98

1 юли царево

преди 1 година

да, това с боеприпасите:) искам квартира - двойна стая 75лв моля?????

97

Анонимен

преди 1 година

На златните бях за пръв път тази година. Ужас е. Няма да стъпя повече там.

96

Анонимен

преди 1 година

Бях за 5 дни в Слънчев бряг. Не съм ходил от 10 години. Отврат. Няма сила, която да ме накара да отида там! Сега съм на Созопол. Малко по-добре е, но пак е далеч от нормалното. Проблема е горе долу следния: мръсотия, скъпотия, липса на качество, липса на парка места, липса на инфраструктура! Ако сега решихме да развиваме туризъм след 10 години може да се видят първите резултати.

95

Доволен съм

преди 1 година

Бях в Приморско в къща за гости, не давам пари на мутри, чисто, конфорт но, в центъра, кърпите ги сменяха на два дни, стопанката лъчезарна, за 20 лв на нощ през юли, има си хладилник, климатик, балкон, кеф, намерихме малко заведение с обедно меню за 6лв,вечее в едно капанче цаца и картофки, чат пат кръгла пица за 3.50, плажа беше чисто, водата кристал

94

Ясен

преди 1 година

Трябва предлагащите услуги в бранша да се научат как се обслужват клиенти. В България гледат да вземат парите и не ги интересува, клиента.Нищо не получаваш за парите си. Примери бол!

93

Анонимен

преди 1 година

На нашето море не бех ходил от 1990 година и миналата година ходих и нема да стъпа посмъртно вече .

92

до 102

преди 1 година

а бедността идва от ниската култура и образование :)

91

ковидивитнайси

преди 1 година

Нека почиват, но наесен маскирането да е само за тях.

90

Alex

преди 1 година

Видя ли някой да вика я па я вероятно е от Долни/Горни Богров селян :)

89

Хахах

преди 1 година

Защо ли да привличаме добре образовани хора които се интересуват от околната среда и човешките права?! Нека да привличаме забрадени комарджии, евала бате, такива като тебе лично бих ги пратил на почивка

88

Позитано 20

преди 1 година

До до 93 95 Така сме ние. Мразим богатите.Ама всички богати са наши рожби.

87

Според мен

преди 1 година

тези, дето се уморяват от работа, никъде не ходят на почивка. :(

86

Я па я..!

преди 1 година

Тези хотели пари струват. Ферарито също.Трябва да се изплащат.Кой ви кара да ходите там ? Жега , мръсотия, връщаш се от почивка пребит като куче и с празен джоб.Купети си каравана и на язовир или река. Риболов , природа , ядене и пиене. Това е почивка.

85

Р.Алибегов

преди 1 година

Ауе, ейй, долу ръчичките от нашето мутроморие. Или бетономорие май бе, ауе все тая. Важното е надценките ни да са тройни а услугите мижави. А сега ме извинете, нямам време за пилеене, отивам да бия шамари на клиентите ни щот не ни оставят троен бакшиш

84

Анонимен

преди 1 година

Всяка година четем едни и същи статии за родното море. И всеки път се оказва, че сезонът си е добре, туристи има и купонът си кипи както обикновено и всичко е наред.

83

Ганя Балкански

преди 1 година

Абе откъде ги вземате тези туристи ?! Я да видим аз мога ли излъга няколко ей тъй както си лежа и си пия 12 годишното уиски ?!

82

До 86

преди 1 година

Абсолютно. Това трябваше да е следващата стъпка. Но нашите политици са страхливци и нямат топки.

81

до 86

преди 1 година

холандците се чудят как да се справят с огромната престъпност наркотиците и проституцията носят. Май не си живял достатъчно, а и май мозъчето не ти стига.

80

МНЕНИЕ

преди 1 година

Миналия Уикенд бях в Огняново за 2 нощувки . Ресторанта беше много просторен , разгледах менюто и малко се колебаех - видях шопска салата 10 лева , Пилешки Дреболии по 12 лева , Специалитети по 18 лева .Реших да поръчам , един път се живее . Сервитьорката ми донесе Бира Бургаско и реших да допълня поръчката - и три филии хляб , мацката ме попита с усмивка - сигурен ли сте за хляба . После разбрах - порциите бяха по 1 килограм .

79

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо очудващо в това! 20+ години селкси тарикатлък и "ден година храни" до това водят!! Нека им е - само така наречените хотелиери и ресторантьори са си виновни. Каквото повикало - такова се обадило. Продължавайте да терикатеете: цаца 15лв, фалшива ракия, развалено месо "панирано", шезлонг 25лв, и тн тн. Няма какво да изброявам. Който е ходил скоро, много добре знае.