244

Анонимен

преди 1 година

ГРОБ'арите реват нахайаха. А копейкин го е закъсал отвсякъде. А догито си продава яхтата. Нахахахахахаха.

243

Българин

преди 1 година

Няма да го затворят, само плашат и настройват проруските полезни иди0 ти срещу България.

242

Шаши

преди 1 година

Само да питам. След като, ние взимаме по 4 000лв. да постваме за Русия. То, по колко взимате вие за да величаете САЩ? Има ли реципрочност 4 000лв.- 2 000 евро. Или е по реципрочно 4К лева-4К евро? Ако не ви дават, значи си пишете като нас- по разбиране за положението. Някаква попска мръфла, казала нещо. Има ли доказателства?

241

Василев

преди 1 година

Аз трябва да повярвам, че Петко Петков , бащата на Кирил Петков не е ченге и не е изпратен и застопорен като шпионин на КГБ и ДС в Канада!А неговото отроче Кирчо лъжеца и брокера на недвижими имоти , бореца срещу корупцията е евроатлантически настроен и не е поел по пътя на баща си!Ами не мога да повярвам, просто разсъждавам логически и все нещо не се връзва с Кирчо и Асенчо!Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!

240

Анонимен

преди 1 година

Българина е готов да защити Руските осводители с цената на живота си!!

239

Анонимен

преди 1 година

Защо Русия не затвори посолствата си в Полша, Чехия, Германия, след като те изгониха десетки руски дипломати на няколко пъти, защо нямаше разединение, трусове и напрежение между партиите в правителствата на тези страни? А в България реагираха, сякаш сме им обявили война! - Първо: з/то Русия показва мускули само на слабите и уязвимите. На големите не смее нищо да направи, освен да се заканва. И второ, защото знае, че България е разединена и има много руски подривни елементи в правителството!

238

Анонимен

преди 1 година

Е ако не беше Османската Империя, твоята Русия нямаше от кого да те освободи и да се пръкне Костя!

237

Анонимен

преди 1 година

Боклукчарника ПриключихмеПромяната вкарва България в бепрецедентни дипломатически скандали и кризи, за да угодят на уруппсия фон дер *** и криминалната клика от ЕК. Руснаците не ни мислят най-доброто, но скъсване на димпломатическите отношения е простотия за която ще плаща целия народ.

236

Влади

преди 1 година

Знаете ли, че има паравоенни формирования у нас , съставени от младежи и командвани от стари военни и ченгета. Консултирани от руски инструктори с дипломатически ранг. Военна подготовка с цел държавен преврат или подпомагане на руско нахлуване. Сбирки по разни забутани хижи или почивни домове. Физически военни игри и многочасови беседи-инструкции. Вярно, *** са, но въоръжени с Калашници могата да станат опасни. Трябваше да изгоним руските им учители, а българските - в затвора, за измяна!

235

нЕкой си

преди 1 година

Хайде изнасяйте се всички за блатная, смърдящи в_атници. Закривай шпионската клоака - рашистко посолство

234

Възраждане

преди 1 година

Русия освободи България!! Без Русия България нямаше да я има на картата на света, а още щеше да е Турска провинция!! България неможе да съществува като държава без Русия!

233

Василев

преди 1 година

И какво значение има като закрием посолството, след като е ясно, че Русия постигна не Троен шлем в България ,а пълен валат и постигна своите цели!А кукли на конци и ченгета под руско влияние с лопата да ги ринеш в България!Това е пак театър и пак ще се докарваме пред евроатлантическите ни партньори, и пак ще се правим, че не сме Троянския кон на Русия в ЕС, и те пак няма да ни повярват!Пак разтакаване и пак размотаване, и пак игри и селски тарикатлъци, и накрая пак ще станем за резил!Гослинг!ЦРУ

232

Анонимен

преди 1 година

Айде, закривайте руското посолство. Стига руски шпиони в България.

231

Анонимен

преди 1 година

Как се третират в момента Сашко Матросов, Зоя Косьмодемянская и Павлик Морозов? ,,Полезни ***" ли?

230

хахаха калинки

преди 1 година

Експерти: Няма да се стигне до закриване на руското посолство

229

Възраждане

преди 1 година

Без Русия, България загива!! Без Русия означава: без горива, без ресурси, без ток, без износ, без туризъм, без инвестиции .. България умира без Русия!!

228

Анонимен

преди 1 година

Посолството не е важно но по-важно е че България губи най-големия си приятел който я създаде в 1878 г.

227

Руските ZVине

преди 1 година

Ще бавят решението да са рогат да насъскват *** те от проруската пета колона!

226

Анонимен

преди 1 година

Не е икономически изгодно да се плаща за ток и парно и ремонти на такава голяма сграда а тя стои празна. По-добре е да се затвори и продаде.

225

Анонимен

преди 1 година

Каква велика Рус населява сънищата и въображението на руските фанатици?:))))