91

Анонимен

преди 1 година

До Боби Боби, стигаш етапа, в който няма смисъл даже да те чете някого, тъй като 100% от нещата, които пишеш, са лъжа. Като излизащото от господарите ти, всъщност. Превърнал си се в придатък на един нацистки режим.

90

Анонимен

преди 1 година

Само за украйна ли ще се пише , още 100 години , банално е вече ?

89

Анонимен

преди 1 година

Боби пиши кратко и ясно. Нама кой да ти чете дългите обяснения. Затова нямаш достатъчно лайкове. Не че не те разбират. Хората не те четат. Много си подробен и обстоятелствен. Бъди по кратък и ще успееш.

88

Анонимен

преди 1 година

Боби пиши кратко и ясно. Намали кой да ти чете дългите обяснения. Затова нямаш достатъчно лайкове. Не че не те разбират. Хората не те четат. Много си подробен и обстоятелствен. Бъди по кратък и ще успееш.

87

Анонимен

преди 1 година

До Боби Знам, Боби, знам. Всички разрушени болници, училища, театри, музеи и университети са били "щабове" на украинската армия или най-малкото складове за боеприпаси. А най-големия беше театъра в Мариупол, където криещите се над 1000 души бяха написали с големи букви пред и зад него "ДЕЦА". Колко наивни са били, да си мислят, че това ще спре руските нацисти. Всъщност, това ги е мотивирало да използват от малкото им високоточни ракети, които все още имат. Такъв е "руския мир".

86

Германец

преди 1 година

Обичам да си пия сутрешното кафенце с такива новини :)

85

Анонимен

преди 1 година

Ако пристигнат такива ракети с далечен обсег до 300км. в Украйна това ще е начало на ТСВ а тя Украйна първа ще изчезне от картата на света. Знаех си че украинците ще отворят ТСВ и господарите им от САЩ. Ще бъде касапница и ще умрем в мъки заради техните лъжи.

84

Анонимен

преди 1 година

Добре, че поне гражданските полети ги спряха да не минават от там, че рашистанците каквито са прости, ще свалят пак някой граждански самолет, а после ще *** по некриптираните си радиостанции от алиекспрес да се разбират какво да лъжат и кой от тях стрелял, и защо стрелял, и по какво стрелял, и какво било това в небето, не било ли военен самолет. СМЕЕХ!!!

83

Анонимен

преди 1 година

До Боби Нещо се обърка. Хайде, аз може и да не знам, но тия, дето поставиха тези системи на Змийския остров, и те ли "не знаят"? :))) Да не обвиняваш русНАЦИте в некадърност? :)))))

82

Анонимен

преди 1 година

Както и да са напавате, и даквичите, и да пишете лъжи и обиди , Русия ще унищожи укрофашистите а после са добре дошли и тука.

81

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 107 Целия свят знае, че твърденията на руските нацисти са фейкове. Единствените бойни действия се водеха там, където се появяваха едни зелени човечета без опознавателни знаци, но за сметка на това с пълно бронетанково снаряжение. Отпускари, майка :)))

80

Анонимен

преди 1 година

До Боби Брех, ама тия руснаците какви благородни били, не гърмели бункерите нарочно. Само училища, театри, молове, абе, все важни стратегически обекти :)))) П.С. Мостчето няма да е "опит". Вече видяхме защитните възможности на безаналоговите руски системи какви са. :)))))

79

Анонимен

преди 1 година

До 104 - Ако Украйна бомби 8г. защо в Донецк нямаше никакви разрушения до тази година след 24-ти февруари? Даже в стрийтвю има снимки от градовете и селата там от последните години. Защо никой не избяга от там, защо всички бизнеси работеха? Защо в репортажите от "бомбардировките" се виждат едни и същи хора, представящи се за различни, които единствени настояват, че Украйна бомбардира - има много записи от руските тв, където се виждат хора, снимани на различни места с различни имена и т.н.

78

Анонимен

преди 1 година

До Боби "Зависи къде са разположени С-300/400 реалната зона която пазят е с диаметър 25-30км" Спецификация на Ц-400 "Граница на зоната на прикритие: максимум 400 километра" Да помълчим за едно от двете: 1) знанията на Боби по въпроса 2) лъжите на руската пропаганда за "безаналоговите" руски оружия :))))

77

Анонимен

преди 1 година

Логиката е че Украйна бомби Донецк и то вече 8г. от началото на гражданската война до сега.

76

Анонимен

преди 1 година

96 Ако пристигнат такива ракети в Украйна това ще е начало на ТСВ а тя първа ще изчезне от картата.

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 98 - еми ти сам си описал, че е голям успех на ВСУ - заради това, че го загубиха, не могат да атакуват Одеса и не могат да защитават от него собствените си пилоти с наднормено тегло. Те да си приберат пилотите от Китай, че там всяка седмица по един китайски J19 трошляк се разбива, а вътре китаец и руски инструктор. Ще си избият кадрите, както са я подкарали.

74

Анонимен

преди 1 година

Току що чух в новините по една от телевизиите с национално покритие че "продължавал руския ракетен удар по Донецк." Защо им е на руснаците да бомбят Донецк след като той е в ръцете на ДНР, която е съюзник на Русия. Мисля че телевизията цели да заблуди ниско интелигентните зрители. Ракетните удари срещу Донецк са от територията на Украйна е логиката...

73

Анонимен

преди 1 година

след време пристигат ракетите за химарс с обсег 300 км. досега използваха тези които бият от 80 км.

72

Анонимен

преди 1 година

До Боби "Всеки ЗРК включително Еврейския Железен Купол" Само не разбрахме, какво а правили Тор и Панцирите на Змийския остров, и защо вече ги няма там? :))))