155

Анонимен

преди 1 година

Не зная фондация Путин за България да дава пари на медии.

154

Анонимен

преди 1 година

САЩ имат оръжия за, които още никой не е чувал и не подозира, но за разлика от фашистка Русия, хората там знаят, как да ги пазят в тайна за да не може да им се намери противодействие... Всички цели в Русия се знаят отдавна и ракетите им дори няма да стигнат до орбитата си, когато ще бъдат унищожени.

153

Анонимен

преди 1 година

До Тц,тц "Живата съвест на света", господин Никой - Ключевский, всъщност поредния храненик на западните централи, който за пари и майка си ще заплюе. Нещо като бившия депутат в "12-те стола". Пък и ни го цитираш, сякаш е нещо повече от едно нищо.

152

Хитлер

преди 1 година

От кремълското джудже всичко може да се очаква ! Нова световна война е реалност всеки момент ! Вържете или обесете джуджето докато не е станало твърде късно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

151

Анонимен

преди 1 година

Ким Чен Ун има ядрени оръжи и ракети да ги достави и САЩ обикалят около него като битии джедъри.

150

Анонимен

преди 1 година

Генералите Къртис Ламей и сър Артър Бпмбардировача Харис са едни от най-прочутите военнопрестъпници от ВСВ, ЛаМей и от Виетнам.

149

Анонимен

преди 1 година

До Българин Е кой? Който им плаща за да ги публикуват. Нормален човек не би публикувал тези тъпотии дори на собствената си страница, камо ли в някаква обществена медия, с претенция, че прави журналистика. (всъщност, препечатват каквото им платят да публикуват. Мислят, че като е въведена цензура, могат да ни водят за носа всекидневно.)

148

Анонимен

преди 1 година

Русия добре, че има ядрени оръжия иначе западните хиени отдавна да са я нападнали.

147

Анонимен

преди 1 година

Путин ке използва биологично чист и незамърсяваш планетата Студ!

146

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Като си такъв разбирач, кажи какво последва за САЩ? Нали те са единствената държава до сега, която употреби ядрено оръжие и то два пъти, бамбардирайки мирни градове в Япония. Кой ти втъкна в главата тъпата идея, че Русия щяла да бъде унищожена без да реагира? Спри да четеш детски книжки и фантастика и да пренасяш от там подобни глупости тука. Дано да не стигнем до там, но ако стигнем, с помощта на руската система "периметър" те ще изстрелват ракети срещу САЩ дори и един жив да няма

145

Анонимен

преди 1 година

САЩ Вече са използвали ядрено и химическо оръжие- срещу цивилни- в Япония и Виетнам!

144

Българин

преди 1 година

Не знам кой ви спуска да преписвате такива глупости. Всъщност сещам се кой. Че иначе няма да дойдат грантовете под формата на финансиране от разни НПО-та за "независима журналистика". Та от какво точно е притиснат Путин до стената?

143

Тц,тц

преди 1 година

"Руската държава се държи като ци.ганско племе,на което е по-лесно да се прехвърли в чужда територия, отколкото да въведе порядък в своята.." - Василий Осипович Ключевский

142

Анонимен

преди 1 година

Вечерта на 8 август 1945 г., в съответствие с Ялтенската конференция, но в нарушение на Съветско-японския пакт за неутралност, Съветският съюз обявява война на Япония и малко след полунощ нахлува в марионетната държава на японското правителство Манджоу-Го. Няколко часа по-късно САЩ пускат втора атомна бомба, този път над град Нагасаки.[1] След тези събития император Хирохито се намесва и нарежда на Върховния военен съвет да приеме условията на Съюзниците от Потсдамската декларация, за да се сложи край на войната. След още няколко дни задкулисни преговори и провалил се опит за държавен преврат,

141

Анонимен

преди 1 година

Изветрелите русофили, как си представят използването на ядрени оръжия...? Изобщо имат ли представа, какво ще последва за всяка една държава, която направи опит да употреби подобно средство за масово унищожение...?Русия ще бъде унищожена за броени часове без изобщо да може да реагира...

140

?

преди 1 година

Светът е еднополюсен, защото САЩ харчи за война колкото останалият свят взет заедно. Никой не знае какви са им секретните военни разработки, но щом пенсионират летателни апарати на 40 години, които изглеждат сякаш са от бъдещето значи е ясно - разполага с неща на половин хилядолетие напред в най-лошият случай....

139

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Под "жуже" имаш в предвид Зеленски, нали? Той е по-дребен от Путин.

138

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Пълни глупости дрънкаш мой човек! Ако няма нищо страшно от обеднения уран, вземи прочети в Интернет за американските военни, които са ползвали такива оръжия какво ги е сполетяло после. Също виж какви са последиците в Сърбия - скок на раковите заболявания. И кой ти каза, че някой използва боеприпаси с обеднен уран в Украйна??? Не се ли сещаш, че един такъв боеприпас да се намери, лъжливата западна пропаганда ще ореве орталъка?

137

Анонимен

преди 1 година

Болен комплексарски мозък като неговия е способе на всичко.Не е първото джудже в историята заради което човечеството е губило хиляди и милиони животи.

136

Анонимен

преди 1 година

Че то НАТО и сега е замесено във войната.