57

Анонимен

преди 1 година

На следващите избори...ТИ ЩЕ СИ В КАНАДА прoдaжна tвaр...или при приятелея си Зелен!!Да си знаеш!

56

Анонимен

преди 1 година

Кирца, кажи защо теглихте за половин година три пъти държавен дълг в размер на 8,5 милиарда, за какво ги изразхидвахте тия пари и кой ще ги връща?

55

Анонимен

преди 1 година

Бандата на Оушън - мисия София:)

54

Анонимен

преди 1 година

***. Изборите щели да бъдат референдум. Гладна кокошка просо сънува. С гласували 20% от тези с право на глас, какъв референдум ще е това? Унищожител на България и българското, това е кирчо, заедно с дружките си еничари! Лъжецец, предател, продажник, закононарушител, измамник, глупав, нагъл майцепродавец..Изберете го пак на следващите избори, ако искате да зачертаем България от политичеката карта на света...

53

Анонимен

преди 1 година

България има нужда от промяна,обаче продажни марионетки като теб,не са хората които ще я извършат!

52

НАРОДЪТ

преди 1 година

ИСКАМЕ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЛЪЖЦИ И СЛУГИНАЖ! СЪЧЕТАЙТЕ НАЙ- ДОБРОТО КАКТО ОТ ЗАПАДА, ТАКА И ОТ ИЗТОКА!!! ЗАЩОТО И ДВЕТЕ НЕ СА ИДЕАЛНИ! НО И ДВЕТЕ ИМАТ НЯКОИ ДОБРИ НЕЩА!

51

Нане

преди 1 година

На миналите избори хората гласуваха за вас, като ви мислеха за млади, умни и ще им решавате проблемите... Вместо това вие създадохте куп нови кризи... С покорството си към кравария... ===))) затова сте чао и вие и дб...

50

Анонимен

преди 1 година

16% инфлация (при 7% в ЕС), цени на газ, ток, храни, стоки и услуги в небесата, провал в политиката спрямо Украйна, провал в политиката спрямо Македония, спрени еврофондове, спрени пари за пътищата, протести на строители, превозвачи, полицаи и синдици, ток за бизнеса над 430% за година, шуробаджанащина в държавната администрация, скандали с дрогирани министри, скандал с профил на премиера в сайт за гей запознанства, скандал с джипки на мафиоти.Мдааа. Май България ще е по-добре без тебе Кире.

49

Анонимен

преди 1 година

До Искаме; 43 Няма значение какво искате , които и да сте вие . Каквото каже мнозинството от хората , това ще бъде . Така работи демокрацията . Не че после партиите не си играят своите си игри . Друга тема е това .

48

Пенсионер

преди 1 година

От 50 години насам, не сме имали правителство с толкова млади и читави хора. А "българинът" впрегна цяла армия от "хора" за да ги съсипе. Да съсипеш нещо работещо е много лесно, но да сътвориш нещо добро е безкрайно трудно.

47

Анонимен

преди 1 година

Ти ли ще ми говориш за задкулисие и законност бре, ти 6 месеца водеше паралелни преговори за Македония, че даже си ги съгласувал с ГЕРБ и в същото време отричаше за това, 150 млн евро отпуснати за бежанците ги раздадохте на приближените Ви хотелиери, 9 млрд опукахте за 9 дена, че и отчета, който побликувахте не се равняваше, 1,2 млрд. лв. отделихте март месец за пшеница, а досега и 1 кило не сте купили, по нагъл и краддлив си и от банкянската тиква, ЦИРКАДЖИЯ!

46

Анонимен

преди 1 година

Абе спор няма,че ние искаме една друга България,в която определено място за продажници и марионетки като теб в нея НЯМА!

45

Анонимен

преди 1 година

Тоя лъжец не искам да го виждам повече в политиката. Такива дето се хилят фалшиво пред очите и лъжат са най-отвратителните.

44

Анонимен

преди 1 година

Баш Кирето да говори за законност е доста нахално - по чудо му се размина наказанието за фалшивата декларация, че няма друго граждансто. И какво друго направи Кирето за законността - едни "наши" фирми събират комисонни за руския газ, който ни продават гърците и така се грижат за просперитета си. Ленчето и тя изведнъж се "разболя", щото подочу от Рашков, че прокуратурата я проучва. Кирето надълго шушне на разни депутати какво е законост и те изведнъж "проглеждат" и напускат партиите си.Света вода

43

Анонимен

преди 1 година

Мдааа за съжаление това се случва с честните и почтени хора в българия

42

Анонимен

преди 1 година

кире дръж парапета

41

Искаме;

преди 1 година

БГ да се управлява от млади и образовани хора. Владееще свободно, чужди езици. Независими от хора в предишни управления. Неподдаващи се на корупционни схеми. Придържащи се към Европейското законудателство. Вкарвайки ни в евро зоната. Приемайки закон за хора над 70 годишна възраст да нямат право да гласуват. Да се гласува само с машини или по електронен път. Да внедрят електронно правителство.Ха сега да намерим тези хора! УСПЕХ.

40

Анонимен

преди 1 година

ми такава без про100Киро

39

Анонимен

преди 1 година

От про100то нищо не зависи разликата му от тиквата е, че е слуга с диплома.

38

Нане

преди 1 година

На кирчу шайката има точно 1 процент подкрепа от електората, толко са умнокрасиветеците в България... ===)))