254

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 275 "Голям гаф на България с това изгонване на 70 руски дипломата в пълно противоречие с Виенската конвенция." Експулсирането на 70те руски "дипломати" е напълно съобразено с Виенската конвенция. :))))

253

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 270 "АДМ в Разград не е построен от американци. Купили са го, а това е нещо друго." Не позна. Купили са терена. От "завода", който са купили, не е останало НИЩО. Отчаяниет на отричането е голямо. Либхер вече откриха трети завод в България. Тежко се живее с русофилството в главата. Постоянно се налага нови и нови самозаблуди, докато не стане пълна паралелна реалност :)

252

Анонимен

преди 1 година

Голям гаф на България с това изгонване на 70 руски дипломата в пълно противоречие с Виенската конвенция.

251

Анонимен

преди 1 година

"1. СПРЯ НИ ГАЗА. 2. НАПРАВИ БЕНЗИНА 4ЛВ. 3 СЪЗДАДЕ РСМ. 4. ОБЯВИ НИ ЗА ВРАЖЕСКА СТРАНА. 5. И НАЙ ВАЖНОТО- НЕ НИ ПРИЗНАВА АВТОРСТВОТО НА КИРИЛИЦАТА!" - 1. газта е тяхна, спря я Кирчо единствен в Европа. 2. Цените от 6 месеца ги диктува Кирчо и LNG САЩ. 3. Създаде я също както създаде България дето по онова време има 1000 опълченци и над 300,000 еничари елитните войски на Османската Империя. 4. Обави ни за колония на САЩ. 5. Ако намериш акта за раждане на Климент Охридски, ходи при Макрон.

250

До 269

преди 1 година

Няма директен транспорт от България до Русия и пътувалите са нула. Пишат ги до някоя друга държава.

249

Анонимен

преди 1 година

Факта, че русофилите открито подкрепят един нацистки режим като руския, показва, че русофилството е заболяване, което има дълбоки психични корени. Нормалните хора не подкрепят Диктатори като Путин, защото да подкрепяш такива означава, че смяташ действията им за нормални и САМИЯ си готов да извършиш такива. А кой нормален плаши с ядрени бомбардировки мирни държави, кой нормален напада суверенни държави и твърди, че не ги е нападал, кой нормален бомбардира с ракети театри пълни с ДЕЦА?

248

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 209. Цитирай един американски завод де, не се изисква много от теб, нали? ... АДМ в Разград не е построен от американци. Купили са го, а това е нещо друго.

247

Анонимен

преди 1 година

НСИ- ПЪТУВАЛИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ДО РУСИЯ МАЙ 2022Г- 0

246

Хахаха

преди 1 година

Да го закриват, да си отиват в Мордор, и да не се връщат НИКОГА!

245

Анонимен

преди 1 година

БГ НАРОД СЕ ОГЪВА ПОД РУСКОТОТ ЕНЕРГИЙНО РОБСТВО С 4 ЛВ БЕНЗИН!

244

Бежиков

преди 1 година

петрол брент вече под 100$, а иранците още свалят цената на техния петрол за да не бъдат изместени от руснаците на китайския пазар.

243

Българин

преди 1 година

България требе да се исчисти от комунистите ако искаме да се оправиме, комунистите пречат и са виновни за всичко.

242

Анонимен

преди 1 година

ПРИЧИНИ ДА МРАЗИМ РУСИЯ: 1. СПРЯ НИ ГАЗА. 2. НАПРАВИ БЕНЗИНА 4ЛВ. 3 СЪЗДАДЕ РСМ. 4. ОБЯВИ НИ ЗА ВРАЖЕСКА СТРАНА. 5. И НАЙ ВАЖНОТО- НЕ НИ ПРИЗНАВА АВТОРСТВОТО НА КИРИЛИЦАТА!

241

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 260 "защо да пищя за цени" Ами, отговори де! Факт е, че го правиш.

240

Анонимен

преди 1 година

Минимизиране на присъствието на руски дипломати, какво лошо има в това! Трябват ни няколко , но качествени хора! Не ни трябват диверсанти!

239

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - те не се оплакват, те ви се смеят. А зимата вие ще виете от студ.

238

Анонимен

преди 1 година

"русофила обяснява, че руснаците са бедни, но за сметка на това са "независими", но като му кажат, че ще плаща повече, за да не зависи от кремълските нацисти, започва да пищи за цени." - защо да пищя за цени, нима тези с горивата, които говорят за Лукойл не ползват 25 стотинка намаление от чуждите данъци? Нали си горд американофил, възползваш ли се от това да бръкнеш в моя джоб или не? Другия път като зареждаш в бензиностанцията да не изцъркаш като мишле: "От промоцията с горивото, моля"

237

Анонимен

преди 1 година

Колко по-малко рашки ботуш- толкова по-добре.Рашките вън от Балканите.

236

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 252 "а някои се опитват да набутат България да замести Украйна и САЩ да се бият с Русия и до последния българин." Това какво ви интересува русофилите? Ви не сте българи, тъй че няма никаква опасност САЩ да ви въвлече в такъв конфликт. :)))))

235

Анонимен

преди 1 година

В Сърбия заплатите са по-големи от българските. И освен това е по-евтино всичко, а газта я купуват 10-12 пъти по евтино от България.