45

Анонимен

преди 1 година

Я ..то па имало избори. Кога тва било?

44

Никола Стефанов

преди 1 година

С други думи - върнахме се където бяхме февруари миналата година. ГРОБ пак са първи, но не могат да направят правителство. Всички останали, освен може би ДПС и евентуално партията на Янев, мраз.ят ГРОБ и в черв.ата, но ако се опитат да сглобят правителство пак ще е от вида "орел, рак и щука".

43

Анонимен

преди 1 година

До 55на тая територия само чушки и домати виреят. такава е почвата

42

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията е възможност да избираш... Ама не да отидеш на пазара и там да има само чушки и домати... И така при всяко ходене на пазар... Ами дайте нещо друго да избираме бе... Повръща ми се вече от чушки и домати...

41

ГЕРБ ГИ ЧИСТИ 1ПО1

преди 1 година

ИТН НА ЧАЛГАРИТЕ, ТАНЯ ОТ 21, МАЯ ОТ ИЗПРАВИ СЕ.., БАБИКЯН ОТ НИЕ ИДВАМЕ, КАПОН ОТ ЕНП, ЛУПИ ОТ ЕВРОЛЕВИЦАТА, АБВ, НА КУНЕВА, НА СОФИЯНСКИ, ПАРТИЯТА НА ЧЕРЕПА, - ОСТАНАХА ДА ГЛЕДАТ ПАЛАМЕНТА ОТ ВЪН! А БСП ВЕЧЕ СА ПЕТИ, СЛИЗАТ С ВСИЧКА СИЛА НАДОЛУ?

40

Как е протестъри ?

преди 1 година

Какво става със изчегъртанването ? Сакатия, Тошко Африкански, Мая ***, Хаджигенчо, Бабишкян, баба Цола, леля Донче, М. Кашон всички тези *** вече ги няма. То не бяха заплахи и арести към Бойко, закани и забрани за изказване към ГЕРБ в парламента, подигравахки със джипки....и накрая сами се изчегъртаха !

39

анонимен

преди 1 година

Секнаха мераците на ПП да довършат започнатото, в прав текст да довършат България. Злото отече в канала !

38

Свобода

преди 1 година

Резултаите не са зле. Бойко еднокнижника събра същите на брой гласове най - вече платени, зависими от работа и заблудени хора. ДПС са с абслолютно същия брой гласове, там работата е ясна и магаре да е ще го изберат, Копейкта не изригна толкова мощно както очакваше, а онези *** на Слави даже ги и няма.

37

бай Тъпчо

преди 1 година

Високия сив мъж, с придворният си джуджак-Тошко, разтуриха няколко парламента, прокараха закон, та да гласуват още повече турци в Турция, и накрая разтуриха правителството, та да върнат обратно гербавите на *** кон. Щяха да изчегъртват Бойко, ама накрая изчегъртаха себе си, и накараха хората като чуят за избори, и да им се доповръща.Туй може Слафчо-туй направи, а пък другия му придворен-Фильо, снощи рече по телевизията-Важното е любов да има!

36

Анонимен

преди 1 година

Вече който на улицата ми се оплаче от управляващите, ще му кажа, че е лицемер. Защото пак си е избрал този, от когото вечно ми се оплаква....

35

Анонимен

преди 1 година

Абе Янев я кажи има ли война или нема.

34

Анонимен

преди 1 година

До Пич - Еш па тоя ...

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 37 - То да излезе, ама кое те кара да мислиш, че ще гласува особено по-различно? Най-много да падне ДПС от 13 на 6-7%. Това ще е. Другото ще остане почти същото.

32

Пич

преди 1 година

Славчо вероятно е най-жалкият от всички провалили се месии. Важното е, че постигна онова, за което му бяха платили - успя да разбие протеста и отново върна старата мафия на власт. Сега всички олигарси могат да си отдъхнат.

31

Анонимен

преди 1 година

До В името на народа - Абе да, ама не работ така. Сега, те ще кажат искма тея и тея з аминистри, ама подкрепящите ще кажат - дайте 5 министъра тука, 3 зам министъра там, над оная община оставете наси да решава, псоле и другите ще кажат така и ... сещаш се, че не е красиво. А и ... те не се интересуват от пробелмите ни.

30

Анонимен

преди 1 година

Тоя Янев как тъй си вдигна процентите толкова за има-няма 8ч...ама нали е човек на Рундю,абе да са живи и здрави машинките.

29

Анонимен

преди 1 година

На Славине му стигнаха има-нема 4000 гласа. Трябваше да пусне безплатни билети за концерт на Гъмзата ...

28

В името на народа

преди 1 година

В името на стабилността трябва да се състави правителство ! Стига експерименти с българския народ! Посочихме, избрахме, а сега партията победител да съставя кабинет както си му е реда! Стига вече избори! Казахме какво мислим!

27

Анонимен

преди 1 година

Емиииииииии, пак ще правим избори скоро

26

Анонимен

преди 1 година

Как така на някой не му светва, че българите не гласуват, защото не припознават сега съществуващите партии за свои...