124

Б

преди 1 година

До 125 Още стои този мост при Нова Каховка, но и него бомбат, казаха, че им е цел хаха

123

Анонимен

преди 1 година

До Боби 1) не е нужно да го сринат, а да го направят неизползваем 2) празни приказки 3) знаем ги великите руски строители, други им строят мостовете 4) няма значение дали "само блокират". Ако ги изринат, вече няма да "блокират"

122

Анонимен

преди 1 година

До Боби-да бе руснаците за седем/осем часа ще направят нов мост.хахаха

121

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 131 Да каза го, но каза че мунициите им са свършили и няма откъде да получат нови и ще им се наложи да се предадат, което ще бъде адски болезнено за Путин и неговите горещи привърженици българските русофили.

120

Анонимен

преди 1 година

Всъщност това е капан, който командването на обединените сили оставя на укрите. Нека се напъват всячески да установят контрол над левия бряг. За целта групират сили, които с авиация и ракети плюс артилерия Русия разкатава преди да стигнат до реката. Без господство в въздуха и работещо ПРО само дават жертви.

119

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 123 "Добре, а като екрите унищожат всички мостове, как ще си възвръщат територията отвъд Днепър и Крим??" Ама ти мислиш, че всички мостове на Днепър са унищожени ли? :))))

118

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 121 Така ли каза тоя, дето досега обяви 32 пълни унищожавания на украинските ВВС?

117

Анонимен

преди 1 година

БДо 117 Добре, а като екрите унищожат всички мостове, как ще си възвръщат територията отвъд Днепър и Крим?? Ще плуват..Това не е офанзива, а самозащита, дифензива, да не идват руснаци на север! Истината е, че укрите отдавна са забравили за Крим и това, което и на юг от този мост!

116

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 110Та господина Еди Кой си казал? А казал ли, че двете им атаки на "обкръжените" малобройни руски части завършиха бързо и печално под мощен артилерийски и ракетен огън?

115

мдаааа

преди 1 година

За съжаление държава като украйня няма да има вече..поне не в тези териториялни граници в които беше до година назад..... Една Западна Украина ще остане и...това е ...

114

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 116 Хихихихи. Това ли успя да "измислиш"?

113

Анонимен

преди 1 година

Това е второто предупреждение на Украйна към Русия войските на десния бряг на Днепър да се изтеглят от Херсон и Запорожието докато все още имат тази възможност. Ако и този път не се изтеглят ще има голяма сеч на руски зелки.

112

Анонимен

преди 1 година

До Б И него го чака същото.

111

Анонимен

преди 1 година

До 109 Тогава още нямаше санкции хаха, санкциитена нефт и газ обедняват САЩ и Европа иподкрепата спада..от друга страна пълнят джобовете на Русия.

110

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 113 Ама Николаев още ли не е превзет? Руснаците съобщиха, че са го превзели през април! От друга страна, те обявиха, че и не са обстрелвали и пристанището на Одеса и ще "разследват" кой го е направил. :))))))

109

Анонимен

преди 1 година

А такаааа, сега ако вярваме на Зеленски.... НАТО ще им прати плавници и шнорхели за прословутото им контранастъпление.

108

Анонимен

преди 1 година

До Д. ХохлинЗащо не свериш информацията си с тази от Юрий Подоляка и нашия проф.Витанов. Руснаците при Херсон поддържат малобройни части със силна артилерийска защита. Чакат да приключи разбиването на линията при Краматорск и превземането на Харков. Ако хохолите продължат с безумните самоубийствени атаки като от онзи ден, Николаев може да бъде превзет и преди руснаците да са разчистили западните части и да са се насочили към Одеса.

107

Б

преди 1 година

Спига сти ревали натовци..това не е единственият мост еее, сега използват този при Нова Кахивка!

106

Анонимен

преди 1 година

Щом този мост има стратегическо значение - раЗбирам. А сег външно министерство да извика украинския посланник за да даде обяснение защо ВСУ са обстрелвали и пътя Русе - Кубрат, че и той е осеян с големи дупки. Преминаването е не само затруднено, а направо невъзможно освен за джипове и тежка техника.

105

Анонимен

преди 1 година

Съветника на Зеленски господин Арестович, каза че превземането на Лисичанск е кулминацията на путинската специална военна операция, след това започва деградацията на Русия и изгрева на украинското слънце. Нещата с разрушените мостове са много сериозни, защото руските войски около 15-20 хиляди от десния бряг на Днепър на практика са обградени.