186

Анонимен

преди 1 година

Петков и компания са руски агенти, заради техните политики и най-крайните русофоби се превърнаха в русофили

185

Анонимен

преди 1 година

ФАЩ вън

184

Анонимен

преди 1 година

Империята на злото се изказа но кой ви вярва на вас убици

183

Анонимен

преди 1 година

петков е международен шут

182

Анонимен

преди 1 година

В момента Русия има интерес и иска да си върне Балканите и източна Европа в своята сфера на влияните, Балканите са особено важни. България трябва да използва случая и да работи за скъсване със западните съюзници ЕС и НАТО и присъединяване към орбитата на Русия и Евразийските съюзи.

181

Гиб Мелсън

преди 1 година

На един некадърник всичко му пречи. Особено световните сили. Киро, като отиде на избори нищо не каза за Русия а после като взе властта взе да правиш велики географски открития. Или си голям актьор или пълен некадърник

180

Анонимен

преди 1 година

Петков не е удобен нито на Русия нито на мафията за това го свалихте той нарече нещата с истинските им имена извика го на висок глас и това сега ви канти в главите но процеса вече е задействан Украйнците няма да се подчинят на Русия а Българите няма да изберат мафията

179

Анонимен

преди 1 година

долу ръцете на путин и захарова от България

178

Анонимен

преди 1 година

Захарова която защитава престъпниците ли казва това?

177

Преда Тел

преди 1 година

Киро на боkлука! Може да се чете и Киро на Киро!

176

Анонимен

преди 1 година

Киро си казва истината, в блатотo сме от 1944 заради русия. Навсякъде са плъзнали техните пипала в България. Не се ли откъснем от тях окончателно няма да има оправия.

175

Американ

преди 1 година

Русия никога не се намесвала :-D Да, бе - колкото Америка не се намесва...

174

Анонимен

преди 1 година

Захарова нямам търпение да ви видя в Хага цялата кремълска клика вие поробвоте и убивате водите варварски войни и после нямате нищо общо и това ако не е имперска шизофрения

173

ЕДНО Е СИГУРНО !

преди 1 година

Захарова да свиква ! Вече ще бъде така .

172

Анонимен

преди 1 година

До АнонименДрън, дрън ламарина.....! Нищо, ама нищичко вярно..Химкомбината в Димитровград защо не спря ,по твоята логика!Или той работеше на *** !

171

Анонимен

преди 1 година

Русия с имперското си мислене и поведение въобще не се намесва преди войната искаха от Нато да се изтегли от държавите който Русия ги смята за нейни буфери с влияние докато гледаме на изток ще си тънем в мизерия докато Русия влияе на България няма са видим нищо добро ще си останем една малка държава ракрачена мужду изтока и запада която никой няма да уважава дори и Русия ще ни нарежда и плюе че кой обича двуличниците

170

до Възмутения

преди 1 година

Абе, ти правиш ли разлика между болшивишкия СССР и Русия??? Щото дори в Русия я правят! По-пострадало от комунизма население в продължение на 75 години в света няма.А, Щатие от 1945 г. та до днес въобще не са спирали да се намисат във вътрешните работи на други държави!

169

ха ха

преди 1 година

До аналЛизатора ..Впрочем, чух че и Слепаков е избягал от Русия в началото на войната. Да, напоследък всички третополови и транссвестити бягат панически от Русия ... а подобните им от цял свят нападат Путин и не спират да го кълнат с яростния плам на прелъстена от някой пиян мужик и изоставена мома . Цял свят е ужасен че в Русия няма да има Прайдове а руските гейй двойки напускат за да сключат час по скоро еднополов брак в някоя от "демикратуичните " европейски страни ... п.с. ОБИЧАШ ЕВРЕИ ???

168

Анонимен

преди 1 година

Значи харвартските възпитаници, се опитват да обяснят на народа, че да купуваш скъп втечнен газ от САЩ е по-добре от по-евтин от Газпром! За нас, уважаеми българи, които си стоим тука в държавата, е по-добре да плащаме 4 лв. за дизел, отколкото два! Ако не сте разбрали, харвартци го казват! Значи е така! Но такова самочувствие говори, че тези харватрци очевидно имат народа за стадо! Щото тази теория може да мине само пред някоя овца! Не пред всички овце, пред няколко и то заблудени!

167

Анонимен

преди 1 година

американците са 330милиона и ще победят 100милиона *** руснаци