84

пияница мистик

преди 1 година

"...да се задържиш на трона е хиляда пъти по-трудно отколкото да го завоюваш" - Джордж Р. Р. Мартин === Ще го питам късобаджачестия психопат колко точно време ще бъдат негови, измислени територии :))) Рано или късно, преди или след смъртта на джуджето-убиец, Украйна ще си върне всичко чак до границите, като включвам в това число и Крим, разбира се.

83

Fck of war

преди 1 година

Загинаха и продължават да загиват милиони хора по цял свят,това са милиони съдби. Какво неможем толкова да си поделим? Струва ли си всичко това заради 60-70 години живот.

82

ЮдеюСемит Грийнберг

преди 1 година

чухте ли - Купил за 8 000 000 долара Имение в Израел за Родителите си - вижда се ясно, коя е Родината му! А на тези Бели Украинци, които умират на Фронта за него - чудя им се!!

81

Кирил Петков

преди 1 година

Бесен съм от този резултат. Отивам да си набия един шпек в задния двор!

80

Анонимен

преди 1 година

Интересно как идиотчетатата хейтят нещо което не са виждали.

79

Анонимен

преди 1 година

Джуджето няма да бъде оставен да прави каквото си иска. Веднъж света допусна грешка с Адолф хиtлеr и го остави да заграбва земя. Втори път няма да има .ООН няма да остави лилипута

78

Анонимен

преди 1 година

Пожелавам на братска Украйна само смърт и разруха!

77

Анонимен

преди 1 година

102 ти и десет оъти от земята не можеш да се вдигнеш. Наркоман.

76

Възpaждане на ГЕРБ

преди 1 година

Еми той Кирил Петков ви го каза последните 12 години ГЕРБ досъсипаха българската армия, не че преди това за 20 години БСП не я бяха смачкали, но ГЕРБ й сложиха точката. За кво излизане от НАТО става въпрос - и нас да ни понамачкат като Грузия и Украйна ли ? А Борисов къде са самолетитве ве плешивкo все пак и аз всеки ден плащам данъци и искам да знам ?!?

75

Анонимен

преди 1 година

Май Путин ще е новия шести ГЕНЕРАЛИСИМУС- БРАВО !

74

Анонимен

преди 1 година

До до 64...За какво мие да разглобявам Калашников бе ...изкъпан..Искам да живея свободно и без войни...за какво ми е оръжие.Бягай се записвай в съвеЦкото окръжие...

73

USSF

преди 1 година

Късият може да подписва каквото си иска, но той още не е разбрал, че последната дума в тази война ще е на Пентагона. Абсурдно е примитивна Рус с ръждивите си танкове да победи Космическа Америка. Който има мозък, ако се замисли ще разбере истината...

72

Анонимен

преди 1 година

Сега като дойде в България руската армия ми е интересно ,кой ще се бие с нея. Едва ли 250-те през.ерв.атива на заплата от запада ще знаят въобще от коя страна се държи пушката. Хехехе! Русия ще бъде посрещната с хляб и сол от целия българки народ.

71

Зозо

преди 1 година

Хахахаааа, защото са най-отпред на фронта, нали? Що не призна първо тези по-назад на фронта? ***

70

Анализатор

преди 1 година

Време е НАТО да влиза в Украйна и да се приключва един път за винаги с кремълското джудже.

69

Анонимен

преди 1 година

Браво Русия - ПИШЕ ДОБРОДЖАНЕЦ !!!!!!!

68

Маркс

преди 1 година

А ние независимост от Русия кога?

67

2ро Октомврийците

преди 1 година

Спартанците, които ще спасим България с Вота си за Възраждане на 2ри, винаги ще Помним Деня, в който 15% от Украйна бяха ДеНацифицирани!

66

до №64

преди 1 година

За жалост така разсъждавате жълтопаветните либерасти-павиани. Предпочитате да изпращате пенсионери на фронта, а вие да си седите на топличко и чистичко. Ама не се и учудвам, де. Вие като видите огнестрелно оръжие и пълните гащичките с жълто и кафяво. За разлика от пенсионерите, които със сигурност към днешна дата още помнят как да разглобят, почистят и сглобят обратно в работещо състояние един Калашников или Макаров.

65

Зидар

преди 1 година

ква русия и кво ***...русофилите ги бетонирам в основите.