17

Петров

преди 1 година

велизар шаламанов - поредния избягал от лудницата фантазьор с претенции за коментатор

16

Анонимен

преди 1 година

Шаламанката е на хранилката на "Америка за България". Обикновено като развържат кесията, по медиите плъзва здрава пропаганда, а той, Мартинчо Димитров, Костов и Рада Дълбоката налазват медиите с "анализи". Тази седмица трима от четиримата се появиха.

15

Анонимен

преди 1 година

Ами че те три години вече минаха от началото на биологичната война наречена "Ковид-19". Ние да не сме наивници че да вярваме на прилепи убийци.

14

Анонимен

преди 1 година

Е щом го казва В Шаламанов значи е вярно и всички трбва да му вярваме и да му се кланяме ...

13

Анонимен

преди 1 година

За съжаление май ще се окаже прав. Докато Путин е жив, няма никаква надежда за мир.

12

Гиб Мелсън

преди 1 година

Как да му приема мнението за сериозно и безпристрастно след като този Шаламонов са го провъзгласили за доктор по кибернетика в Киев? Дайте сега мнение на някой експерт, който е завършил в Москва за да търсим истината по средата.

11

Анонимен

преди 1 година

Бе ще си поиграят на котка и мишка още някоя година то е ясно. Хората си мислят, че войната е много лесна игра, ама покоряването на един народ с военни действия е много трудна задача. Дет се вика 80те години 7те арабски държави, НАТО и СССР в продължение на 8 години въоръжаваха на Садам войските, че и хора пращаха, а накрая Иран показа среден пръст на 30+ държави и не можаха да им вземат и 1 сантиметър от територията. До след 5 години я камилата, я камиларя. Войната тепърва ще започне.

10

ВъZраждане на СССР

преди 1 година

Те и САЩ водиха 20 години война срещу пастири по джапанки въоражени с ръждясал Калашник в Авганистан. И накрая побягнаха панически изоставяйки въоражение и обурудване последна дума на техниката за милярди долари..

9

Някои си анализатор

преди 1 година

Шаламанов не е чак такъв експерт! Турция набира сила. Видя се това и на срещата със Си. Което ще рече, че заради тези две държави, Путин ще бъде принуден да развее белия флаг. Отделно американците не искат Путин да бъде свален от власт (свален от свойте - ястребите)! Което ще рече, че на тихия фронт, янките ще се договорят с него - ще го спасят. А лаиците им трябва, доста по-дълбоко съзнание да имат за да го прозрат това. Останалите джафкащи по форумите - не коментирам

8

Анонимен

преди 1 година

Благодаря, но няма нужда. Войната наближава края си. Руснаците са на път да унищожат посдните остатъци от украинската армия.

7

С ГЕЙЧЕТА НА ВОЙНА?

преди 1 година

МИ ДА НАПАДАМЕ, КАКВО ЧАКАМЕ!

6

ф

преди 1 година

До БАНко / Абе като е толкоз Велик Путин да ги почва направо американците кво се занимава с Украйна? Нали все реве, че Америка му пречат на всичко

5

Анонимен

преди 1 година

Аз мислех че този велик НАТО-вски стратег Шаламанов отдавна е в Украйна и се сражава за правилните ценности. Пък той още мечтаел из телевизиите.

4

Анонимен

преди 1 година

Тоя продажен ненормалник ядрена война ли иска? Не ни трябва превъоражавне.

3

Анонимен

преди 1 година

Надежди, говежди. Надявайте се, надеждите и мечтите са безплатни.

2

Анонимен

преди 1 година

Гладна кокошка просо сънува.

1

БАНко

преди 1 година

ПУТИН , ЗАПОЧНИ ИСТИНСКАТА ВОЙНА СРЕЩУ НАТО В ПОКРАЙНА !!!