64

Анонимен

преди 1 година

Не искат да разкрият мръсната истина за европейския съюз? Ха-ха, хи-хи!

63

Анонимен

преди 1 година

Всеки с елементарни компютърни познания може да види че горивото в БГ е май евтиното в ЕС

62

Анонимен

преди 1 година

рижавата кошница ще се окаже, че има повече морал от киретата

61

Европеец

преди 1 година

Добре че сме в ЕС, Путин искаше да направи газта 10 хил долара, но ЕС и Европейската комисия парира коварния му план като заведе дело и го принуди да продава на пазарни цени и сега можем да купуваме газ само за 2-3 хил евро, няколко пъти по евтино благодарение на ЕС и правилната политика на ЕК.

60

Маки

преди 1 година

5 кубика топла вода=210 лева, браво.

59

Анонимен

преди 1 година

А, аз предлагам, тези които вдигат газта на народа и правят бързи печалби да палят мотор за Харвард. Имотите тук да им се конфискуват. Сметките да се стопират. И да не могат да се върнат в България.

58

Анонимен

преди 1 година

Мене Боджо много ме кефи!

57

Ром'с

преди 1 година

Бобито Джонсън се наигра срещу Путин и загуби... и подава оставка, предава се... . Борис Джонсън подава оставката си.. .

56

София

преди 1 година

Големи циркове. Какво трудно има да кажат- това е цената, спрямо предишната е по-ниска с х% или по-висока с х%. Това е, което хората искат да чуят. А не да им говорят за по-евтин газ, а да се събуждат с 34% увеличение от Топлофикация. Ама нали ПП, ДБ и прочее бяха много прозрачни, та чак сълза да пуснеш от прозрачност.

55

Аз предлагам

преди 1 година

... тези, на които не им харесват цените на газа да отидат в страни, където им харесват :)))))

54

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантизъм с ценности . Честито на членовете . И за огромните евроакцизи и за вредните емисии и за ощия пазар да продаваме евтиния ток от АЕЦ и купуваме скъпия от фотоволтрици и перки . А колко е цената на газа за Беларус например ??? Е да политиците ще усвояват вашите пари ама за вас остава сметката от ,,членството,, Сами правете сметка на евроатлантическите партии колко им пука за вас.

53

Анонимен

преди 1 година

Вината за скъпия газ е в световната ситуация. Вината за престъпленията като това на Семерджиев, е в обществото ни.

52

Анонимен

преди 1 година

Дано скоро се отървем от кирчо и кокор - буци ни *** -12 г тия ни дозариха

51

Анонимен

преди 1 година

Рейтинга на Киро беше рекордно нисък, над 70% неодобрение и сега след като направи двете схеми с газта и руските депутати и решиха да ни лъжат, как едва ли не му се е вдигнал рейтинга, а реално никой не го подкрепя освен платените бели якички на Прокопиев които спонтанно се явиха на протест и повярвайте ми тях и 6 лв. бензин не им дреме понеже заплатите им са огромни.

50

Анонимен

преди 1 година

Закриха ли посолството, не разбира се, нали сме им дойната крава :))) Ние си платихме за руския газ, те прекратиха доставката, тоест неизпълнение на договор, не сме виновни изобщо :)

49

Вива харвард

преди 1 година

Даже македонците излязоха по умни от нас и си купуват газ от лошитеНали бяхме пазарна икономика - получава този който предложи най ниска цена или по харвартски е обратното

48

Анонимен

преди 1 година

Скъпия газ е благодарения на Лайен и Козяк 16 с подизпълнители Киро Националния предател и Асенчо безродника.

47

Анонимен

преди 1 година

Абе не знам какво е секретното с тая търговия с горивата и въглеводородите,ама ЗНАМ,че ни управляват една шайка инсталирани продажници които в никакъв случай не работят за интересите на България и в частност българина!

46

Анонимен

преди 1 година

Като намалят цената с 0.2% няма нищо секретно и се хвалят с дни , че успели да снижат цената. Но когато е повишават с по 30% е секретно. Три пъти вдигат с по 30% и един път свалят с нула цяло и

45

Събудете се

преди 1 година

Никой няма да бъде осъден. На никого няма да му бъде поискана отговорност. Еврейските господари искат Кирчо и Кокорчо на власт и ТЕ са във власта докато не дойде ново разпореждане. Иначе как става това след вот на недоверие пак на власт.То и НИЩО в България НЕ Е БЪЛГАРСКО така че цените ще са такива каквито западните собственици решат да бъдат. И разбира се, Русия ще да е виновна. Но НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ докато сте обърнати към "виновника" Русия задните ви части винаги ще са насочени удобно на ЗАПАД.