172

Анонимен

преди 1 година

183 не ти се връзва. Огромните заплати предполагат свобода на изказа. Питай колко огромни им са заплатите на мисирките тук. И на тролчетатаа асен геновци и подобни грантаджии. Освен това и понамирисва на завист. Което показва от кои си

171

Иванов

преди 1 година

Тая да не се отваря че да не я избомбят и нея,все другите страни щели да станат пустиня ,ама незнаят че колективния запад и янките ще ги превърнат като областта тонгус.

170

UFO

преди 1 година

АБЕ ТАЗИ ЛЕЛКА СИГУРНО НЕ Е ДОКЛАТЕНА ДА СИ КУПИ НЯКОЙ ДЕБЕЛ КЛОН

169

Доктора

преди 1 година

300 годишното монголско робство се е отразило непоправимо на генетиката на населяващите териториите около УралЗлоба,жажда за насилие и комплекси.

168

Анонимен

преди 1 година

До 183 щото нашите водещи като Лора Крумова, Мария Цънцарова и други не са на НПО хранилка. Опорките се задействаха.

167

Пентагона

преди 1 година

Руските оръжия не са по добри от тези на Пакистан или на Индия просто са прехвалени и в един такъв конфликт като Афганистан през 80те или сега в Украйна се вижда колко струват. Запада не парадира с оръжия и заблудените си мислят че нямат но реално на бойното поле се вижда кой какво има и нови технологии се показват само ако има нужда и Русия тепърва ще се сблъсква с тях с цената на много жертви и загуби...

166

Анонимен

преди 1 година

Смърt за фашисткa русия

165

Анонимен

преди 1 година

Тази я чака съдбата на Дугина.

164

Анонимен

преди 1 година

Скандинавците едно време водили велики войни срещу Русия не са успели, Наполеон водил война срещу Русия и пак не успя, Хитлер води война срещу Русия и претърпя крах... Сега тази чест се пада на САЩ. Товар краят на щатите и на Америка като център за световно господство.

163

Анонимен

преди 1 година

До 176 много тъпa аналогия. Ти за "батковците" от НАТО ли се имаш?Какви правила бълнуваш? Щото американците спазват някакви правила. Пpoмит мозък

162

Анонимен

преди 1 година

Скабеева и любовникът й с когото водят тези полтически предавания взимат огромни заплати за стандартите на Руската Федерация. Общо им се връзват по няколко милона рубли на месец. Т. е. те двамата са платените кукли на властта и говорят каквото им кажат.

161

Анонимен

преди 1 година

Шизоида русофоб не можа да проумее че Кадиров направи цялата крайна барабар с натовчетата на пух и прах. В момента има референдуми. А шизоида искаше крим да връщал на бандерите. Смях.

160

Morski

преди 1 година

До 161- ЗЛОБАААА! САМО ТОВА МОЖЕТЕ! НИЩО ХУБАВО НЕ Е ДОШЛО ОТ РУСИЯ! НИЩО! ДАЖЕ И Т.НАР. ОСВОБОЖДЕНИЕ Е "НА УМИРАЩО КУЧЕ СЕ РЕПЧИ' ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ СИ Е БИЛА ПЪТНИК ,НО С ТАЗИ "ОСВОБОДИТЕЛНА ВОЙНА" САМО СА НИ РАЗПОКЪСАЛИ , ЗА РАЗЛИКА ОТ РЕШЕНИЯТА НА ЦАРИГРАДСКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ! РУСИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА СЪЮЗНИК НА БЪЛГАРИЯ! И ВИНАГИ НА СЪРБИЯ И ГЪРЦИЯ!2024- РУСИЯ УМРЕ!

159

Маг Минчо

преди 1 година

Всъщност не трябва да се очудваме от позицията на Скабеева.Освен жалка пропагандистка,тя има и военен чин!А както знаем - когато Господ е раздавал Ум,военните били на учение! Нейният живот ще стане тежък,когато Путин си замине..

158

Анонимен

преди 1 година

Заради такива,като тази в Русия вече никой не говори за емиграция!Тече евакуация!

157

дядо ми каза

преди 1 година

Дядо ми каза, че трябва да сме с Русия. Всеки дръзнал да се възпротиви на руската мечка ще бъде наказан. Трябва да уважаваме и да се боим от Русия, защото са най-силната армия в света.

156

dead moroz

преди 1 година

на съвеЦкия фолккщтурм ще се зачисляват две ггранати с изтеглени щифтове, за знаменосеца отпред само една да може с другата да подпира флага.

155

Анонимен

преди 1 година

Дрипава Русия седна на масата в бара да играе покер с големите батковци от НАТО. Заложи си картите в Украйна и загуби. И естествено като типичен разбойник обърна масата от яд заплашвайки да запали и цялото заведение. Сега остава само бармана или някой каубой да извади пистолета и да отстреля руското бясното куче което не умее да играе по правилата.

154

Анонимен

преди 1 година

167 а ти кой мислиш че има? сащисаните ли? Свърши тяхната. Още не могат да направят хиперзвукова.

153

сина

преди 1 година

Важно е и какво ще каже нашият *** с тротинетката ?