239

Анонимен

преди 2 години

Зеленски не нрябва да освобождава самолети а селища..

238

Анонимен

преди 2 години

"В МОСВКА СА ЕДИН ***" Не са едни, много са и това е проблема. Вместо да правят бизнес с цивилизования свят решиха да правят война, пардон "специална операция" все едно хората са ... и не виждат истината. Всъщност доста се хващат на това но дано поне да е срещу заплащане иначе лошо за тях

237

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 260 "Крим дето вече 8 години е руски и не е гръмнал и един калашник още там." Далиииииииии? :))))) Верно, летище не е като калашник, но те уверявам, че бая силно гръмна :))))

236

Анонимен

преди 2 години

Сакво Зелка освободил два самолета и един тон кокаин??

235

Факт

преди 2 години

В момента Русия не е фалирала, фалира Украйна! Нефтогаз в Украйна също фалира

234

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 252 "Всъщност не случайно ти казах, краварче да ми дадеш цитат където Вова е казал наистина" Абе другарю, защо се въртиш в кръг? Вече разбрахме, че е една ирония срещу друга, с тази разлика, че ти си вярвал, че Путин можел да стигне на полската граница през март. :)))) Смях

233

Анонимен

преди 2 години

До 255 Украйна съща фалира 1998!!

232

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 253 "Обисновено когато един бизнес фалира го закриват.." Расия фалира 1998. Още тогава трябваше да я закрият. Мдаааа.

231

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 245 "А контраофанзивата? Зеленски освободи ли нещо" Освободи руската армия от едно летище, барабар със самальотите на него. Но съм сигурен, че това не е никакъв проблем за Джуджа. Той има много самальоти. Особено модерни :)))))

230

Анонимен

преди 2 години

Обисновено когато един бизнес фалира го закриват..защо Украйна я държат на изкуствено дишане??

229

....

преди 2 години

В МОСВКА СА ЕДИН ***

228

Факт

преди 2 години

До Анонимен 246 "Заради нея може да се окажем в ТСВ" Единствената страна, която заплашва света с ТСВ е Просия. Факт

227

Анонимен

преди 2 години

В Германия започват да раздават масово пари и помощи за да избегнат масови протести и безредици! Само като свършат парите не знам..

226

Анонимен

преди 2 години

До Истината Русофила се изприщил от гняв, че сме готови да помагаме на Украйна и на демокрацията, вместо да подвием врат пред руските терористи, както го е направил той още преди много години. :))) Еми, сам си се прецакал, никой не ти е виновен.

225

Наблюдател

преди 2 години

Тия британци да спрат да пишат сценарии на филми и да видят реалната картинка ..... Украинската кадрова армия е избита, другите измират по около 200-500 на ден..... и контраатака само с пехота, ако ще и 1000000000 да е срещу танкове, ракети, артилерия е обречена на пълен провал. Но нали не са техните животи, що да не пратят още украинци на смърт .... д*би и смотаняците ....

224

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен. Изобщо не ми пука защо е фалирала Украйна. Заради нея може да се окажем в ТСВ, ядрена авария и или други лоши неща. Да я закрият, писна ни от нея а лично на мен ми писна всеки ден да пускат зеления по радиото.

223

Анонимен

преди 2 години

А контраофанзивата? Зеленски освободи ли нещо освен още място в шкафчето за наркотици?

222

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 241 "Моето е 100-ва разбираема ирония от всички, а твоето не" Всъщност, с това само се издаваш, че си си мислел, че Джуджа НАИСТИНА ще достигне до полската граница през март :)))))) Смятй путинофилите колко са смачкани, че трябва да разчитат на пълни фантасмагории :))))

221

Анонимен

преди 2 години

Путин разправя какви ли не измишльотини от февруари до сега но какво от това?? 6 месеца по-късно не е постигнал нищо съществено освен, че ускори с десетилетие въоръжаването на НАТО и присъединяването на нови членове към алианса и ЕС.

220

Истината

преди 2 години

Заради санкциите цената на газ в България се увеличи от 27 лева ппез януари за мегават до 300 лева през август ! Но вие сте готови да плащате заради Украйна и да гладувате?? мр ъсни ***!