113

Solar Power

преди 1 година

До Видеото е от вчера.: Мда гледахме го :) яко ! Уж ЕС бил не знам си какво а то виж откъде изкочи зайчето :) Такива винаги си ги е имало... даже и през соца Васко Кеца, Емил Димитров което не прави творчеството им по слабо. Просто пропаганда :) Смазвайте автоматите със смазка от 1964-та и в никакъв случай да не пушите цигари !

112

Анонимен

преди 1 година

Кремълските шизофреници що не си гледат старините побъркаха света с лудостта на Путин Дано Бог да ни опази от това голямо зло ядреното оръжие ще ни приключи всичките

111

Анонимен

преди 1 година

"Хората се възмущават как анти-гей държава, като СССР има гей-войници, които трябва да се крият в руините" - не бих казал, че са анти гeй, по-скоро са анти-публичното сексуаризиране на децата, както и трябва да бъде. Не виждам Галена да се кълчи по сутиен в 2 след обяд пред деца, но пък като стане вечерно време всички независимо от сексуална ориентация си правят кефа по баровете и то заедно, нали?

110

Анонимен

преди 1 година

Абве, некой ще драсне ли една новинка, че ОПЕК намаляват производството с 2% и че зареждаме с поне по 1.50 на литър отгоре или това го пазим за Коледна изненада? :}

109

Анонимен

преди 1 година

Руската армия напредва но противника не знае

108

SS

преди 1 година

Много войнолюбци драскачи ! Ама като се загърми ще се изпокрият и напълнят памперса ! Руснаците на пълен памперс викат гавнюк! Знае ли някой ако се стигне до употребата на ядрено оръжие какво да прави ? НЕ !!!

107

Да си вземе Украйна

преди 1 година

Всичко ще приключи излишни намеси и изкуствени кризи заради някаква си руска Украйна. Да се приключва по-бързо с това като си стане руска собственост Украйна и да паднат всички санкции и евро глупости.

106

Анонимен

преди 1 година

Аз пък вярвам, че в края на краищата Русия ще победи империята на злото САЩ. И ще разбие еднополюсовия свят в който живеем и ръководен от ЦРУ. И тогава ще заживеем в един по-добър и справедлив свят.

105

Анонимен

преди 1 година

Абе всички предричат разпад на Русия..А тя пък се разширява. Напук ли го прави?

104

Анонимен

преди 1 година

Бабо Меркел где така? Бързам за джамия, Мустафа. Немска притча от 21 век.

103

Анонимен

преди 1 година

Русия ще гризне дървото

102

Анонимен

преди 1 година

Без Русия, Македония нямаше да я има на картата на света!ФАКТ! Беломорска Тракия нямаше да е в Гърция, Източна в Турция, Северна Добруджа в Румъния,а Покрайнините в Сърбия! ФАК!

101

Ne

преди 1 година

Pove4e nqma da qde6 boi

100

Анонимен

преди 1 година

Без Русия, България нямаше да я има на картата на света! ФАКТ!

99

Щом мобилизира

преди 1 година

запасняци, значи работата е много зле, на фронта е намаляло пушеното свинско.Изклали са го! Бил съм 3 пъти запас- пародия! Там направо ги хвърлят на смърт! Запаса е много далеч от войска!

98

Анонимен

преди 1 година

Украйна била помляла Русия!!! Ха ха ха. Зарова ли е с минус 15 процента от територията си? Затова ли ще трябва да купува ток от Русия, защото АЕЦ Запорожие е вече Руска! Москва си изигра перфектно картите. Всички си мислят, че е победена, а те са много напред с придобитите активи от Домбас, Херсон, Запорожие. Най-големия въгледобивен и стоманодобивен район. Най голямото пристанище, най голямата АЕЦ..

97

Анонимен

преди 1 година

До145.Стига с тая Германия.Две войни загубихме заради нея.Иначе Южна Добруджа ни я върна чичо Адолф,както и Македония и ни даде излаз на Бяло море.Чичо Адолф наистина харесваше българите и твърдеше че не са славяни.Даже разреши да не си депортираме евреите.Доста отстъпки ни направи ама загуби войната.

96

Разия

преди 1 година

Освен смехотворната си пропаганда , се оказа и военно слаба държава! След снаряжение със съвременни натовски оръжия,Украйна ги помля, скоро ще влезе и в Луганск! Нещата отиват на Октомврийска революция 1917 година!

95

ВъZраждане на СССР

преди 1 година

Русия няма да използва ядрено оръжие в Украйна. Нали след това те ще живеят там. Русия ще използва ядрения си арсенал срещу тези които създадоха и подържат конфликта в Украйна. Тактическите цели ще са Лондон, Берлин и Вашингтон.

94

Българин

преди 1 година

Вече нищо няма да е същото да знаете атлантици, гняв и омраза скоро ще ви залеят и в Софето , ще видите тепърва какво идва от балкана. На кои му пука вече