38

дедо Ташунко

преди 1 година

Дори да заловят убиеца след 2-3 години разследване, айдукатска защита, пледоарии и харчене на грамадни държавни средства, ще го осъдят както осъдиха друг един убиец. Този на Милен Цветков. Ще полежи 3-4 години в затвора и ще го пуснат предстрочно за добро поведение. Слави за едно е прав - "няма такава държава". Бог да прости двете млади жени и съболезнования на близките.

37

Анонимен

преди 1 година

Ще стане същото както с убиеца на Милен Цветков. Особено ако пак е от партията на Гешев.

36

Анонимен

преди 1 година

Освен мотористи, по пернишките села карат колела, скутерчета, тротинетки по тротоара. Ако те пропусне някой кре10 с мотор, да те връхлети друг на велосипед. "Аре бегай бе, не видиш ли че карам колело!" Да те е страх да отидеш на басейн или да налееш минерална вода.

35

До Шофьор 60

преди 1 година

Майка му е болна и веднага след катастрофата е тръгнал пеша към нея. А самата катастрофа е щото е много е бързал да я види. Следите от 5 наркотика и алкохол са щото пие билков чай против стрес. Синята лампа и палките са реквизит на сина му щото участвал във филм. За немските номера нищо не знае, някои негов приятел сие направил шега. Марковски

34

Анонимен

преди 1 година

Ей така като прочета, че има разцепен на две след катастрофа в гардска среда джип, който се е ударил в такси и тепърва ще се изяснява дали скоростта е била превишена, направо полудявам.

33

Анонимен

преди 1 година

57 те знаят чий е джипа, но бас държа че сега ще излезе че собственика на джипа го бил дал на някой, дето не помни кой е. Яка корупция ще излезе някъде около тоя джип и собственика му. Журналистите да вземат да разследват това, а не да правят скапани преводи на дойче веле статии. Искаме да знаем всичко за собственика и приятелските кръгове на тоя с 50те фиша и синия буркан в колата!

32

Анонимен

преди 1 година

"Знаем кой е водачът. Той е с множество нарушения. Същият управлявал автомобила с фалшиви номера. Той е със софийска регистрация, а в момента на удара - с германска. В колата са намерени синя лампа и със стоп полицейска палка. Автомобилът се води на фирма" - КАТ знае всичко това и го е оставила да си джипка спокойно в града с 200+?

31

Анонимен

преди 1 година

Докато не се реформира из основи прокуратурата и съдебната система из.роди като този ще продължават да мачкат народа. Оставка Каскет!

30

А Ушев

преди 1 година

Си бърка в носа

29

Асан

преди 1 година

Радево време ейййййй :)))

28

Шофьор

преди 1 година

с множество нарушения, известен на органите на реда, кара джип с фалшиви номера с превишена скорост, предизвиква катастрофа, ранява един, убива двама и бяга от местопрестъплението. Като го хванат, какво ли ще пледира? Бързал е за зъболекар, може би?

27

Анонимен

преди 1 година

Защо го крият? Чувствителен ли е, какво? В Америка отдавна да е обявен за издирване със снимка, а първият намерил го полицай да го е разтрелял на място.

26

Анонимен

преди 1 година

Ако си бяха тук руските шпиони, щяха да ги разкрият бързо...

25

Анонимен

преди 1 година

Избягали? Леле! И няма камери точно пък на входа на метростанцията до мола? Няма нито една камера, която да е уловила лицата на каращите? Да бе да. Хотел от едната страна с банкомати. Мол от другата с банкомат, блокове с аптеки и банки от третата страна? Огромно кръстовище! И всички те са снабдени с камери! Много добре знаят кой е шофирал. Да го хванат и доживотна присъда. Били са достатъчно адекватни да осъзнаят какво са направили, щом са избягали.

24

Alf

преди 1 година

Най сигурната кола да убиеш човек това е джип .джип най лесно се обръща, поднася, най нестабилни са на сняг и лед. Да не говориме з разход на гориво. но тука всеки разбирач купува джип явно масово немоат си наврат шкембаците в нормална кола. А за шоф им умения и корупцията в кат няма да коментирам последствията ги виждаме

23

Анонимен

преди 1 година

Нито полицията, нито прокуратурата работят у нас. Трябва са се изринат из основи.

22

Анонимен

преди 1 година

Ха сега да видим как ще направят нулева корупция примерно в КАТ и МВР-то на Рашков понеже с бая чували с пари раздадени се кара с 50 постановления без да те барат.

21

Анонимен

преди 1 година

Снимка, име, нещо?!

20

1240

преди 1 година

В един момент се разхождаш с приятел по тротоара, в следващия миг си мъртъв. Трагедията за близките на починалите е безкрайна. Дано извършителя да получи адекватна присъда.

19

Асан

преди 1 година

Каква марка е джипа? :))