33

Анонимен

преди 1 година

Народните милиции на ЛНР установиха контрол над град Северск.

32

Тео

преди 1 година

Лошото е, че във всяка война умират невинни. Благодарение на запада, армиите са горе-долу равностойни по оръжие. Украйна имат читаво ПВО, и неутрализират доста ракети. Някои от тях падат на неприятни места! Иначе - варвари, варвари, но във Виница вече си признаха за срещата на високо ниво НАТО-Украйна и за двама починали полковника. Заболя ги, и за това Zеленски е бесен и уволнява наред, което, е контрапродуктивно!

31

Закривай

преди 1 година

окрайна!

30

русия е болест

преди 1 година

и трябва да бъде отстранена.

29

Агент 007

преди 1 година

До РусенецЪ Нали я видяхме тази авиация, видяхме и какво се случи с "бронетанковата" им техника, която джавелините разцелуваха, а стингърите попиляха чопърите им. Сега химарсовете им разказват играта в дълбочина и джуджаците ***. За какъв блицкриг бълнувате? Вие у ред ли сте. Всичко се записва "на пльонка" и разпространявано в целия свят. Истината е, че руската специална овенна операция БУКСУВА яко и май нещо дава фира. Що тъй, бре другарЬО?! И на какво се надявате?

28

Анонимен

преди 1 година

Смърт за рушистите и в Азия, и в България

27

Анонимен

преди 1 година

Кухеандърът, който повтаря шашкънийте на кмета Александър Сенкевич "Руските сили атакуваха вчера Николаев с касетъчни бомби и раниха най-малко двама души", има ли бегла представа какво е касетъчна бомба и какви поражения нанася?

26

ZZ

преди 1 година

Прочетох "гaдoвe" и харесах заглавието повече

25

Анонимен

преди 1 година

До марфа Варвари сте вие янките - за 50 години 50 войни и операции - милиони убити.Промити русофобски мозъчета.

24

Швейцарец

преди 1 година

Ако България започне война с Русия, при положение, че рашистите нападнат, то тези русофилстващи мизерабли ще избягат към западните държави или в задокеанско за по-сигурно и оттам ще чучунижат ттрроолските си съобщения. Ако сме в окопите с някои от тях трябва задължително да ги отстреляме и освободим от душите, защото в противен случай те ще ни разстрелят от страх. Подобни "български" патриоти се разстрелват на мяст с един куршум в черепа.

23

РусенецЪ

преди 1 година

Трябва наистина да имаш някакви ментални ограничение за да си мислиш, че на Русия или на който и да е друг му пука за Украйна. Ако руснаците я искат щяха да си я вземат точно за 10 дни. Те дори авиацията си не пуснаха в ход. Други лостове се задействаха. В момента се променя света. Стъпка по стъпка. Променя се геополитиката. Украйна е просто пешката.

22

Анонимен

преди 1 година

do 5 хаха,вярно ли бе,явно си са надрусал от рано и ти са привиждат разни неща

21

Анонимен

преди 1 година

Аре бе ватенки, кво се мотате изорете я тая Укрия, да миряса света!

20

Марфа

преди 1 година

Руснята никога не е била способна на друго, освен да унищожава цивилни хора и цивилна инфраструктура. Винаги нападат този, който не може да им отвърне. Варвари и ***.

19

Анонимен

преди 1 година

Флашиви новини от Копейкин! Ракетите на москалите свършиха преди 3 месеца, сега се бият с камъни и сопи!

18

Анонимен

преди 1 година

до IQ 3.14, снощи го пропуснах понеже понякога ми става досаден Орестович, само видях че нещо беше много помръкнал, на него на лицето му се изписва сводката от фронта, нищо че се има за покер играч.

17

Ами

преди 1 година

...те руснаците само това си умеят, да хвърлят ракети и снаряди наред , и след като там нищо не остане, да минат и да кажат ,че са го "освободили"! Тепърва ще затъват в тази безумна война, и броят на загиналите руски войници тепърва ще расте ! В отговор, най-много да стрелят ракети по цивилни градове! Те това го умеят!

16

Анонимен

преди 1 година

До ДДРОнег РусНАЦИте използват запалителни боеприпаси за да палят наред житните насаждения на Украйна. Имаше специални репортажи на които се анализираха "загадъчни" палежи, с ясен модел: далеч от огневите линии, запалени на равни интервали и изместващи се към нови и нови житни полета. Руските нацисти не само бомбардират мирни градове, но каквото не могат да откраднат от украинците го унищожават. Това е ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ на Империята на Злото.

15

Пламен Иванов

преди 1 година

Терористи!

14

ДДРОнег

преди 1 година

В момента , когато много страни по света са в криза за храни, рашистите унищожават украинска реколта !!!___това е рашистката "денацификация" - война срещу близък народ !!!___Към Българските русофили - Ако си мислите, че руснаците ще се смилят над Вас, след като не се смиляват над украинците и храната за гладните, значи ужасно грешите !!!