14

До ЦСКр -Текезесар

преди 1 година

Ами скачай си. На никой не му пука. Аутсайдери с претенции за псевдоинтелигентност. Никой не ви търпи вече. Останете си в 90-те години и ревете за "славните" ви години:-))

13

Tman

преди 1 година

Автора ***, правиш ли разлика м/у пънк и рок?

12

ЦСКАр

преди 1 година

Говорил съм със Светльо, пил съм бира ,мастика и не знам си кво си...не е за президент. Но определено скачам на бой за него. Особено когато некви *** се опитват да говорят за чалга... Яд ме е че не го е набил верно !

11

Анонимен

преди 1 година

И какво се обижда. Че той си е чалгар. Чалгаджииството е начин на поведение той го доказа - разпасани мутри, побоища и песни в стил "Цомбене на женки". Чист чалгар.

10

Анонимен

преди 1 година

До ГолоГлави дай за Баце нещо

9

ЦСКАр

преди 1 година

Светльо, що не го преби тоя???? Бой по тая гад!!!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Е за тва ще продължавам да Не гласувам за никой.За чий .../аз да им помагам на такива да си оправят живота , ай си к тир

7

Анонимен

преди 1 година

Този е тотално изперкал. Преди месеци имаше ПТП и каза че зад това стояли НСО. Наркотиците не прощават.

6

ГолоГлави

преди 1 година

Поредния плешyн с интелект на едноклетъчно демонстриращ мутренско поведение. Пореден е защото един селтаk от Учиндол вече свободно демонстрира същото поведение.

5

Анонимен

преди 1 година

Същият е и бившето му другарче Венци Мицов. Тотално деградирали. Скараха се за пари. А Светослав Витков веднъж преди години мина процентната бариера от един процент и от тогава му е жал, че като провален музикант и човек, не може да цица от държавата. Това си беше позор направо. Митьо Очите щеше да се държи по-нормално.

4

Анонимен

преди 1 година

За разлика от Лупи-доказан измамник и крадец,тоя Витков ли е Бибиткив ли е,е нищо повече от въздух под налягане!

3

Анонимен

преди 1 година

И двете партии се борят за 1 % и субсидийка за четири години напред. Никаква субсидия не трябва да има ако не си влезнал в парламента и на изборите вместо 50 ще има 10 партии.

2

Отвращение

преди 1 година

Това са политиците, борещи се за гласове. Хамалско поведение от най-долна класа. Този Витков ходеше като мутра нагоре-надолу. Разперил ръце, крещейки "Ела навън бе". Какво очаквате.....Не Семерджиев и мутри, а това ви е "примера". Щял да коли и да беси. От горв на всичко с простотията си парадира, че бил завършил СМГ. Ако това е нивото на СМГ .....жалко. Тотална деградация. А и на сенсей ми се прави. Абе "сенсей" там не ви ли учат на смирение. ***.

1

Посмях се доста

преди 1 година

Трябваше да му отгърми един задвратник на комунистчето ,