17

Teo

преди 2 години

Хммм ... 200 снаряда, 150 000 долара парчето - и да не съм голословен, "The 155mm artillery shell now costsabout $150,000 eachto produce because at this point some of the guidance parts are still assembled by hand." - та, 30 милиона е изпаткал зеления, за да срути къщи и елиминира невинни ... и това само днес. Войната е скъпо начинание, но за 100 дена с това темпо една десета от дадените му пари ще идат само за снаряди!

16

Факт

преди 2 години

Рашистите обстрелват Донецк за да обвиняват украинците.

15

Не ма войната

преди 2 години

Тези не разбраха, ли че победител НЯМА ДА ИМА!Губещи са и руснаци и украинци, и европейци и африканци!Само китайската държава и американските корпорации печелят.

14

Анонимен

преди 2 години

До волът може би неволно но не си се конкретизирал ти чий вол си украински или донецки. Отговори. Не заблуждавайте и не трупай лайкове на гърба на стра дащи хора. Отговори моля.

13

Гост

преди 2 години

Когато руската армия унищожи Мариупол който е с размера на Пловдив, русофилите пишеха как украинците сами се стрелят и как се крият по жилищни зони. А когато в Донецк сега падат снаряди пак са същите виновни. Впрочем вместо да препечатвате какно пишат руснаците и сепаратистите, пробвахте ли да видите какво пишат местните от Донецк в техните телеграм канали като Типичный Донецк?

12

Анонимен

преди 2 години

Руснаците направиха най-голямата си грешка с Украйна. Тия ще изгинат всичките но ще се бият докрай. А ще избият и всички руски продажници в Украйна.

11

На това се казва

преди 2 години

Неофашизъм! Да стреляш по жилищни блокове, в които няма един войник!

10

Анонимен

преди 2 години

Волът когато рие пръстта с копито, хвърля на гърба си.

9

qww

преди 2 години

До АнонименЯвно са стигнали до Украйна. Щом другите пък взеха да пускат и калибър... не върви на добре работата.

8

Анонимен

преди 2 години

Чудесно.

7

Анонимен

преди 2 години

Руската цивилизация... родните продажни копейки това ви предлагат.

6

Анонимен

преди 2 години

до 2: Ти от Марс ли падаш или се наял с пропаганда до пръсване? Почнало се било - че то 8 години не е спирало, макар че последните години бешепозатихнало в сранение с 2014 и 2015. Но една седмица преди началото на СВО започнаха масирани бомбардировки. Русия ги поразчисти, обаче частите, разположени на 20-30 км от Донецк са се окопали много добре за 8 години, затова все още не са изтласкани и последните дни бомбардират все едно идва краят на света. Впрочем той ще настъпи за тях доста скоро.

5

Анонимен

преди 2 години

Това се казва ще си купя билет натравмвая но на зло на кондуктора ще ходя пеша ! Нацистите виждът че гъбът битката и стрелят по мирното население (за съжаление и това не пълната инф-я защото запад го срам да пише истината защото и така ще са рецесия след два месеца с оже след два студ глад и позор !

4

Лили

преди 2 години

Ало русофоби, отворете си очите и вижте истината ! Благодаря на сайта ! Потресаващи са гледките ,кафето бият украинците ,а те едновременно стрелят на много градове и то по мирните хора ! Нечовешка е злобата на клоуна и покровителите му !

3

владо

преди 2 години

И путин като вземе донецк какво ще намери, само руини. гарантирано от русия

2

Анонимен

преди 2 години

Тестовете на НАТО-вските оръжия започнаха..

1

Анонимен

преди 2 години

Почна се...