118

Алов

преди 2 години

Бойко го каза отдавна - след сегашните уволения после като дойдат пак на власт ще има сеч + на роднини и така нататък. Шефа на правителствената болница, на Света-Ана,на Пирогов масово разчистване на сметки, и т.н. добре е да си изкарате визи в чужбина и да напуснете преди да се повдигнат обвинения срещу вас и да ви забранят излзиането от страната

117

Анонимен

преди 2 години

Кво става в парламента на банановата република. Има ли дебати, има ли цирк, има ли КЕШ?

116

Анонимен до 111

преди 2 години

Аз съм в такава държава която е скъсала със Русия и рафтовете по магазините започнаха да се опразват от както въведоха санкциите. Цените на всичко литнаха нагоре няма да ти показвам фиша от заплатата защото тя не е вдигана от една година. Най ми е интересно някой да дава пример с място където никога не е живял а само е слушал.

115

Анонимен

преди 2 години

130 Не е вярно, Белгия беше цяла година без правителство...По-добре така, отколкото престъпно правителство, което розхищава милиарди и служи на чужди интереси. Избори.

114

Анонимен

преди 2 години

Шишкото г. Йорданов, който явно, е посещавал школи по риторика, даде подробни указания на желаещите депутати, да подобрят риторичните си умения?! И с това се запълва ценното за държавата парламентарно време?! Позор, за ПП и компания! Нищо не свършиха само щети за държавата нанесоха.

113

До 122

преди 2 години

Има интерес простия избирател дето се върза на лъжи и преврат. Сега държава няма да има. В африка е така, без правителство!

112

Анонимен

преди 2 години

Тоя да ми говори за морал?!Нали точно този го изобличиха по повод докторантурата му.

111

Роси

преди 2 години

Има ли нормални хора,които да не са разбрали,че превратаджиите са много ***.и,страшно нагли ,лъжци,които нищо не могат да докажат но си бършат задните части с Борисов Толкова сте жалки.Марш бе некадърници, нагли

110

Анонимен

преди 2 години

Да идва копейкин и мутрите от банкя и народа се си получи заслуженото. Той това си иска.

109

Чук и Гек

преди 2 години

До АнонименПродава се на баба ти перуката!

108

Анонимен

преди 2 години

109 живеем в демокрация. Всеки има правото да си държи портрета на който иска. Ако си е сложила портрета на Байдън или Урсула по-голямо право ли ще има да вдига цените в магазина? Не знаех, че цените зависят от портрети, странно защо ли си мислих че зависи от икономиката на държавата и от политиката в тази област. Извини ме, не съм учила в Харвард и не знаех, че зависи от портрети!

107

Анонимен

преди 2 години

Трифон взе едни милиони и си свърши работата да създаде хаос в държавата за четвърти път Кой има интерес от това ????

106

до 111

преди 2 години

Точно така. *** сега да видиш САЩ как вият пред бензиностанции. *** да видиш във Франция по малките улички как се влачат клошари. После си купи краставица и домат с вкус на риба от някой немски магазин. Накрая финиширай в Италия, където се борят като луди с мафията си, ама не се случва. Ако не искаш на юг, *** на север, за да ти вземат децата, и да ги обучат на това колко е яко да си гей!

105

Анонимен до Мафията

преди 2 години

Гешев, Тикквата и цялата пасмина от ГЕРБ, ДПС, БСП

104

Хъм...

преди 2 години

Едно доказателство дайте поне веднъж от ПП, само едно единствено и ще ви повярвам за каквото и да е! То не беше нелегални трансплантации, ко стана, тоя дето го назначихте взе да ви съди, иначе 0-нищо. Източеният язовир, на вашия любим гугъл, пак пълен? Инхаус? Ползвахте тая порочна процедура да поръчате машините за гласуване, без обществена поръчка и през държавна фирма. Едно бе хора, едно единствено доказателство, само ЕДНО? Но при толкова видни изречени лъжи, надали!

103

Васко

преди 2 години

Лесно се ОБЯВЯВА на думи МАФИЯ И КОРУПЦИЯ. Проблема е, че дума дупка не прави. Няма резултати една година.Когато се повтаря едно и също то се изтърква ,а когато това се прави от хората които имат власт започва да мирише. Поставя се един до стената ,заковават го и се дава пример на хората. Останалото е шмекеруване.

102

Анонимен

преди 2 години

Ами, върнете си пак дпс и бойко. Вие ъова и си заслужавате. Заедно с копейкин.Никаква милост за селлянндурите и провинциалните лелки и срарчоци. Само високи цени и мизерия, мачкане и мутри, докато им дойде акъла в главите.

101

Анонимен

преди 2 години

102 Повече от година изчегъртване, с цялата машина на изпълнителната власт, силовите структури и помощта на руските шпиони в България, не успяхте да докажете "кражбите" на ГЕРБ. Фиаското с ареста на алкохолно омаяният старик от ДС, бе осъдено то Брюксел.

100

Мафията

преди 2 години

Ние си имаме Кирчо, Кокорчо и културиста. Буджака, Черепа Маджо

99

Анонимен

преди 2 години

Вместо да гласуват бюджета и да свършат някаква работа която е полезна за държавата се занимават с интриги и глупости това с оставката на Минчев е несъстоятелно мафията показва мусколи позор позор позор