8

Анонимен

преди 1 година

Зеленясалия с толкова телесна гнус по себе си може да е спокоен, все едно е с неопрен 7мм

7

Сълза и смях

преди 1 година

Дядя Путин е пътник...дали го знае?

6

Анонимен

преди 1 година

Защо в нашите медии публикуват снимки на Зеленски в които очите му са съсредоточени и астигматизирана както акащакатеричка, а устните секаш малката мъжка катеричка си е издърпала от муцката му едно нещо за да иде споко по малкаизнуждация дауринира

5

Сман

преди 1 година

Заради Украйна и продажния й президент цяла Европа ще има тежка зима. При нас по традиция е тежка но сега ще е още по тежка. Важното е там да се наливат милиарди, които някъде изчезват. Обикновените хора мизерстват и умират. Богатите избягаха в чужбина. Важното е да смъкнат ризата от гърба на европееца заради страна която нито е в ЕС нито в НАТО. Избягалите богати си живеят царски. Плащат наеми по над 1000 евро и си живеят царски вместо да са там и да се бият и даряват пари за родината си.

4

С.

преди 1 година

Хубаво е денят да започне с хумор..

3

Тъдьо

преди 1 година

Затяга се обръча около Байчото да се спрат помощите и въоръжаването за Украйна. Всъщност Украйна почти не участва във войната, само е предоставила терен.

2

Анонимен

преди 1 година

Европейците и те, да видят как живеем от 33 години в мизерия. А каквото и да ни облъчва пропагандата Украйна ще престане да съществува като държава съвсем скоро.

1

Анонимен

преди 1 година

Що бря нали сащи ЕС гестапо дават милиони ,къде са парите ?чеумкргате фашисти ,гадове