27

Анонимен

преди 1 година

"Военната му специалност била редник" Абе Йоанкеее, вред ли си!?

26

Хахаха

преди 1 година

Днес в Херсон украшнците са избомбили всички казарми, щабове и складове.Рудките генерали са искали да напуснат Херсон и областта, но Путин им забранилУтре Херсон ще бъде освободен ... *** унизен ... Груз 200 доволно голям.

25

ХИЧО

преди 1 година

Военното обучение за един ден включва само едно упражнение-плюеш си на петите и бегаш....

24

Анонимен

преди 1 година

Мобилизиран редник с всички добавки получава месечно 163 хиляди рубли еквивалент на около 2800 долара,еднократна плащане при мобилизация е 290 хиляди рубли еквивалент на около 5000 долара,при смърт обезщетението е 5 милиона рубли еквивалент на около 87000 долара,при раняване и трайна инвалидизация обезщетението е 3 милиона рубли еквивалент на около 51000 долара!

23

Анонимен

преди 1 година

Много много много т.ъ.п руснак

22

Анонимен

преди 1 година

Те украинците са ги убили всичките още преди да идат на фронта. И това без да се намесва НАТО. Смятай Зеленски каква сила и мощ е. Той ще завладее първо цяла Русия, после целия свят. И най-много двама трима украинци да идат жертва, ама то ще е, защото са били предатели.

21

Анонимен

преди 1 година

1800евро я ги получил я не,като го утрепат нема да получи и копейка.Путин си е направил сметката.

20

Хахаха

преди 1 година

Вместо да откаже да бъде окупатор, дори да бъде осъден на 10г., ще бъде жив, а сега този руски тор до седмица е порожен в украинската земя.Руснаците винаги са били крепостни ***.Жена та да не реве, да си търси друг крепостен и да ражда крепостни.

19

Лозунг

преди 1 година

Съветските безаналогови мозъци - най-безаналоговите мозъци в целия свят!

18

Анонимен

преди 1 година

А Вашите нацисти имат дълъг стаж, те САЩ вече в 70 държави по света окрадоха и направиха войни, но вие им казвате демократични, нали?! САЩ имат изгоди да страдат други народи и да умират, краварското зло е навсякъде..

17

Анонимен

преди 1 година

Където е имало комунизъм държавите са на опашката на историята и икономиката. За висшите технологии не говорим въобще. Та гражданите на комунистическите страни само се присламчват до западняците и чакат подаяния. От време на време се явява някой необразован ербап / милиционерско училище/ дето си прави сметка че като обере тия дето имат - неговите хора ще са щастливи. Интересно тия дето имат защо не дават , ами бият. Е това аборигените не могат да го проумеят

16

Мизата е вдигната

преди 1 година

1800 евро? Цената на руския живот. На малцинствата май двата от рода на 500 лв кръвнина.

15

преди 15 мин

преди 1 година

Украинската артилерия е ударила влак с току що пристигнали мобилизирани. Над 200 yшанчoвцu на концерта на Кобзон с един удар. Днес се очаква руските загуби да надхвърлят 1000 души.

14

Справведливия

преди 1 година

Хъх! Не е за вярване такова безумие в 21-ви век в Европа! Чуствам се абсолютно по Оруел! Некъв малочу'рковец запали Земята, ей така... щот вече ще мре и иска всички с него... Нормален мозък не може да осъзнае тая безаналогова безумица и да я приеме! Малката пушка от Кремъл... Вова, бързо до Ленин!

13

Браво!

преди 1 година

Браво на нашето правителство и най-вече лично на лидера ген. Радев, който с помощта на нашите северноатлантическия партньори работи денонощно и неуморно за това в тези несигурни времена в България да се съблюдават европейските ценности на Свободния свят и по този начин поне тук да не се случват толкова неприятни неща. Браво!

12

Всички ще бъдат

преди 1 година

избити, руска фашистка тор за украинската свободна земя

11

Комунист

преди 1 година

Важното е да се знае едно нито един българин няма да отиде да се бие срещу руските братушки

10

д-р Исня

преди 1 година

"всички мобилизирани мъже ще получат еднократно възнаграждение в размер на 100 000 рубли" => И аз мога да си купя десетина руснака да ми копат нивата и после направо компост.

9

Истината

преди 1 година

До Ей ***...... Руските нацисти винаги са избивали деца.

8

Кво иска

преди 1 година

Съпругът й е добре, обажда и се по телефона. Това са военни, трябва да имат подготовка.