108

ХИЧО

преди 2 години

За руснаците е без значение дали е на 16 години,дали е дете или старец.Нет человек-нет проблем...Държавата им ще се разпадне на чаркове,след като свърши далаверата да продаваш на готово газ и петрол.Трябва и нещо да се произвежда,но затова требва акъл...Москвича фалира,никой не ще да го купува...

107

Анонимен

преди 2 години

Самата статия е дълга 6 фута. Това говори за продуктивен автор на свободни съчинения платен от Вашингтон или Лондон.

106

Анонимен

преди 2 години

четох тази провокация до: в килия с размери 6 на 6 фута

105

Анонимен

преди 2 години

До Край с РусияГерманците казаха че ще се опитат до края на годината да бъдат независими от руските въглища, обаче ти, го лт ака от банту стан знаеш че след два месеца цяла Европа минава на възобновяеми енергии. П Ал ячо.

104

Споко

преди 2 години

Споко, ще изкараме зимата и минаваме на зелени възобновяеми енергии, ЕС има технологии, ЕС минава на високотехнологични квантово-кохезионни, хибридно-фузионни плаващо-водородни дигитални електроцентрали.

103

Анонимен

преди 2 години

До "До авторката" русия няма нужда от статии за очерняне - тя самата се закопа и морално, и икономически, и политически, и интелектуално.

102

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Що руснята не опита да превземе Киев, а ''воюва'' с 16 годишни хлапета. Падна ли Донбас или се отлага за другия месец...опят.

101

Край с Русия

преди 2 години

Дания изцяло премина на зелени възобновяеми енергии и на електрически коли. До 2-3 месеца цяла Европа минава на зелени възобновяеми енергии и спира доставките на газ от Русия и с Путин е свършено.

100

Анонимен

преди 2 години

Реколтата от картофи в Русия тази година е провалена. Милиони гладни руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

99

Анонимен

преди 2 години

Ескорт от 16 конника на расови атове от най-благородна порода съпровождаха лимузината на Путин от летището до кралският двореца в Рияд където беше настанен руския президент. Да видят всички кой тук е уважавания човек. Путин е настанен в кралския дворец, не в хотел, както Тръмп и Байдън. Докато Байдън дори не го посрещнаха, принц Салман само вяло се "ръкува" с него с юмрук стил "ковид поздрав". А на Байдън много му трябваше нефт от Саудитска Арабия.

98

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че кандидатите за руски паспорт са много и диктатурата е решила да се полагат изпити за висша раса - расийци.

97

Анонимен

преди 2 години

Путин е политически труп - факт. Със сигурност може да се каже, че времето на Путин изтече. Санкциите ще са бавни и постепенни, но жестоки и неотменими във времето. Русия ще бъде задушена икономически и скоро ще стане страшно! Все повече ще затъват в едно голямо "украинско блато", което сами си изкопават. Путин и компания ще продължават да "съскат и хапят", но вече са пътници! Вече са пътници!

96

ХИЧО

преди 2 години

Жужето е комплексар заради ръста си,бленува да го запомнят като завоевател...като Наполеон Бонапарт....Но ще го запомнят като престъпник,убиец,отровител,крадец,който си назначава олигарсите.

95

Боб

преди 2 години

През януари, Бай Дън не искаше да преговаря Украйна да я остават неутрална, просто отказа. Нямало такова нещо като свери на влияние! Няма разбира се, затова сега САЩ помпат оръжие в Украйна да си разширят сферата на влияние!

94

Анонимен

преди 2 години

ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ СТАТИЯТА КАЗВА ИСТИНАТА. ТАКА ЧЕ РУСКИТЕ *** НАПРАЗНО СИ ХАБЯТ УСИЛИЯТА. НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ПРОЧЕТЕ ГЛУ.ПО.СТИТЕ,ОСВЕН ЧОВЕК В ОТПУСКА И БЕЗ РАБОТА КАТО МЕН. ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ РАБОТЯТ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС.

93

Анонимен

преди 2 години

Абе нали е жив. Не малко руски военни бяха разстрелвани и им бяха прерязвани гърлата от украинците, че и се снимаха за да се хвалят с това... Поредния т.п опит за пропаганда.

92

Анонимен

преди 2 години

Новите нацисти-Путинската върхушка.Един ден ще си платят.

91

Анонимен

преди 2 години

Достатъчно е някой колега-"доброжелател" да ви докладва като служител с "про-западна нагласа" и заминават директно от руското пасольство в ГУЛАГ. ХА ХА ХА. Нема значение кой е баща ви. Пишете, пишете. Путин чете всичките ви бисери, ама друг път.

90

Анонимен

преди 2 години

Плетете пуловери и вълнени чорапи, че Газпром е обявил форсмажор и спира газтааааа!

89

смех

преди 2 години

Немците и руснаците са единствените два народа които се опияняват в собствената си глупост