143

Анонимен

преди 1 година

Изтича информация, че частичната мобилизация в някои региони на Русия си е пълномащабна. Цялото мъжко население годно да носи оръжие от Якутия, Чечня, Дагестан, Татарстан, Кабардино-Балкария и Чувашия са по военните летища и ж.п. гарите. Мобилизираните са вече около 4 милиона. Война до дни ще е европейска, а след седмици световна!!! В Китай, Индия и Иран също започва мобилизация!!!

142

Анонимен

преди 1 година

До До 157 - И какво празнувахте днес тогава ??? За какво бяха тогава тези гръмки лакардии цял ден за " свобода , независимост , гордост , достойнствои т.н. " проверки , заря венци и хора ??? Сега кой политик ще се изтъпани да обясни на тези Българи какво ще направи България за тях , коя партийка ще ги защити - Хайде бе " демократи " - Обяснете , какво щеше да каже Левски ? Някой има ли идея колко съдби на Българи са 31 села ?!

141

Гаврата с Професора

преди 1 година

Белогвардейскидрисльо първо му преписват че бил казал че "Руснаците забранили изучаването на българския език". По надолу в статията му присъждат думите "че руснаците нямало да подкрепят изучаването защото било извън учебната програма" Точка. Абезадникшо не скочиш и се разкрещиш на авторите коитонаправосеебават с теб. В каква Родина ти си дошъл бе? От каква Родина си избягал бе? Така се получава със всик нагаждач. Просто те използваха и те окаляха. Тия от Родината в която си се присламчил

140

Мачкай евреите

преди 1 година

Какви Българи в Украйна ?? Българите там ИЗМРЯХА през 681 г, когато ЕВРЕИТЕ- Хазари НАПАДНАХА България на Хан Кубрат.. След това останаха жив, САМО българите на Хан Аспарух, дошли до река Дунав.. В Украйна може да има само българи, отишли в СССР.. Тия или да стават Руснаци ИЛИ да се ВРЪЩАТ... НЕ ни трябва да КРАДЕМ от РУснаци и украинци !! Руснаците ни трябват като СЪЮЗНИЦИ за да УБИВАМЕ араби, турци и ***- маймуни и да РАСТЕМ.

139

Toни

преди 1 година

До Анонимен 162А що ще този БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН брой в България(повече отколкото в цялият останал ЕС)И да прав си не трябваше да ги гоним ами да ги осъдим.

138

Анонимен

преди 1 година

Без някой да ни е карал изгонихме безпрецедентен брой Руски дипломати , Полицията ни не е способна да предотврати някакви нарко-*** да се гаврят с паметниците , незвисимо от ориентацията ни към Запад се държим с довчерашните ни ( братя или приятели както и да го наречете ) като диваци и все е дно са най-проклетите на света , след това ходим да се молим за газ , но пак ги плюем - Е какво да очакваме ! Такава просташка , селска и недълновидна "политика" не носи нищо добро за идните поколения !

137

Toни

преди 1 година

До Анонимен 157Веднага ще ти отговоря.Не държа никой да ми споделя мнението.Не става въпрос за Русия,а за Путинова русия-огромна разлика.И да прав си-с риторика нищо не се постига,а само с хора.Но къде са те?Върни надолу и прочети отново коментарите-ще разбереш че това което ти е останало е само риторика.

136

Анонимен

преди 1 година

От македонците ли взеха пример?

135

Анонимен

преди 1 година

От македонците ли взеха пример?

134

До 157

преди 1 година

Ние и целото ЕС сме васали и правим каквото заповядат господарите от САЩ! Господарите очакваха русия да се разпадне икономически мо не им се получи и ние пращаме сега!

133

Анонимен

преди 1 година

Без да съм пристрастен , бих искал да попитам съфорумниците ; Какво очаквате с тази риторика и отношение което показахме към Русия в последните месеци , само за да се сложим на началниците , че то и от това слагане каква ни е файдата ?! Ние винаги се мъчим да хитреем и накрая така стна и с Македонците , уж сме им по-голямата сестра , иж първи ги признахме , уж се ангажирахме за приемането на Западните Балкани и пак все правим нещата та да сме мразени - Защо така бе хора ?!

132

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ни имат зъб още от времето на Волжска България, защото сме по-силни от тях. Езикът е вибрация и тя кореспондира със съответното ДНК. Така че изобщо не ме учудва забраната - никой не иска силни, неконтролируеми хора на територията си.

131

Toни

преди 1 година

До заслужено за всекиТи жалък руски фен можеш ли въобще да направиш разлика между вашата руска злоба и нормалният гняв на цивилизованият човек срещу фашиста Путин.И си мислиш че Гадът ПУТИН е черешката на тортата в този свят-не е.Подложката е.Вие сте срам за българската нация.Като толкова милеете за Русия на Плъха Путин(уточнявам-не за истинската Русия)що не отидете да се сражавате в Украйна.След една година ще получите и руски паспорт.

130

Анонимен

преди 1 година

Каквото повикало такова се обадило. Във въпросния университет в Харков са проникнали НПО та и промиват мозъци на професорите и студентите.

129

Д

преди 1 година

Но па една новина, по скоро клюка!

128

Анонимен

преди 1 година

До заслужено за всеки-Ми то там е проблема. Че Русия си увеличава територията и си прави каквото иска. Ама плиткоумните като теб им се радват и обясняват като мишоци как трябва да си траем,че зимата е идвала. Ама като си траем и руснаците ще дойдат с танковете. Тя зимата ще си тръгне,но руснаците не.

127

Анонимен

преди 1 година

Русофилите ни харесаха тази новина

126

Не бъдете наивни

преди 1 година

Много е елементарно да съдите Русия. Никой не е против украинския народ, но си направете труда да разберете предизвикателството пред Путин. Провокацията е готвена отдавна и Русия просто изпревари своите екзекутори. Прочетете повече и за Бандеровци, белким ви стане ясно за какво иде реч.

125

Всичко върви по план

преди 1 година

Тва Вова да каже, че Земята е плоска и после някой учен да го обори, русоробчетата пак ще се изтрепат да пишат коментарчета. Това не са платени ***, това са плиткоумни същества, действащи напълно съзнателно и безплатно.

124

Анонимен

преди 1 година

Ак Станчев, аналнияпрофесор държи пред името му да се поставя Проф. най напред да иде във ВАК и си легализира научните трудове чрез които в Украине той се проферизирал. У нас преди инагорацията на дипломката и званието му той е само един Станчеф и да си оди на село и си трае да го ненадушат че е активен като обеднен Уран