74

Д-р Филипов

преди 1 година

"Според нея, е смущаващо, че има хора, за които интересите на Русия стоят над тези на България..." - наричат се Русофили и са болни от Стокхолмски синдром. Една от присъщите перверзии за този синдром е силно желание за наказание от насилника, както се вижда повечето биха искали Русия да ни накаже по някакъв начин - ракети, войски дори атомни бомби. Тези хора трябва да се лекуват, най-добре в Белене.

73

до 74

преди 1 година

най-накрая едно смислено и кореспондиращо с реалността изказване от някое ИТ, че на останалите тая метаверс вселена далеч не им се отразява добре

72

Пак по опорката?

преди 1 година

До До 62: Глупаците не трябва да се поливат, те сами си растат. А тези, които са богати не се отказват да купуват с посредници нефт и газ от Русия, а оставят г'лупаците (като нас) да се бият в гърдите че са в техният евроатлантически клуб. Е добре, аз нямам нищо напротив да сме в ЕС, но да зареждам бензин за 2.50 а не за 4 лева например.

71

Анонимен

преди 1 година

Дипломатите ги няма, слънцето изгре, животът си върви, кучетата си лаят.

70

Тошо

преди 1 година

Много точна и далекобойна е дамата, усеща и вижда фактологията вчера, днес и утре, надявам се да е предвила възможните евентуални реакции, да не качат бензина и тока в пъти, че тогава .....ще я вапцаме, но това е то....искаш независимост...поемаш риска!

69

om

преди 1 година

Честит Празник USA,много поздрави от майка България!

68

Анонимен

преди 1 година

Да живее НАТО, вечна дружба със САЩ.

67

Браво

преди 1 година

Достойно изказване.

66

до 66

преди 1 година

На Русия дължиш единствено ниската си заплата и мизерията, в която живееш. Свобода и Русия са несъвместими понятия. Русия не е освободител, а поробител. Ама майта ти и баба ти текезесарките батални ceлянки няма как да знаят историята

65

Анонимен

преди 1 година

Защо да е закъсняла, а вие с Костов защо не го направихте преди 20 години , а правителството е от половин година, и още от първия ден ли да го направи. Не така Надке.

64

Стипендиант

преди 1 година

Ми дамата от картинката беше външен министър някога. Що тогава не ги изгони и не им ограничи бройката а сега джафка ... А ? Или е от масовката вървящи и лаещи след събитията "мъртви" политици стипендианти, които плачат за нова тлъста стипендия.... ;-)

63

..

преди 1 година

единствено и само черен човек да и направи от новите европейчета, докато още има нагон и самата тя и да се успокой вече

62

До 49

преди 1 година

ЕС и НАТО не са България.България - вън от НАТО. В ЕС да, но със сериозни ревизии по присъединителния договор.Русия е част от нашата история. Дължим свободата си на Русия и поведението на Киро е проява на нагла простащина, която ще произведе много вреди.

61

Нищо ново

преди 1 година

Колко години госпожата се гуши като посланик в Турция и още и е малко. Продажници с приказки за евроатлантизъм (и то за сметка на интересите на България) у нас с лопата да ги ринеш.

60

До 62

преди 1 година

По-добре в полза на САЩ, отколкото каквато и да било близост с голташка Русия. Едните са с БВП колкото на Португалия, а на другите само Калифорния е с двоен БВП на цяла бедняшка Русия. А за БВП на глава от населението да не говорим. Ти с кои искаш да си? Бедняците Бразилия, Китай, Русия, КНДР, Иран или с успелите? Да не питам човек с 3к заплата на складов работник, де. То няма смисъл. Ама лек жокер- бачкаш в западна компания. Вярно слуга, ама западен.

59

Анонимен

преди 1 година

ТП!!!

58

Анти Тяло

преди 1 година

Мумията се завърна и не ще да си тръгва!!!!

57

Анонимен

преди 1 година

Действително закъснял акт. Колкото по-далеч от Русия, толкова по-добре за прогреса на България. Е, русофилът никога няма да прогресира- той си бере малините и мие тоалетните в лошия запад и цял живот ще е аутсайдер де.

56

Хан Тервел

преди 1 година

А бе Нейнски....

55

ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

...ВЕЧЕ Е ЧАСТ ОТ ЕВРОПА И ЕС....ха,ха,хаааа...погледнете си в ХЛАДИЛНИКА и през прозореца-----ОТВЪН ВИ Е АВТОМОБИЛА ОТ ЕС И САЩ!..../....всичко руско умира.../