93

Пешката

преди 1 година

Ей тая е рядко нагло парче.

92

Анонимен

преди 1 година

Слави изчезна,Мая изчезна,сега и тея да ориват,та поне нещо позитивно да се случи в политически план.

91

ОТ ОПЕЧАЛЕНИТЕ.

преди 1 година

БСП УМРЕ!

90

пияница мистик

преди 1 година

Ахахахахахахах :))) Ама кои няма да подавате оставка? Аз мисля, че трябва да говориш от ПЪРВО ЛИЦЕ, ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО, като примерно "АЗ НЯМА ДА ПОДАВАМ ОСТАВКА" :))))))))))))) И за какви кампании говориш, дето работели срещу вас? Че то нямаше абсолютно никаква предизборна борба, кампании, митинги и всичко останало, съпътстващо изборите. Беше си мирно и тихо и най-вече - не чух никой да каже каквото и да било срещу БСП :)))

89

Анонимен

преди 1 година

кво ше прави баба ти ако подаде оставка хахаха оставаше и да подаде

88

БСП-ар

преди 1 година

Кака Корни още става за плющщщщяне... На задна прашка ще я поммпам с кеф... Корни обичам те!!!

87

Анонимен

преди 1 година

Нинова приватизира БСП и ще я фалира, изцеждайки я до последно.По скоро ще се появи нова лява партия, в която дори и неизбираемите и без шанс партийни кариеристи ще се прехвърлят.Както писа по долу коментиращ, ще останат шепа елит, без електорат.Отдавна не са нито леви, нито пролетарий.

86

888

преди 1 година

Комунист и оставка са нъсъвместими понятия. Нинова вместо да превърне БСП в модерна Европейска лява партия я превърна в дребен политически брокер за лична употреба. На БСП и трябва млад лидер. Аз съм десен избирател, но във всяка държава трябва да има и силна лява партия за да има баланс. С Нинова като шеф - БСП е всичко друго но не и модерна лява партия.

85

Анонимен

преди 1 година

Е, как, цял канадски глас е спечелила Нинова! киро що така не са го припознали?Възраждане печели вота в Канада с 9 гласа, а Продължаваме промяната са едва пети с 3 гласа. Това става ясно от данните на ЦИК при преброени 99,74% от протоколите.Втори в родината на съпругата на Кирил Петков - Линда, са Български възход и Демократична България с по 6 гласа. Шестото място е за ГЕРБ-СДС, които са спечелили доверието на трима гласоподаватели.От влизащите в парламента един глас печели БСП."

84

Анонимен

преди 1 година

Тоя си съсипа партията от наглост и лакомия. Макар че не е голяма загуба.

83

Ь

преди 1 година

Успех Корнелo, от името на България

82

Анонимен

преди 1 година

И да подава и да не подава. БСП отива малко по малко в историята.

81

Кънчо

преди 1 година

хахах браво како..само така. Дано останеше докато процентите почнат да стават около и под 4, че да ни отървеш от тая гнусна и антибългарска партия. От сутрин до вечер всичките на баце се упражнявате, ама не моете на кутрето му да стъпите, щото 12 години управлява и народа пак го иска, пък тебе никой не те иска - ни твоите хора в партията, ни хората извън партията, ни избирателите.

80

И

преди 1 година

Успех Курнелло, от целия български народ

79

Леля Сийка

преди 1 година

Нинова ,не ги слушай ти зевзеците тук - по-важното е ,че партита ти излезна от тия избори още по-обединена, още по-могъща , с още по-големи мераци... Е, не сте сред първите ами , я , има и такива, които изобщо не са над .... чертата :))) Да ще Господ на следващите избори и вие да сте там, така, де !

78

бай Таци

преди 1 година

Таа е заапала кокъла се едно е нещо друго

77

БОЖО

преди 1 година

Нинова няма да подава оставка. Някой пък си мислеше, че ще подаде. Колкото онзи дедо Румен Гечев не спря да лъже и да се зъби. Така се прави - до пълен срив на БСП!

76

Анонимен

преди 1 година

Тази какво работи цял живот?Освен лява ръка,десен джоб,нищо не е сътворила.Госпожа лъжа,тия хора нямат капчица свян.

75

Бунгур

преди 1 година

Корнелия,не подавай оставка. Социалистите няма да позволим да ни напуснеш и оставиш в тези тежки времена.Ти си нашата опора,пътеводна звезда и надежда за светлото бъдеще.Обичаме те,цяла България стои зад теб.Когато си във власта си по секси,липсваш ни.

74

az

преди 1 година

За няколко години на половина са гласовете за БСП заради госпожата. На следващите избори може и под 5%