35

Анонимен

преди 1 година

Не и бог няма да ви спаси

34

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . Ще претопя всички репресирани след 9-ти Септември 1944 година и софиянци от второ поколение... Ще върна трудовите лагери и.... Бог дал живота им, Бог взел живота им.

33

Анонимен

преди 1 година

Този Бърдаров да си гледа геологията. След 1989 година в София с години не видях бременна жена или жена с бебе. Какви са фактите според НСИ. Примерно тези, които на 31.12.2021 са били на възраст 40-44 години са 509 хиляди, а на възраст 0-4 години са били 302 хиляди. Това е разлика заради раждаемост, а не смъртност или миграция.

32

преминаващ

преди 1 година

ирландия през 60те е имала fertility rate 4. сега е 1.7 може и да са спрели емиграцията, но е доста неудачен пример че процеса е обратим.

31

Анонимен

преди 1 година

Един план си върви ние си отиваме по тоя план

30

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно Путин ще ни спаси.

29

Предложение

преди 1 година

Здравейте, искам да направя едно предложение. Предложение: предлагам САЩ да се намесят в Украйна и да унищожат руската армия, режима на Путин ще рухне и евтините газ и нефт отново ще потекат към нас и ще живеем като оядени и самодоволни западняци.

28

хахаха

преди 1 година

Раждат само ман.лите...имат по три-четири минимум. София е друга държава, каква раждаемост, какви пет лева.

27

Анонимен

преди 1 година

Прочетох една статистика която излезе извън предизборното шоу , че за 10 години сме намалели с 850 000 души.Тъй като Бойко Борисоф изтъкна на няколко пъти .Че няма да намерим такъв като него.Сега разбирам защо го е казал.

26

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБАРОВ ПАК ФИЛОСОФСТВА ПРАЗНО

25

Аноним

преди 1 година

Живея в 15-16 хиляден град. Раждаемостта е много добра, пълно е с деца. Детските градини ги разшириха, даже и нова ще правят. И не е само до възможностите за работа и печелене на пари. И манталитета на хората е важен, и желанието за изграждане на семейство.... Е да, и разводите са доста ...

24

Велико изпростяване

преди 1 година

Към 21. Таня може и да е Стоянка българско име старо. Някога когато са раждали много деца и са умирали от всичко са измислили това име за да може да стоят на белият свят да са живи. Следва разсъждение ако някой може .....

23

анализатор

преди 1 година

не говори глупости господине.Огромния проблеме,че българката не иска да ражда деца.Това е страшния и основен проблем.Вероятно си женски баща,и затова говориш дивотии.

22

Анонимен

преди 1 година

Прочетете анализите на демографи в Интернет и ще разберете истинската причина за срива в раждаемостта. Според прогнозите Китай до края на века ще има два пъто по-малко население. Причините за това са главно - урбанизацията, тоталното превръщане на жените от съпруги и майки в наемни работници и социалните медии. Процесът е необратим и очаквайте колапс на пенсионните системи

21

УЧЕН

преди 1 година

Стига с тази миграция. Почти няма такава. За 15 години 5 пъти имигрира и 5 пъти се върнах. И другите са така, почти всички ще се върнат, но не сега.

20

Ванга

преди 1 година

Бугария ке чезне като прдня у гаще

19

Анонимен

преди 1 година

До Бял Мъж, вместо да се оплакваш... вземи се стегни и постигни нещо в мизерния си живот!

18

Категорично

преди 1 година

Не искаме деца от Таня. Оставям коментара за всеки случай ако жената(?) се появи... освен ако в момента не се изживява като склададжията или Програмист.

17

Анонимен

преди 1 година

туй кво означава че китай не е развита държава ли, истината ние сме си направили държавата к ене ф и сега е време да натиснем копчето и всичко да замине където му е мястото:)))

16

Анонимен

преди 1 година

Откак евроатлантиците ни управляват е така то се вижда, пък с грипчето много ни плаши след 30 години геноцид.