78

Бай Ганьо

преди 1 година

"ВСИЧКИ СА МАСКАРИ"По-често избори, по-често избори...Само така ще се отървем от старото по манталитет поколение политици-управници!

77

Анонимен

преди 1 година

кицата да благодари на дон Чалгаре! Ако не беше това шоу, най-вече шоуто с машините, кицата нямаше да види власт никога

76

Анонимен

преди 1 година

Днес.бг, малко се оливате с цензурата. От 130 коментара 50 сте изтрили. Бива бива грантаджии ама това вашето на нищо не прилича!

75

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПерспективен може да е за други дейности,но не и да управлява държава!

74

До 82

преди 1 година

И какво му нормалното? Неадекватен е отвсякъде.

73

?

преди 1 година

Този е единствения нормален. Другите са просто ДПС и ДС.Най-бедната и корумпирана държава в ЕС преди 15г беше Румъния.... Страшно сега сме ние там здраво заседнали от 6 години и Румъния има заплати с 30% по-високи, ниска корупция и ниска безработица.

72

Анонимен

преди 1 година

Хората трябва да се замислят, възможно ли изобщо да съществува в сегашната обстановка честен и способен политик който да си изпълнява обещанията и политическата програма. Според мен не е възможно такъв човек да съществува дори на теория. Сегашната ситуация няма да го позволи. Всичките до един са крадци и измамници. И новите и старите. Даже новите са още по зле защото са и по глупави. Учили в Харвард и не знам си къде. Смешна работа. На две магарета сламата не могат да разделят.

71

Анонимен

преди 1 година

Киро, не си прав. Референдум трябва да има и дори да няма политическите партии трябва да обсъдят тази възможност за полупрезидентска република. Явно нещата не вървят у нас добре с тази форма на управление.

70

Анонимен

преди 1 година

Не може да е политик човек, който за 7 месеца нищо съществено не свърши, освен куп глупости. И има поведение на махленка, ръга с лакът, непрекъснато някого обсъжда, обижда и смята, че е интересен. Че и се гласи пак да управлява, щото народът го искал. Кой народ, бе, Кирооо?

69

Анонимен

преди 1 година

Довиждане бат Кико,ние сме за Възраждане !

68

Анонимен

преди 1 година

Като ги гледам тези, май ще гласувам протестно пак

67

Анонимен

преди 1 година

Кирил е един млад,перспективен мъж,за разлика от пенсионираната мутра и шефа на Възраждане с особения цвят на лицето.Колкото и да се пънат,няма да бият ПП на изборите,защото основният им електорат е неграмотен и не може да борави с машините.

66

Анонимен

преди 1 година

Кире, не можеш да си представиш какъв шамар залепи Слави на цялата политическа система! Не се залисвай по полата на Лена, а вземи попрочети какво има пред вид. Не знам дали шоуто на Слави е от миналия сезон, но твоя приключи преди да е започнал!

65

До 77

преди 1 година

Не съм нито към Възраждане нито към други. Плюя по всички партии. Мразя ги всичките безплатно.

64

Анонимен

преди 1 година

Герберунгели,заедно с *** са наскачали на амбразурата и пяна им излиза от устата.Представят си как заедно ще управляват(да не дава Господ) и заедно ще ви крадат,за да ви дойде акъла,ако сте гласували за тях.

63

Стоян

преди 1 година

Копейкин е мобелизирал фашагите си от Възраждането му.Срещу колко бе другарке и другарки Яко ви дърпат каишката от Москва а?

62

л0ш Пр0рок

преди 1 година

ако Машините не са ПроГраМиРани - максимум 2%!

61

Анонимен

преди 1 година

Ограничено и просто,това е Кирчо,но още по лошото е че е продажно нещо от което страдаме всички ние!

60

Абе Лурерчифутчо

преди 1 година

с Чии Пари си Купи Имотите за Милиони в България, като до Преди да Стане Министър, не е Работил нищо - всичките посочени Компании в БиоГрафията му - несъществуват, т.е. проверка в Съответният Търговски Регистър показва, че такава Компания никога не е съществувала!

59

Анонимен

преди 1 година

До Ястреб Радев ТрийтеАко някой иска да подари и обезлюди България това са американците. В голяма заблуда сте т.р.о.л.о.в.е на америка за българия.