142

Пловдив

преди 1 година

Колко жалки и непросветени хора има в този сайт,Русия е единствената държава,при която няма нещо,което не е започнато и,не е завършено докрай,празни приказки при нея няма.

141

За Русия

преди 1 година

Всичко в Украйна приключва още тази година. Крайният резултат е пълна деокупация на Донбас и Крим.

140

Анонимен

преди 1 година

Русия пропада и в знак на съпричастност русофилите пропадат също! Толкова плоскоумни опорки не съм чел никога!!!

139

Ха-ха-ха-ха

преди 1 година

Путин ще остане в историята като най-обосрания пълководец на всички времена в човешката история, а родните ватняци 20 години му се възхищаваха.

138

Бай Кольо

преди 1 година

Раша отече...

137

Анонимен

преди 1 година

Проф. Николай Слатински: "Путин осъзна, че вече е печално късно за План Б., сега е важно неговото оцеляване. Напълно възможно е краят на диктатора да бъде стремителен и изходът от личната му катастрофа да се окаже ако не фатален, то поне унизителен. Путин не си направи труда, заслепен от своята мегаломания и със замъглено съзнание от психическите му увреждания, нито да разработи преди началото на войната План Б, нито пък каквато и да било Exit Strategy при всеки отделен План".

136

Анонимен

преди 1 година

Края на войната е близо. Предстои исторически процес, но ние трябва да сме готови. Отделящите се републики Московия и Петербургия трябва официално да признаят, че народонаселението говори български диалект! Стига вече аванти, време е за признание!

135

Кирето

преди 1 година

Норвегия изпраща 160 противотанкови ракети хелфайър(превод за ватняцит адски огън). Скоро тези ракети щяли да бъдат изведени от въоръжение, но вместо да ги унищожат, норвежците ги предават на ВСУ да ги изпробват върху неуврелите руски тикви.

134

НАПРЕД УКРАЙНА!!

преди 1 година

ВСИЧКИ СВОБОДОЛЮБИВИ ХОРА ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ СЕ РАДВАТ НА УСПЕХИТЕ ТИ И ТЕ ПРИВЕТСТВАТ!!! И в България повечето българи се радват на успехите на украинските въоръжен сили. Не се радват само българските русофили, които реват за поробителите ни, даже и когато ограбват и съсипват България и българския народ!!!

133

Анонимен

преди 1 година

Украинският външен министър Димитро Кулеба: Бойното поле е най-доброто място за преговори с Путин

132

Анонимен

преди 1 година

След контранастъплението и поражението на руската армия, на Русия и остана само един красив изход - арест на Путин, извеждане на войските от украйна Украйна и плащане на репарации на Украйна.

131

Германец

преди 1 година

"Стопиранито на планираните референдуми е част от плана" -- виден кремълски шахматист, 2022.

130

O

преди 1 година

A?

129

Анонимен

преди 1 година

Съвременници сме на исторически събития. Преди 30 години присъствахме на разпада на голямото зло СССР. Сега пред очите ни, след 800 години момикрия под различни имена и управляващи династии се сгромолясва основата на Монголската Империя зачената от Чингиз Хан, с право наречена Империята на Абсолютното Зло.

128

Анонимен

преди 1 година

Разпада на Руската федерация е неминуем и непредотвратим. След кратък "Нюрнбергски процес", международната общност трябва да осигури мирния и справедлив характер на разпада на Ордата на отделни държави-нации. Но не както на Берлинския Конгрес където си разпределят порциите от разпадащата се Отоманска империя а със строго прилагане на принципа на консенсус. Опит има от следвоенна нацистка Германия.

127

Анонимен

преди 1 година

До пенделаС ухиления ник, Германия клекна ама за да разтовари едно миризливоЛайно връз Рашка. Пак не сте се сетили!

126

Хора

преди 1 година

Хора, разберете - студ, глад, мрак и жажда - за нас не са толкова страшни и убийствени, колкото дружба с Путин и Русия. Ако трябвание българите още 10 зими ще студуваме и ще гладуваме, но няма да бъдем роби на Путин.

125

Русия загуби

преди 1 година

Русия загуби тотално и окончателно. Армията е разбира, руските войници бягат панически, икономиката е осакатена от западните санкциите, изправена пред глад и бунтове. Сега ние от запада трябва да помислим как да съкратим населението на Русия на 50 милиона както предложи носителят на Нобелова награда за мир Лех Валенса, и Русия трябва да бъде разчленена и деколонизирана на малки демократични държави които ще следват ценностите и правилата на ЕС и ще доставят евтини ресурси.

124

(-_-)

преди 1 година

Унгарците и немците клекнаха.. Така ли? Щото всеки си гледа интереса, а ние обслужваме чужди като санитарки в някакъв кенef..

123

Мари Елизабет Тръс

преди 1 година

Путин и Русия са ми най-малкия проблем, до една година всички минорни затруднения с енергоносителите ще бъдат разрешени. Нашия проблем е Китай, там е опасността, Русия е изветряло вино, почнахме да изливаме в клоззета.