441

Анонимен

преди 1 година

До 214 "Пич не е срамно да се диверсифицира газа, даже е желателно, но първо нека да ЗАРАБОТЯТ други канали за достака на газ" АХАХАХАХАХАХ. Викаш, ПЪРВО да подпишем с Газпром и после "ще видим". И не ми говори на "пич", с такива като теб не сме на дружески начала. Жали руски слуги, които И В МОМЕНТА продавате националния интерес, и то НАПЪЛНО ОЧЕВИДНО.

440

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 506 Ако нямаш техническата възможност откъде и как да вкараш газ от "алетрнативни доставки, от "множество възможности" с "избор на цени" философа папагал е тоя, който говори за тях, че ги има, защото това е само "мечтание", а не изпълнима реалност. Атакуващите протестиращите срещу забавянето на пускането на интерконектора имате само една цел - да няма възможност за такива алтернативи, т.е. работите ДИРЕКТНО за Газпром. Очевидно е.

439

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТи не разбираш ли, или си повтаряш едно и също наум? . Няма никаква услуга, транспорт, логистика, движение без горива, призводство, доставка. И една баница няма как да купиш, а и като я купиш, ще е десет лева. Какво доказваш и защитаваш, не разбирам.Какво като има сто магазина, като няма горива първо, икато цената те убива, второ!

438

Анонимен

преди 1 година

След тези, да се помете площада със сребърна вода! Задължително!

437

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЗащото правят кариера на чужд гръб. Защото са презадоволени и философстват от името на всички. Защото работят професионалн дрънкачи. И защото "диверсификация" означава друго. Да затапиш готовата тръба и да се взираш в кораба-мечтание е глупост. Къде е множеството на възможности, различните оферти, избор на доставки, избор на фирми, избор на цени? Това е диверсификация, а не папагалско повтаряне на една дума. То и папагала е по-разумен

436

214

преди 1 година

До АнонименПич не е срамно да се диверсифицира газа, даже е желателно, но първо нека да ЗАРАБОТЯТ други канали за достака на газ, пък после да решим, кое е по-изгодно. Не мислиш ли?

435

Анонимен

преди 1 година

До мога Защо отказваш да отговориш на въпроса защо си против диверсификацията на доставките на газа за България?

434

мога

преди 1 година

До Анонимен първо ти ми обясни, защо сметките на газта са двойни / 32% от юли и 60% от август/ от преди да киро да откаже да разплаща газта към газпром и защо Германия / висша форма на демокрация/ не отказва газта от Газпром дори и СЕГА, а?

433

Анонимен

преди 1 година

Значи сте един двама, а? Ясноо.

432

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 500 Русофилите БЯСНО АТАКУВАТ хората, които протестират срещу УМИШЛЕНОТО забавяне на пускането на интерконектора за газ с Гърция

431

Анонимен

преди 1 година

Ненормални. Перфедни. Неморални. Мислят се за интелектуални корифеи? Не, просто са кокшки в кокошарник.

430

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 497 "Срамувам се от тези хора на снимката. Какво проповядват?" "Проповядват" диверсифицирането на възможностите да получаваме газови доставки от различни източници. Я кажи, защо на теб това ти е "срамно"?

429

Анонимен

преди 1 година

цената бри де.бил.и краваршингтонски - напишете на плаката цената - друго не го интереисува българина

428

Анонимен

преди 1 година

Срамувам се от тези хора на снимката. Какво проповядват? Едно голямо нищо. Събрали се дежурни подлизури, други на разходчица, трети по интереси и контакти, голям процент глупави.

427

Маската падна!

преди 1 година

До 214 "Що не излезе тогава да разкаже за конектора, а се скриха като мишки, а?" Кое не е"разказал за конектора"? Конкретно.

426

лена

преди 1 година

и да знаете : не съм държала киро за ръка ,,,,, публично !

425

Анонимен

преди 1 година

До 214 "ДБ бъде сигурни, че повече няма да гласувам за вас, продажници, такива!" Я обсясни защо подкрепата на пускането на интерконектора да е "продажничество" да видим можеш ли.

424

Анонимен

преди 1 година

чудя се на народа че търпи тия дрогирани близ.ачи на краварски *** - дето за тях е важно да изпълнят всяка поръчка на сащ - та ако ще страната ни да загине- и понеже са окупирали всички телевизии - никой не казва защо германия австрия италия унгария и други страни от европа си имат договари и плащат в рубли- да сте ги видели или чули да кажат някаква цифра за цетата- да народа ще плаща слугинажа им и това да си джиткат с мерцедесчета а децата на българия гладни и на стдено- тотални из.ро.ди

423

214

преди 1 година

До Маската падна!Затова ли правителството на киро засекрети заседанието за газта, щото всичко е ясно и прозрачно. Що не излезе тогава да разкаже за конектора, а се скриха като мишки, а?

422

Лъсна

преди 1 година

До Анонимен 486 "Лъсна лицемерието на американските подлизури. Те не мислят за никой, искат монопол на американски фирми." Опитваш се, но не ти се получава. С интерконектора втеченен газ може да се кара от целия свят. Интеконектора създава обратното на монопол. Интерконектора създава диверсификация. Всеки, който е против пускането му в експлоатация, работи за оставането на досегашния монополист на пазара - Газпром.