от руснаците. Само и само да докопа още някоя и друга пачка за чекмеджето.

66

Мнение

преди 1 година

При вас от ГЕРБ беше ужасно! Ниски заплати, ниски пенсии, брутална корупция, злоупотреби с власт, икономии, мизерия, шуробаджанащина, стъкмени държавни бюджети, така че в края на календарна година да си разпределяте помежду си милиардче-две, а " бедните да го ду.х.ат!

65

НЕ СЕ ОБЕСНЯВАЙ

преди 1 година

АМИ ОТИВАЙ ДА ПРАВИШ БЕНЗИНА 2 ЛЕВА МУТРО

64

Мутро

преди 1 година

Мутро, не ми се прави, че последния път когато имаше голяма финансова криза ти ни сервира постната пица. Имах малко дете тогава и заем. Не те интересува как сме изкарали, нали. Ти си най-големия враг на тая държава за която ти и твоята шайка не сте направили абсолютно нищо!За пръв път Аз и жена ми усетихме, че има държава в началото на тази година, ама ти и патерицата ти Слави бързахге да свалите правитеслството. Бягай не се мяркай. И не си никакъв победител. Никой нормален не е гласувал за те

63

gogo

преди 1 година

Тоя пак започна да ака - добре поне, че е навън

62

гледахме, да

преди 1 година

Мале, тъкмо гледах новото клипче... Боко го закъса тоя път, ама яко!

61

Анонимен

преди 1 година

Смеш ни про копие ви под ло ги