50

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли писна от тая свободния, крайно време е за мнозинство, което има воля за съдебна реформа.

49

Ленчето

преди 2 години

Тая е толкова умна и красива,колкото аз съм батман.

48

До 50

преди 2 години

До До Анонимен герберАз се сещам заедин бивш държавен служител с20 години стаж и 20 апартамента и 900 хил евро в инвестиционни фоднове. Даже и за шеф на конпи го гласяха, добре бяха итн

47

Анонимен

преди 2 години

Как да повярвам за каквото и да е на Боко/ГЕРБ като виждам на какво прилича държавата след 12 годишно управление? Как да им повярвам, като виждам какви типове са активирали да плюят всеки, който е срещу тях. Няма как.

46

Анонимен

преди 2 години

Лена, вярно ли е, че при Гешев има записи от банята на МС, където (до кабинета на екс премиера) си бръснеш нещо на голямото огледало? За това ли Ви казват Мата Космата? Благодаря!

45

Анонимен

преди 2 години

Никога повече ГЕРБ и СДС на власт. Заради тях сме последни в ЕС.

44

До Анонимен гербер

преди 2 години

Ами то проблема е в съда и прокуратурата, това е контролния орган на държавата. Като гледам как в най- корумпираната държава в Европа, затворите са пълни с осъдени политици, та ясна работата. Другото интересно, че не дадоха да се види имуществото на магистратите в чужбина и сметките им, ако това излезне наяве, ще стане ясно, че това са едни от най-богатите хора в България, как става това.

43

Реалист

преди 2 години

Всички я видяхме "подмяната"! Да се хване Кики за парапета, след 14 000 за нейната фирма, и отиване за секс-туризъм с държавния Еърбъс до Солун! Тоя пуст нагон, още малко и ще го превърнем в държавна политика! Обърнаха МС в Бардак! И какво стана с азерския газ, който щял да бъде 3-4 пъти по-евтин от руския! Тия във Харвард ли ги учат, да са патологични лъжци!

42

Нее,

преди 2 години

отново ли ще изпълзяваш, нито си умна, нито красива, нито успешна, просто една противна мустаката жена,не се показвай и изказвай с тежки фрази, все едно си минала няколко политически кризи и се оцеляла,по парапета е твоята съдба и моля, остави политиката за по-можещи хора, как не разбра, че не се харесвате!

41

Елена

преди 2 години

Никога повече инфантилни деца застанали зад лозунги мантри.Докарахте ни до дъното

40

Анонимен

преди 2 години

Лена е симпатяга. Искам я за премиер.

39

Анонимен

преди 2 години

аз искам промяна и се обръснах

38

Анонимен

преди 2 години

Трудно ще стане промяната - не виждам как ще се преборим с откраднатите милиарди в чекмеджетата.

37

Анонимен

преди 2 години

Ленке, занимавай се с неща които разбираш, политиката не е едно от тях, орезили се яко така че достойно се оттегли

36

Анонимен

преди 2 години

Вчера ток удари двама- трима и Промяната Почина. Депутатчета веселушки светят като крушки Зън, зън,зън- кой е вън, кой е вън от парламента? Корнелия раздава пушки под елхата, Лена бръсне си краката..Зън зън,зън,зън, зън,зън. Кирчо бръкна в контакта докато търсеше метлата.Асенчо оплиска легена заради кака Лена. Зън, зън, зън! Черната катафалка мина и промяната Почина.

35

Долу ДПС ГЕРБ

преди 2 години

Никога повече ГЕРБ ДПС ИТН дъното лешояди *** прецакват България. Каскета пази Пеевски и Боко тиквата и всички останали далавери които съсипват България.

34

Анонимен

преди 2 години

Освен, че не всеки е готов за промяната, почти всеки може да бъде купен с малка част от многото милиарди откраднати за тези 12 години.

33

САМО ГЕРБ

преди 2 години

Октомври ГЕРБ като поемат властта, тази повече няма да види власт, спокс.

32

Киро анфета

преди 2 години

ЛЕни ела към нас, Линда замина за Корал с децата

31

Каскета

преди 2 години

Никога повече ГЕРБ ДПС ИТН дъното лешояди *** прецакват България винаги. Боко тиквата в затвора и цялото некадърно управление което ги пази. Пеевски харесва Слави Трифонов на прайда в Германия. Пеевски си иска границата с Турция и магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и всичко останало което носи пари. Никога повече ГЕРБ ДПС ИТН да живее България. Всички емигранти ще гласуваме за ПП.