35

до 11

преди 1 година

умрелия македонец може да прави предложения само на майка си... ще ги държим на каишка докато са живи

34

Анонимен

преди 1 година

Ами хубаво, отсега нататък всички обвинения за това кой спира процеса за присъединяване да бъдат насочвани към Македония! Ние вече нямаме нищо общо и най-добре въобще повече да не се интересуваме от тази тема.

33

Cartman1912

преди 1 година

Браво на макетата, че показаха колко са прости на всички. Вече е ясно, че спънката да лвезат в ЕС си я правят само те. Сега нито могат да ни обвиняват в нещо, нито оот ЕС могат да ни натискат нито албанците да ни се сърдят. Вече лъсна кой е препъникамъка в целия процес и това не е България.

32

do 15

преди 1 година

До Е как: Няма как да разбереш. ЕС и Македония искат различни неща. ЕС няма нужда от Македония. Тези сатани се хранят с чуждото нещастие, просто искат да пренапишат историята ни. Ние не сме против Македония в ЕС, ние сме против преиначаването и крадането на историята ни. А македонците имат нужда от евросредствата, но не на всяка цена

31

Анонимен

преди 1 година

Ето ЕС и онзи клоун албанския премиер най-после ще могат да прогледнат кой в действителност спъва процедурата по приемане на РСМ и Албания в съюза.

30

Зозо

преди 1 година

А на бас, че утре алкохоличката Захарова ще се покаже и ще плюе България. Ветото е вдигнато, на макетата като не им отърва да ше ши/бат чисто голи :))))))))))))))))))))) Албанците поне ще тръгнат вече в преговорите.

29

Е как

преди 1 година

До Анонимен 22 Като прочета русофил да ми пише какво "ще" става и вече ми е ясно, че го е закъсал. :))) И Путин обеща на мужиците, че ЩЕ живеят добре. Беше 2007ма. :)))))

28

Анонимен

преди 1 година

Как пък макетата защитават нашата история, като крадат от царете ни и ги наричат македонски ли ? :))) Ако им погледнете учебниците по история на измислените макета, направо ще паднете от смях :))

27

Я СЕГА КАПИУТИ

преди 1 година

ПАК НА НОВО. БИЙТЕ ГЪРДИ МЪЖКИ ПЪЛНИ С ВЪШКИ. И БИЙТЕ БАРАРАБАНО У ВСЕКО СЕЛО НА МЕДГАНА. БИБИ ТУЛУПОФ КАРАДАИИИЙ КОСТИЧ КОПЕЙКИН СЛАФ И МАЛКОТО КОТЕ. НИЕ СМЕ ИНТРИГАНТИ И ПОПУЛИСТИ. СЕВ. МАКЕ НЕ ЩЪТ. СЕГА ЩО ЩЕ ПРАЙТЕ БЕ ХЪРСЪЗИ. ЩО БЕШЕ ТЪЗ ДЕКЛАРАЦИЯ У НАР. СЪБРАНИЕ.

26

Анонимен

преди 1 година

Е злобния инвалид от дивана за кво се напъва сега?

25

Реалист

преди 1 година

Македонците ги подценявате, те виждат европейският бардак! Великобритания напусна сбирщината ,случайно ли! Какви вноски очакват от ликвидирана Украина , заради болните неофашистки амбиции на ЕС !

24

Анонимен

преди 1 година

До Пич Като гледам русофилчетата как вият на умряло, определено са разбрали, че няма да стане както матушката им искаше, което пък значи, че БЪЛГАРСКИЯ интерес е ЗАЩИТЕН МАКСИМАЛНО.

23

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Буяр Османи,много...македонско имее. Как са се променили...нещата,откак водех...чета през 1908-а в Паяк Планина

22

Зозо

преди 1 година

Това вече не е наш проблем. Е там с Макрон да се оправят :)))))))))) Ние ветото го вдигнахме. Айде къш............ :))))))))))))) Марш в Югославия.

21

Анонимен

преди 1 година

Не знам в момента дали Кирчо и гласоподавателите му разбират колко са жалки...

20

Анонимен

преди 1 година

До Е как, споко пич, цирка е само в началото, ся РСМ ще излезе с предложение какво да отпадне, и Кирето и Баце че приемат, това се казва разцъкване на топката

19

Анонимен

преди 1 година

Не схванахте, че макетата хич и не искат в ЕС, а нас ни ползват за оправдание!

18

Пич

преди 1 година

А, такааа... Останалите държави вече разбраха, че днес българският парламент гласува дори по-сурови условия към Македония, отколкото бяха преди. И естествено, вече почват да вият. Сега стана ли ви ясно на всички пишещи по-долу какво всъщност сме приели? И че на практика доста добре си защитихме националния интерес, както и този на българите в Македония.

17

Анонимен

преди 1 година

Вето до дупка. Само че продажните политици за пореден път предават Македония и българщитата - от 1878 г насам лижем ..... на външите държави. Позор. За това ли умряха великите водачи на ВМОРО - Кондолов, Гоце, Даме и още и още. Нека ви тежи на съвестта.

16

Оффф

преди 1 година

Сигурно ще ни карат да приемаме нови договори. ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС пак ще гласуват ,,за" и пак ще ни предадат.