26

Анонимен

преди 1 година

Петков прилича на ром с влошено психично здраве.

25

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Коледноореклонно благодаря на Нейно Превъзходителство Ели Митрофанова за защитата на Етническите Българи,потопени в садистично демократично и неолиберално робство от същите варвари,които и преди ни поробваха-турци,гърци,евреи,араби,арменци! Благодаря от сърце за двете Велики Освобождения от турско-еврео-гръцко и нацистко германско робства! ЕЛИ,ОРОСТРТЕ НИ,*** НЕ ОПАЗИХМЕ СВОБОДАТА,НО Е ТРУДНО ДА СЕ БОРИМ С КРИПТИРАН В ЛИЦЕМЕРИЕ И МИМЕТИКА ВРАГ! БЛАГОДАРЯ,МИЛА РУСИЯ!

24

анализатор

преди 1 година

Руската посланичка продължава с навика си да се държи като руски губернатор у нас, а не като дипломатически представител на ЧУЖДА ДЪРЖАВА! Просто е потресаващо!!!Русия не отговори официално на откритите обвинения на нашия премиер, Кирил Петков. На такива обвинения официалният протокол изисква да се връчи протестна нота от руското правителство, да се привика българският посланик в Москва за обяснения, и т.н. Мълчанието на Путин значи едно - признаване на вина!

23

Анонимен

преди 1 година

Русия направи преврат на Горбачов и закри Съветския съюз. Закон за разделяне на Съветския съюз беше гласуван. Русия нападна Чечения, която спази закона за разпадането на СССР. Путин направи терористични актове в Москва. Путин уби Литвиненко, Борис Немцов, Анна Политковская. Елцин направи преврат на Горбачов през 1991 година и върна империализма и капитализма в Русия. Ще има нова революция срещу империализма и капитализма.

22

Анонимен

преди 1 година

Кире пак се ограничи до ниво посланик. Можеше да обвини Лавров или направо Путин.

21

Маркс

преди 1 година

Колко платихте на Слави да свали правителството?

20

Оффф

преди 1 година

НА НАШ КРИВ КИРО - МИТРОФАНОВА МУ ВИНОВНА!!! ГЕРМАНИЯ ОБЯВЯВА НА 8МИ ЮЛИ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ЗАРАДИ ГАЗА!!! ПУТИН Е МНОГО МИЛОСТИВ. ПРАВИ ГО ПРЕЗ ЛАТОТО.

19

Анонимен

преди 1 година

Когато дойде Киро Предателя и 80% от българите не се бяха инжектирали, и той направи инжектирането принудително - срещу волята на 80% от народа - си казах, охоо, това предателче е платено от нечии интереси. А то излиза че Митрофанова го накарала,а. Не е това проблемът май.

18

Анонимен

преди 1 година

14 от какво се отърва ? Радев нали ще направи ново и пак ще ви чегърта гербаджийте. Не се радвайте всеедно Бойко ви е свършил на лицата. Много сте елементарни.

17

Анонимен

преди 1 година

Ами всичко което каза е вярно , няма нищо насосано и изфабрикувано

16

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО - ай у лево бе проруски ***

15

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

преди 1 година

Проамериканското правителство на кире канадеца падна!Въпросът сега е;какво става от тук нататък с американския информационен сайт днесбг ?

14

Прокурора на Пелишат

преди 1 година

За България вчерашният ден е най-велик в най-новата и история! Как защо? България е готова да загуби 2.6 милиарда от евро плана ,но да се отърве от вредно за нея правителство! Браво България , не всичко е пари приятели! Свободата е повече от всички пари на света! Браво!

13

Анонимен

преди 1 година

Къш *** грозна сврако

12

Анонимен

преди 1 година

Батман и жената-котка са хамерикански, пък Киро сигурно не е гледал Ну, заяц, погоди! и Маша и мечокът, иначе щеше и тях да вкара в списъка. Не стига светът, дето ни се смее, ами и руснаците ни взеха на подбив.

11

Нане

преди 1 година

Маша, кирчу не е уморен... Той просту е учил в помощното на арвардския... ===)))

10

Анонимен

преди 1 година

7 пич по твойта логика 80 процента гонят и ГЕРБ и 90 процента гонят възраждане

9

Епа

преди 1 година

ако Митрофанова пък наистина има нещо общо... Евала! Българският народ е доволен, независимо кой е помогнал за свалянето на ПП от власт!

8

Анонимен

преди 1 година

Виновен е Путин.Събрал е шаманки да направят черна магия на това правителство да падне.

7

Анонимен

преди 1 година

тая щом няма да гоним поне да я увесим нейде за краката