99

Приятели

преди 2 години

Половината от ДБ са родени през 80-те години в бившия СССР. Христо даже е роден в Москва. Правете сметки какви п**родажници са.

98

Анонимен

преди 2 години

това да видиш как изхвърлят този, Атанасов, Нинова, Рашков, Гечев от властта си е безценно. Кеф цена няма.

97

Анонимен

преди 2 години

Аз си знаех - ДБ и ПП нямат връзка с реалността. Те просто са извън нея, в някакъв техен си свят, откъдето няма излизане! Единственият им верен ход е да се саморазпуснат и да не пречат повече.

96

анализатор

преди 2 години

До: номер 91 Да, но баба Шмеркел вече я няма, да се целува с Бойко. И няма откъде повече да се краде! А и другарят "Магнитски" е вече другарчето с което никой не иска да си играе!Ще изгорим. България ще изгори!!!

95

Честито, българи!

преди 2 години

Честита свобода на всички, българи!Сега мащабен Народен съд за всички участници в протестите срещу законното парвителство на Бойко Борисов.Доживотен затвор за Кирил Петков и Асен Василев!!!

94

Анонимен

преди 2 години

"Какво може да е общото между лидерски партии като Герб, ДПС и гъZраждане? общото само парите и спонсорът им , който очевидно един и се казва КГБ" ------------------------------------------------- Да да да партията на ХРИСТО ИВАНОВ, не е лидерска....НЕ Е!!! Хахахахаха, само не знам що и казват, партията на бай Ристю, еле пък БСП в какво се е превърнала. Тя е НАЙ-лиерската партия с КОРНЕЛА бе!!! Тез опорки с лидерските партии умреха, след като на нелидерските партии лидерите им са НЕСМЕНЯЕМИ!!!

93

Глупости

преди 2 години

САМО РУНДЬО И НЕГОВИТЕ ЯЛОВИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТИ НИ ГУБЯТ ВРЕМЕТО!

92

мдаа

преди 2 години

До ? ДПС правят отдавна опити мъж да забреме и роди не затова се обичат с гъZраждане

91

анализатор

преди 2 години

До: номер 82 Къде видя злоба? Не, не живея в чужбина. За съжаление, и аз живея в Чалгария и зареждам от същия бензин с малкото левчета които имам в скъсаните си джобове. Като ми свършат - ще одя пеш! Както ми обеща една другарка от ГРОБ! Просто мразя чалгата - това е!!!

90

Анонимен

преди 2 години

А Киро, Пинокио, Гнома и Кака - барем две ни загубиха.

89

Анонимен

преди 2 години

Поздравления за г н Трифонов, че свали това антибългарско правителство!

88

и аз за ИТН гласувах

преди 2 години

До ГражданинИ аз гласувах за ИТН - два пъти, докато Славчо не си обяви проектокабинета и осъзнах, че и на него му дърпат конците от Козяк. После гласувах за Възраждане и не съжалявам нито за минута. Коста може да е арогантен, но си застава зад думата. Много е последователен и за тези 7 месеца не ме разочарова нито веднъж.

87

?

преди 2 години

Какво може да е общото между лидерски партии като Герб, ДПС и гъZраждане? общото само парите и спонсорът им , който очевидно един и се казва КГБ

86

Анонимен

преди 2 години

До НЯМА проблемиДПС -са европейски ориентирана ПАРТИЯ!Но танцуват по руски ноти.

85

Анонимен

преди 2 години

Цели 12 години управление на българския топ мафиот от Банкя не бяха ли достатъчни на *** тикви дето го харесват да видят че буксуваме на място и животът ни не е станал по-добър, а обратното?" ------------------------------------------ Дам, само, че този топ мафиот 12 години КОПЧЕ не му казаха от ЕВРОПА, че е мафиот? ЩО така бе? И второ, ако последните 12 години не ти е станал по-добър живота, ТО за ЕДНА година сега стана МНОГО ПО-ЛОШ! ИЗБИРАЙ!!! Буксува твоята куха тиква....МАЙ!

84

Анонимен

преди 2 години

Славчо се оказа едно ***,което няма място в политиката.

83

Анонимен

преди 2 години

84 за копейката ли говориш ?

82

НЯМА проблеми

преди 2 години

ДПС -са европейски ориентирана ПАРТИЯ!

81

анализатор

преди 2 години

До: цените Да, така е, но мафията сега лъже, че за всичко са виновни "Кирчо и Кокорчо"! И не само пандемията и войната са причина, а цяла загубена година в избори и хаос. От ЕС напълно основателно отказват да ни финансират докато не видят стабилно управление. Нещо което още повече ни се изплъзва напоследък...

80

Анонимен

преди 2 години

Пинокио скоро пак ще стои пред парламента като куче пред месарница.