34

Анонимен

преди 1 година

До: noname Ми той Кирчо си го каза в прав текст пред телевизиите: Посланик Митрофанова е организирала падането на правителството!!! Странно, но не ви ли идва наум, че трябва да очакваме протестна нота от руското посолство? Кирчо така жестоко я обиди като я обвини директно, а тя мълчи?Мълчанието какво значи? Точно така - СЪГЛАСИЕ!!!

33

Анонимен

преди 1 година

Не е истина какви фобии да замъглили тудиментарния моззък на замогналия се пииневедоми пътища бг про с так. Нежрсмотнодъ и оп рос та чване от А до Я са основните характеристики на гордата бг духовност???? Вересии, вересии...

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35 "Българите станаха примитивни .Допуснаха да им спрат всякакво производство собствено ,да внасят всичко отвън" България има по-голямо производство от времето отпреди 89та, когато бяхме "велика" индустрия според някои. Русофилите пак почнахте да лъжете като за световно.

31

Анонимен

преди 1 година

какво размятате раковски ботев и им вадите думите от контекста Ботев говори против руското немско правителство и чак сега изплюват историята руснаците за екатерина велика дето е привикала и раздавала земи на немци и едни от опред нация и е говорила само на немски, ако не е бил сталин русия отдавна да разпарчетосана от горните нации

30

Анонимен

преди 1 година

Онзи ден имаше авария в АЕЦ, но никой не пита защо, нали? Щото рашите трябваше да дойдат и да направят едни профилактики, ама не се случи. И сега и без ток ще останем. Ама хубаво. Гладни, оскотели, на студ, ограбвани от *** и пульо, ходещи със скъсани ***, бити и рекетирани, ама свободни с нашийник от ФАЩ...

29

noname

преди 1 година

много странно съвпадение, падна правителството и те се сетиха, че има такава държава.

28

Анонимен

преди 1 година

До До 20 Не викам, а пиша, и освен това фашисткото гориво си е фашистко гориво и никого не псувам. Даже щастливо си плащам лептата за това, да не живея под руския ботуш. Може и ти да пробваш, много е готино.

27

Анонимен

преди 1 година

Българите станаха примитивни .Допуснаха да им спрат всякакво производство собствено ,да внасят всичко отвън.Допуснаха да им бъде унищожено земеделието ,животновъдството .Допуснаха да им бъдат заличени предприятия с милярди долари печалба .Допуснаха македонци,американци ,ЕС , всякакви да се гаврят подиграват с с тях .Народа сам го ползвали и продължава .О народе примитивен ,кога ли ще се събудиш ?

26

Друг

преди 1 година

До: 21 (Един) Ти за нас не бери грижа, на нас Украйна ще ни праща ток от ядрените си електроцентрали! Ние ще им ремонтираме танкове, а те на нас ще дават ток!

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27 А защо реши, че се асоциираме с Хобитите? Може да се асоциираме с елфите? :)

24

защо

преди 1 година

Чета коментарите, чета и все ПростоКирил ми е пред очите. И той беше такъв ербап. До вчера ...

23

Анонимен

преди 1 година

в момента полваме реверс на руски таз от гърция с 15 оскъпяване

22

Анонимен

преди 1 година

Рашисттите на чужд гроб плачат. Ей сега като дойде ГЕРП и и хоп, горивото левче , а сиренцето пеесе стинки.

21

Money

преди 1 година

Не бива да се страхуваме от високите сметки, а от ниските заплати!

20

Анонимен

преди 1 година

Какво друго прави Русия, освен да изнудва и заплашва?!

19

Анонимен

преди 1 година

Сега е времето да преиздадат книжката на Г. С. Раковски отново! Оттогава Русия не спира с опитите си да ни пороби!!!Нека младите заблудени българи да прочетат какво са мислели за Русия нашите революционери тогава!!!

18

Един

преди 1 година

Вий софетата друга песен ще запеете като на зима почнат да ви тракат зъбите от студ щото парно нанай!)))

17

Анонимен

преди 1 година

Дано новите не са така сляпо "солидарни" с Кравалия!

16

Мхм

преди 1 година

Кво ми цъкате минуси!? Откъде си мислите, че е газта през Гърция?

15

?

преди 1 година

Рашистите нещо много са се загрижили за България. Да си гледат к0чината, където минималната заплата е едвам 60 долара на месец, ако ти я платят, разбира се и където политик от държавната дума убил момиче и разфасовал трупа и получава 3 години условна присъда, а критикуващ военната агресия на русия в Украйна, автоматично е осъден на 15 години затвор.