167

До 177

преди 1 година

12 нови..... с екипажи непушачи?

166

До 175

преди 1 година

Разкажи им за,, баничките":)

165

Анонимен

преди 1 година

Вчера новоназначеният командващ ЧМФ на РФ адмирал Соколов каза, че до края на тази година Черноморският флот ще получи 12 нови военни кораба.

164

До z

преди 1 година

Рутира-буряти с чукчета...

163

Анонимен

преди 1 година

По време на социализма за политически вицове се лежеше в затвора! Както архитект Чинков. В такива времена са се развивали русофилите, за да стигнат до сегашната фаза!

162

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Ходжис говори глупости, аз вярвам и чакам падането на Киев, Донбас, Варшава, чакам изгниването на капитализма, което другаря Ленин ни обеща преди 100 години, чакам и се надявам на нормален руски автомобил.

161

Анонимен

преди 1 година

Руската армия става само за паради. Логистиката и е още в 18 век и поради тази причина не може да си позволи война по-далеч от границата си.

160

Z

преди 1 година

ВВП-"Русия даже не е започвала на сериозно"...Малко история за хляб на диванните анализатори... След ПСВ, на Германия е позволено да има 100 000 армия и никакво тежко въоръжение. Да де, ама си имат Йоханес Фридрих Леополд фон Сект, който въвежда строг подбор, обучение на редовия състав и редовни обучения С МАКЕТИ на танкове. Така подготвя офицерския и подофицерския гръбнак на Вермахта за Блицкиг-а. В момента Русия прави точно същото, ротирайки подразделенията в СВО

159

До анонимен

преди 1 година

,, дъртите русофили"-не вярвам тук да има човек над 50г.,да е русофил!

158

Анонимен

преди 1 година

Русия трябва да се разруши.

157

Украйна

преди 1 година

и Русия ще станат, като северна и южна Корея...

156

Анонимен

преди 1 година

Дъpтите русофили са живяли дълги години в комунизъм, когато нямаше свобода и гласност. Имаше само руска пропаганда , глад и руска музика . Изплакнати мозъци! В дискотеките имаше задължителен минимален праг като процент за руска поп музика! Телевизията също въртеше много руски филми. А в кината преди филма имаше преглед на успехите на социализма! Та русофилите още живеят с тези внушения и затова са влюбени в путин, каквото и да им снесе !

155

Руснаците

преди 1 година

Чакат мразовитата зима, на украинците да измират конете, като на Наполеон!

154

неразбрал

преди 1 година

Как точно ще бъде победена страната с най-мощните ядрени оръжия?Дедо Ходжис май съвсем е склерозирал?Ако въобще има нещо обща с тази келява статия.Дойче Зеле !?!Ха-ха-ха "Една жена каза ,май "

153

Анонимен

преди 1 година

До Украинците Гром 2 я я има я я няма, но за Украйна е изгодно да говори за това оръжие, защото страхопъзльото Байдън забрани да се използва американско оръжие по цели на територията на Русия (Крим не е такава територия). Само че, няма никакъв проблем Гром 2 ако съществува да бомби цели на руска територия, каквито случаи имаме през последните дни по огромните военни складове и нефтени бази в Белгород и Стари Оскол Русия в близост до украинската граница.

152

Анонимен

преди 1 година

време е Русия да спре с военната операция и да започне война на изгорената земя.щом цялото НАТО и Америка въоръжават урките и фактически воюват срещу Русия е време за масирани удари с ракети и стига с тази глупава милозливост.щом ще въоръжават украинците с ракети с обсег 300 км. е редно на 300 км. от фронта да не остане камък върху камък.

151

Цитат

преди 1 година

,, руските офицери вървят зад войниците и който се обърне да бяга, го разстрелват"!

150

Анонимен

преди 1 година

генерал Ходжис хубаво е чел военна история но е пропуснал един основен постулат че нито една война не повтаря предходните и които се осланял само на поуки от минали войни не е спилучил. Доста наивно е да смятат потенциала на РФ за изчерпан, но това е техен проблем. Ако пък НАТО си прави сметки да снижи военния ресурс на Путин и да го удари просто ще пилучи това което Путин каза, защо да съществува свят без Русия, тоест ще играе вабанк с целия ядрен арсенал

149

Анонимен

преди 1 година

Тежко и горко на Русия Путин си отива при хитлер диктаторите съдбата им на всички е една и съща вечен Ад.Украйна ще е привилегирована от Европа а Русия смазана таава е съдбата на агресорите

148

баба мара

преди 1 година

русия пипа много меко дава им възможност да се вземат в ръце и да спрат воинатапровокирана от сащ наркома-нът не разбира от знаци повтаря едно и същосъсипа държавата и народа си