29

Джуджето ще продава газчица на Бразилия и Южна Африка, мембъри на иБРИКса. Голямо копане на тръби ще падне, само че западните технологии вече са скрап и ще трябва да носят газта до двете държави чрез сателитните с/връзки на съветските космически войски. Всъщност имат проблеми с продаването на газ и на Китай, чиито селца и паланки, малки и средни градчета са с огрев на дръвца и тук-там ***. Даже рашистите казаха, че и Индия ЩЕ получи гъзификация,... някой Божи ден. Напред към БРИКС. Looool

28

Демократ

преди 1 година

До 26. Никой не иска да зачеркне русия, нещо си се объркал. Само че русия иска да зачеркне други държави и най-гнусно го прави. А иначе, нямаме нищо против да си живеят там самодостатъчни и самозадоволени, но да не ни се пречкат на цивилизования свят.

27

Би следвало

преди 1 година

Никой не може без Толстой, Лермонтов, Достоевски, Булгаков, Чехов и т. н. Особено, че някои от тях се изучават и в средното училище - като Пушкин примерно. Всеки културен човек би следвало да е прочел поне Достоевски или Пушкин, за Бердяев, Тургенев да не говорим. Но съвременна Русия е малко, така, как да кажа - гледа военнополитически на нещата, не е в състояние на разумни неша

26

Анонимен

преди 1 година

Рашките, иде глада. Ще се молите на САЩ да ви освобождава от режима на Пyтльо.

25

Анонимен

преди 1 година

А ЕС построи зелената сделка връщайки се на въглища. :-)

24

Анонимен

преди 1 година

Какъв износ? Какви търговии? Масово се срива пазара на резервни части за обикновени коли,за поддръжка на летателния парк,за жп транспорта. Липсата на процесори и всякакви джаджи за дигитализацията на производство и промишленост.Плиткият ум на атрофиращото джудже е само в бързите пари от това, което природата им е дала,а не това, което може човешкия потенциал да постигне.

23

Западняк

преди 1 година

До 24. Ами интересно тогава що се натискат още страни да станат член на ЕС, а не на руската федерация? Че даже и руското прокси Сърбия.

22

Анонимен

преди 1 година

Русия я очаква дълга и мъчителна агония...

21

Анонимен

преди 1 година

Както казваше моята учителка по история в гимназията - "Не можете да зачеркнете и подминете Русия, тя е половината земно кълбо! Площта й е шест пъти колкото целият Европейския съюз" С имперски корени и резолюция!"

20

Анонимен

преди 1 година

Едно и също русофилче пише всичките коментари и само си цъка плюсове. Стила на писане е същия.

19

Анонимен

преди 1 година

СССР преди 89-та година ни взимаше цялото производство на техния пазар. Те изнасяха от нас, ние внасяхме от тях, и имаше полюс. А сега само внасяме от ЕС, нищо не изнасяме. ОБЕДНЯВАТ НИ!

18

Анонимен

преди 1 година

Да си продават пръднитe където си искат. Стига сте ни товарили с пропаднали тоталитарни режими от третия свят.

17

Сина

преди 1 година

Ще го дyha Европата, щото шпаклова с език свинктера на мумията от сащ

16

Анонимен

преди 1 година

Императрица Екатерина 2, управлявала Русия най-дълго, цели 35 години, до смъртта си. Разширила империята! Изградила мащабна култура и образователен ценз на Русия.

15

999

преди 1 година

ЕС Е КОЛОС НА ГЛИНЕНИ КРАКА. МНОГО ИКОНОМИКА, НО МАЛКО ЕНЕРГИЯ. И СЕГА АКО НЕ ВКЛЮЧАТ ЕНЕРГИЯ ОТ КОСМОСА - ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ ЛОШО.

14

за 100-път

преди 1 година

Петков нарече руската федерация - бензиностанция с ракети! Един никакъв и нищо човек, да нарече така една империя, си е престъпление! Ама видя ли Путин какъв к...ти заби!

13

Реалист

преди 1 година

Две от петте страни са бивши британски колонии! И Путин смята че ще измести оттам Лондонското Сити ли? Повече от наивно! Колкото до Китай, на тях им трябва руските суровини за да изнасят в Щатския и Европейския пазар! За Китай винаги имат едно правило, че следват само своя интерес! Колкото до това , че ще изместят Саудитска Арабия , това е добро! Значи Саудитският петрол ще тръгне към Европа и Щатите!

12

Ggh

преди 1 година

Аван и от тия...да правалят каквото искат

11

Анонимен

преди 1 година

Да живее Руската империя! Най-непобедимата и великата страна, историята го е доказала! От Императрица Екатерина Велика до Императори Александър Втори!

10

Анонимен

преди 1 година

Направо към Луната да пренасочи износа на петрол. Борисов ще му построи петролопровод по лунната пътека до там.