64

до Гари

преди 1 година

Уважавам и безрезервно подкрепям твоята позиция срещу кръволока путин, но....да подкрепиш на форум : престъпника, крадеца, контрабандиста и обикновена улична мутра с прозвище ТИКВА ---определено , не е добър ход.

63

До 58

преди 1 година

Така е.Простите си го харесват,нали е един от тях.Жалко,че са 80%,както бе казал един известен професор.

62

Анонимен

преди 1 година

Човекът да си гледа това, от което разбира и да не се меси по теми, от които хабер си няма. Да дойде да поживее като обикновен гражданин на, хайде, от мен да мине - средна заплата в България по времето на гроб поне едно 4-5 годинки и после пакда се изказва. То не че преди и след гроб тук става за живеене, но и при тях нещата тотално се омазаха.Каквито и политически реклами да им правите, тези, които не са платен тр о лаж, бюджетни калинки, дементирали *** н сии или наивни младежи не се връзват.

61

Стига бе,

преди 1 година

...Путин бил "алфа" мъжкар? Това сериозно ли е? Затова ли търчите след него и му гледате ***?

60

Анонимен

преди 1 година

Браво ГЕРБ, ПП, ДБ, ДПС да се обединят и да закрият руските проксита и прoдажници в България - Радев, Копейкин, Ниновна и цялата *** от знайни и незнайни русoпитеци!

59

Анонимен

преди 1 година

'' Борисов заяви, че войната трябва да спре '' .......................... щом Борисов е казал така, войната спира !

58

Анонимен

преди 1 година

Гроб не е партия! Гроб е ОПГ !

57

Анонимен

преди 1 година

Т.е.одобрява кражбите,кюлчетата и пачките или не е чувал за тях,ама си говори ей така от любезност.

56

Случаен минувач

преди 1 година

Малей, колко е остарял тоя Гари, не може да го познае човек. Виждал съм му снимка като млад. Всички стареем, какво да се прави.

55

Възхитен

преди 1 година

Възхитен съм от смелостта на госпожа Галкина, която показа непоколебима воля и куража като се изправи срещу един от най-кръвожадните диктатори в историята на човечеството. Дълбок поклон пред госпожа Галкина! Chapeau!

54

Диванен Воин

преди 1 година

До РеалистТоз Каспаров е като нашият Наум Шаламанов,който стана Наим Сюлейманоглу и плю по България.Та, както се изрази един колега по-долу: голем шахматист, но малък човек, а второто е по-важно от първото, мойто момче;))) В крайна сметка, такива ситуации те измерват какъв си, а не победите на шахматната дъска;))) които пак са благодарение на Руската държава под формата СССР;)))

53

Анонимен

преди 1 година

Единия евреин Гари Вайнщайн хвали партия на другия евреин Бахур Бахар и апелира да подкрепим третия евреин Зеленския шммъркан, щото иначе щяло да има "унищожителни вреди"..... Сега ясно ли е кой народ управлява света?!?! Някой неразбрал?!?!

52

Българин

преди 1 година

Просто не мога да повярвам, че едно русначе което пееше на златния Орфей песента на Емил Димитров "Арлекино" днес успя да свали кървавия режим на диктатора Путин. Бившият депутат от Петербург Максим Резник заяви "Въстанието на Пугачова ще доведе до падане на режима на Путин"! Американския канал ABC нарече Алла Пугачова "икона"!

51

Диванен Воин

преди 1 година

В Русия немат ли закони за национално предателство, когато откровено работиш в полза на друга държава;))) Най-малкото му отнемете гражданството и конфискувайте имуществото;))) Да не говоря за другите методи, но Русия дори е много либерална към подобни като Каспаров;))) Никоя уважаваща се държава не допуска такива прецеденти;)))

50

Реалист

преди 1 година

Всякакви анонимници, които мозъкът не им работи повече от леене на примитивна помия, взели да дават оценки на Каспаров! Накъде сте тръгнали бе , троЛчета мили! Това е капацитет и уважавана личност от световна величина! А не като Кремълското Жуже, което си играе на топло и студено, и като в някаква инфантилна психиатрия, щели да натискат копчето на тези, които не ги...."обичали"!Такива като Каспаров показват, чеи в Империята на Zлото и Лъжата, все пак има мислещи хора, които са далеч от стадото!

49

Анонимен

преди 1 година

Депутаты Народного Совета ЛНР в ходе пленарного заседания приняли закон "О референдуме Луганской Народной Республики по вопросу о вхождении в состав Российской Федерации на правах субъекта Российской Федерации".

48

Анонимен

преди 1 година

Митрофанова се залива от смях.

47

Анонимен

преди 1 година

ЩОМ КАСПАРОВ ГИ ХВАЛИ ЗНАЧИ СА МНОГО ЗЛЕ.

46

тролът си е трол

преди 1 година

Познава се по евтината помия! Боко, чекмедже,тулупа и всякаква полюция! Нека и. напомня, че след 10 години управление , пак е най-одобряваният политик в България! И Харвардските мошеници, които Радев ни натресе, доказаха, че засега по-добър от него няма !

45

Анонимен

преди 1 година

Не знам Гари ли си, или Иванушка дурака, но говориш пълни глупости. А такова търкане на имиджа на Борисов просто не знам кой и с какви цели. Не е истина.