113

Анонимен

преди 1 година

Поредния наркоман с джип, който убива невинни хора на пътя.

112

гласвпустиня

преди 1 година

България е causa perduta. всеки да се спасява както може(и по надалеч от територията).

111

Българка

преди 1 година

Този беше на протеста срещу войната в Украйна.

110

Анонимен

преди 1 година

От 2013та е на брендо... Видя жорко че с ритане няма да стане Роналдо и отиде в Люлин - София Запад... Геша го пази, така че няма да лежи много. Грша и мврето убиха тия деца.... Не е виновен жоро- той е просто продукт.

109

процедурно питане

преди 1 година

и защо не е в затвора досега?

108

:-(

преди 1 година

нашарил се е като руски затворник.кръстовете означават брой убийства а звездите - особено специални кражби.И пак вината се хвърля върху някакъв предмет- наркотици и алкохол.Човекът е невинен.Не наркотиците управляват автомобилът.То е ясно кво е станало - за да направи впечатление на купчината *** в колата е настъпил газта.Тоя самосвал който на запад го купуват предимно пенсионери и семейни улегнали хора да си карат децата лесно прави 150 но въобще не може да завива.бам-бам- два трупа.

107

До 90 “В САЩ”

преди 1 година

В голяма грешка си. Това, че е забранена продажбата на оръжие в Бг. е само минус за обикновените хора, защото всеки мафиот, крадец и разбойник притежава такова и безчинстват безнаказано. Аз и ти обаче няма с какво да им отвърнем, защото нямаме право на оръжие по закон, а милата полиция или си бърка в носа или я няма когато имам нужда от нея. Примери да искаш. Така че, Колт направи хората равни! Останалото е пропаганда в полза на кримигероите!

106

Qqqq

преди 1 година

Тоя трябваше при задържането да го пишат, че е оказал въоръжена съпротива, а не сега да го разкарват по съдилища и след 5г пак да вилнее на воля.

105

Анонимен

преди 1 година

Тая държава е направена богатите да са недосегаеми, просто глобички и хиляда вратички, кво му пука на човек с кола за един милион, че глобата ще му 200-300лв.

104

Азимов

преди 1 година

Какво ревете, бананаджии? Нали затова скачахте по площадите. Да няма лагери, респектираща милиция и строг ред. Тоя ще го видим в Биг Брадър след пет години. Това е демокрацията.

103

Мхмм...

преди 1 година

Не мога да повярвам какъв непукизъм и какво безхаберие цари сред родните институции. Тоя б0клук, дрогиран рецидивист убива две млади момичета, а те обясняват, че трябвало още пари за стационарни камери. Стига бе, честно ли мислите че на тоя му пука дали са го "щракнали" някъде из София или из страната???

102

Анонимен

преди 1 година

Как ги дават тия книжки? Човек с такова мислене, как е взел книжка, в Швейцария ли, не мисля.

101

митко

преди 1 година

Трябва организация за спешно избиване на съдии,прокурори и корумпирани магистрати.Тумора е в съдебната система.

100

бла,бла

преди 1 година

А "ШЕФЪТ НА КАТ" какво прави по въпроса? Аман! Вярно са поне 30%, само наркомани и пияници. Преди поне знаеш, че има някои карат пияни, сега вече и надрусани, хептен не знаят какво става.

99

Йосарян

преди 1 година

Кога ще го видим в Черешката на тортата?

98

Анонимен

преди 1 година

Да разпитат полицаите от 7-мо и да си кажат КОЙ им нареди да не го задържат толкова пъти. Ега-ти яростната протекция на някакъв никаквец.

97

Анонимен

преди 1 година

Изпишете му имената в тубата и ще разберете защо е недосегаем.

96

До 48

преди 1 година

Какъв затвор? Лежи си у тях под домашен арест! Ако още е в БГ обаче, ако не е при Йоан Матев някъде по света.

95

Анонимен

преди 1 година

тоя е класически гербе.рунгел и 12 години така си е свикнал. Едно време май беше по-добре, когато разни такива у.р.уди директно ги застрелваха, без да има разкрития впоследствие.

94

Анонимен

преди 1 година

Камери ? Излезте от кафенетата, патрулките, от кабинетите и бъдете на пътя. Колко катаджии има в София ? Колко са на пътя