74

Анонимен

преди 1 година

Рашков правилно беше решил да уволни 6000 милиционери и милиционерки. На същия принцип като дипломатите:" като не можем да ги докажем персонално, можем да ги изгоним масово"

73

моч

преди 1 година

Аха ето ги , вече са на линия......Рецидивиста киро , който погази конституцията , който перманентно нарушава и заобикаля законите на РБ , който брутално и ехидно не зачита морални и етични норми , в момента ще бори престъпност .........за копоя рашкофф дори не ми се коментира. Тези персони са посочени , избрани и наложени от преZидента радефф !!!

72

Даа,

преди 1 година

Иначе се борим със задкулисието Има ли още наивници?

71

Анонимен

преди 1 година

Дайте й името на тази полицайка, но се съмнявам тя да е само виновна, явно доста полицаи са го закриляли този смеш ник :)))

70

Аа увеличение

преди 1 година

Нашата полиция ГИ пази са нещата. Сега да искат увеличение. Вижте как горките рискуват живота си ежедневно. Возят се с престъпници.

69

Анонимен

преди 1 година

не вярвам на милиционерите -търсете си оръжие на черно инак ставате безащитни жертви на безхаберието- никой няма да ти помогне-спасението на давещите е дело...

68

Анонимен

преди 1 година

Абе не разбрахте ли, момичето е било таен агент и са го внедрили в групичката на ритнитопковеца. Бочко веднага да я повиши поне в старши лейтенант и да и оправи заплатата, че белият хляб много поскъпнал, и да не си развали хубавото носле с обикновен хлебец. Ако не - утре на протест.

67

до 68

преди 1 година

Според теб един наркоман може ли да разсъждава нормално? Мисли малко преди да пишеш тия защитни тези на корумпираните наглеци от МВР и техните авери наркоси.

66

споделена вина

преди 1 година

Рашков имал ли е участие.Полицайка подчинена на Рашков е съучастник в престъплението. Рашков също е виновен, и трябва да отговаря.

65

Анонимен

преди 1 година

много ясно. С полицейската заплата не можеш да си вземеш Q7, a батко те вози

64

До 57

преди 1 година

"Според теб един наркоман може ли да разсъждава трезвено? Мисли малко преди да пишеш защитни тези на корумпираните б*клуци от МВР и аверите им наркоманчетата." ------ Той като не може, полицайката и тя ли? Да мъкне стълба посред нощ и да помага на дрогиран убиец, избягал от местопрестъплението, по такъв смехотворен начин? А корумпираните бок-ци от МВР са на много по-високо ниво, обикновените полицайчета са само роби на системата за жълти стотинки. И ти, преди да пишеш глупости, мисли!

63

Анонимен

преди 1 година

Тая мадама полицайка е само върха на айзберга, повярвяйте ми. Този чадър идва от главнокомандващите от въпросното РПУ, съответно и от министъра на въпросното силово ведомство.

62

Анонимен

преди 1 година

Ние се чудим защо изрисувания в лицето кара със синя лампа и без книжка :)))

61

Анонимен

преди 1 година

Ами фатик,ами доктора, ами поли пантев, ами илиеви, ами косьо самоковеца, ами таки?!?!? Брендо е наследник на таки и това момче му е протежето.... Нормално е да има чадър. Държавата и "органите на реда" винаги са имали нужда от "лоши момчета", на които се прощава.Митьо очите го видях с ламборгини по магистралата,докато беше в"арест".После го стреляха и цяла плеяда доктори го спасяваха нали?

60

Анонимен

преди 1 година

До 67 За колко работа и на колко ще се пенсионираш?Ако си от системата - густо да ти е - ще дойде и твоя ден.

59

Анонимен

преди 1 година

Рашков. ОСТАВКА! Тия от 7мо РПУ му замитат следите, някаква от 1во РПУ го крие. МВР при теб е престъпна организация.

58

Ха-ха-ха!

преди 1 година

Смешна статия! Полицайката му е намерила стълба да влезе в апартамента си, където да се укрие? Значи, тя му е помогнала да се скрие в неговия апартамент. Ние всички укриваме ли се, като се приберем в апартаментите си? Че е избягал от местопроизшествието, така е, но кой се крие в собствения си апартамент? Нали за това е тази адресна регистрация, за да те търсят там, ако се налага!

57

Анонимен

преди 1 година

Коментарче нещо от МВР, вътрешния министър?

56

Анонимен

преди 1 година

Нищо, Бочко и Бойчо ще му купат ново джипче. И тоя път да е бронирано, че глей колко калпаво се оказа първото, да се разцепи на две.

55

Джамбазки

преди 1 година

Бившата полицайка в Сливенския, да изкъртят!