11

Анонимен

преди 2 години

С този фалцет явно много са му хвърлили мерака на Минчев. Хахахахахаха

10

Точен

преди 2 години

Насилието срещу депутати от Възраждане още по-силно ме убедиха, че Възраждане са единствената българска партия. Пак ще гласувам за Костадинов, защото го познавам от 20 г и му вярвам изцяло.

9

Анонимен

преди 2 години

Пари да народа,а не за мафията!

8

Страх тресе

преди 2 години

Явно се развърза кесията с центове. Статия след статия

7

Анонимен

преди 2 години

Тоя арменец пак се изказва неподготвен ние сме ги платили самолетите драги близо 3 милиарда значи не ни вярвали но прибраха парите хаха

6

Министър Предател!

преди 2 години

Киро е готов да вкара държавата във война , само и само да остане на власт! Управлението се решава в парламента и народните представители представят народа! Това което Киро организира е преврат и гражданска война, за което той трябва да носи отговорност от най- строг характер!

5

Анонимен

преди 2 години

262 човека бяха. Стига, бе хора! Това са 262 човека заедно с журналистите и полицаите. Реално са едно нищо. Това са роднините и любовниците барабар с кумовете и баджанаците на Киро и Асен.

4

Министър Предател!

преди 2 години

Дано предателя Киро , който в момента от позицията на премияр управляващ България, организира паради достойни за всеки диктаторски режим, е готов за отговора , който неизменно ще дойде идните дни срещу платената му шайка обезумели наркомани. Излъчваха по бнт на живо, как оцъклени брадати субекти с провокаторски тениски с укро военни послания удряха хора с тениски на партии които не харесват! Трябва да сте готови за естествен подобен отговор!

3

Край

преди 2 години

Телевизорите ви лъжат. Преди малко бях БНБ - няма жив протестиращ по улиците. Днес Нова и БТВ се пробваха да провокират ревоюция но се получи по люция.А Хърпърцумян пък що е мазен и лъжлив - всички го знаем. Продаде Булбанк на Уникредито и после промениха закона за да може да и стане шеф - нищо че е инжинер химик.

2

Mafia

преди 2 години

Сценаристите твърде далечни събития не могат да предвидят, те имената не могат да си напишат без грешки, вие - стратези ги изкарахте.Стратегиите са сарайски .Кардая днес си поиска властта в неделя.

1

...

преди 2 години

***! ГЕРБ са гласували против арогантното пешлеме Минчев, а това че Възраждане също са гласували, няма нищо общо! И този не е пак толкова *** , че да не знае! Важното е да се правят хората на май* муни!