210

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте пак за Кирчо и компания....

209

Зозо

преди 1 година

Предлагам виновникът за всичко - Рундю да търчи при Ердоган да договарят терминал за разтоварване на корабите. Ама ако Ердо иска дyпe, Рундю да си изкупи вината :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

208

Анонимен

преди 1 година

Какво може да се очаква от един генерал? - Да си създаде щаб и да раздава заповеди! Ама отсреща има един подполковник от КГБ. А генералът за друга газ освен руска не ще и да чуе!

207

Стига лъжи

преди 1 година

"Топлофикация София" е най-големият потребител на газ в страната - около 25% от общото потребление, което прави 0,7 милиарда м3 газ, точно толкова ползват и Топ 10 предприятията в България. 1,5 м3 са необходимите количества газ на България годишно

206

Анонимен

преди 1 година

Ние си имаме договор за доставка с Газпром, само трябва да започнем да плащаме.

205

Хаха

преди 1 година

Киро е бил твърде зает с държане на д-то на Лена, за да направи нещо за страната ни. Пък вие пак гласувайте за него - като ви е толкова акълът.

204

Анонимен

преди 1 година

Що ли не се учудвам на лъжите на просто Киро и Асенката, великите приказки, палячовци

203

Митрофанова

преди 1 година

- Другарю, тавариш Путина, всичко в колонията ни върви по план. Свалихме про-запдното правителство, енергвтиката съсипахме, военните им заводи палим, разкатахме им фамилията, сега работим да назначим наше правителстяо след изборите.- Браво, Митрофанова! РуZZия винаги ще ви е принателна.

202

Да се знае

преди 1 година

3,5 TWh се равняват на 358 259 880 м3. Излиза че цялата индустрия ползва 0,6 милиарда куб метра газ годишно. За 1 месец ще са необходими само 50 милиона м3 газ колкото от половин танкер.

201

аа1830

преди 1 година

Е нали Кирето нещо кораби, САЩ, това онова, много по евтино щеше да бъде спрямо Газпром, голям успех, връзка с Гърция... Сега май пак до бензиностанцията с ракети опряхме.

200

Анонимен

преди 1 година

Личи си кой работи и взима мерки и кой само бягаше при Лора прасето и циханката Цънцарова да лъцже и маже и плюе по останалите политици, айде сега и на прокурор за едноличното му решени за газа.

199

Анонимен

преди 1 година

С тази конференция се искаше да се каже,че отиваме да се молим на Газпром,това е посланието.Аз изчезвам от тук.Не ми се посреща Путин с цветя и не ми се чака по 10 години за една Лада и по 3 месеца за една виза,да излезна в чужбина.ЧАО!

198

LosHo

преди 1 година

Хайде окалянето на коалицията да започне сега ! Все пак избори идват и Президентът на всички българи назначи служебен кайинет с конкретни предизборни задачи

197

Анонимен

преди 1 година

Еваларката на промяната, те октомври не минават 4% защото о парно няма да има заедно с ДБ и БКП, освен това този път няма да се размине без затвора.

196

Някой знае ли?

преди 1 година

Като спре токът, как ще пишем коментари?

195

емигрант

преди 1 година

Нито една дума на новия министър на енергетиката не е верна, започна предизборната манипулация, този път шайката на Радев е в услуга на Янев, толкова явна пропаганда за омаскаряване на ПП от първия ден не е имало дори и от отвръщаващите гербаджии ! Заплахи от стар тип комунистически, студена и гладна зима, докога едно и също манипулиране ще хваща "дикиш" ? Има ли мор в миналото от тези заплахи, който да е отбелязан някъде от някоя медия наша или чужда или от статистиката ?

194

outlander

преди 1 година

Цените в БГ магазин в Германия са оп евтини от тези на Кауфланд или Лидл в България , за какво въобще говорим

193

Анонимен

преди 1 година

Тия където се кефят на Киро на зализания перчем сега какво ще измислят като оправдание?

192

анонимен

преди 1 година

не пускайте водата в тоалетната когато ходите по голяма нужда ,събираните ги ще ви трябват за огрев през зимата така ще пестите и водата -Евро деректива на ПУк на Путин от леляви фон ляер

191

Затвор

преди 1 година

Шефа на булгаргаз дето продаде още първия ден на работа сума ти газ от чирен на формата от която идва и която прекара за посредник защо още не е в следствения арест? За къде го бавите? Подкарвайге ги проджаниците. Всеки сгафил в следствието без никаква аванта. Продадоха държавата на чужди интереси!